Kamarádi muzikanti,
chystám se zakoupit jednu z uvedených kytar, ale stále váhám kterou. Případně by ještě mohl přicházet do úvahy Cort AS S5. Pokud máte někdo zkušenosti s těmito kytarami, prosím o sdělení Vašeho názoru. Díky.
Kytara Crafter GAE36N versus Cort CJ10X
Pravidla fóra
Re: Kytara Crafter GAE36N versus Cort CJ10X
Taky si chci koupit nějaké dobré jumbo, a tyhle dvě kytary mě nejvíc zaujaly, na papíře vypadají skoro stejně, ale něco mi říká že ten Cort bude lepší. Takže mě zajímá co ti poradí.
Walden G740CE
Harley Benton HBAC-80
Footswitch
CORT EARTH70 NS
Mandolína FENDER - FM-52E
Amati klarinet a tenor saxofon
Harley Benton HBAC-80
Footswitch
CORT EARTH70 NS
Mandolína FENDER - FM-52E
Amati klarinet a tenor saxofon
Ahoj
Všechny kytary,které tu uvádíš jsou v pohodě.Akorát se nenech splést fotkama.Jediná kytara,která má tvar jumbo je Cort CJ 10 X.Ty ostatní dvě jsou kytary s koncertním tvarem těla(grand auditorium).Je to spíš takové mini jumbo.Kdybych ti mohl radit,tak se zkus podívat ještě na Cort AS M5.Je to sice dreagnout,ale akusticky to hraje o něco líp než ta AS S5.Tu CJ 10 X jsem nedávno sháněl jednomu zákazníkovi a byl jsem velmi mile překvapen.Hlavně kvalitou zpracování a použitými materiály.Engelmann smrk,ebenový hmatník a kobylka,mechanika Grover,zdobení perletí a hlavně snímač Fisman Prefix premium SOB(kombinace pieza a mikrofonu) je naprostá bomba.
Všechny kytary,které tu uvádíš jsou v pohodě.Akorát se nenech splést fotkama.Jediná kytara,která má tvar jumbo je Cort CJ 10 X.Ty ostatní dvě jsou kytary s koncertním tvarem těla(grand auditorium).Je to spíš takové mini jumbo.Kdybych ti mohl radit,tak se zkus podívat ještě na Cort AS M5.Je to sice dreagnout,ale akusticky to hraje o něco líp než ta AS S5.Tu CJ 10 X jsem nedávno sháněl jednomu zákazníkovi a byl jsem velmi mile překvapen.Hlavně kvalitou zpracování a použitými materiály.Engelmann smrk,ebenový hmatník a kobylka,mechanika Grover,zdobení perletí a hlavně snímač Fisman Prefix premium SOB(kombinace pieza a mikrofonu) je naprostá bomba.
Furch S 23 SF
Furch OM 33 SR
Furch Yellow Plus CP 9 strings
Taylor Baby BT 1
Hughes and Kettner era 1
Furch OM 33 SR
Furch Yellow Plus CP 9 strings
Taylor Baby BT 1
Hughes and Kettner era 1
Díky za typ, ale přece jen bych spíš volil tu CJ10X, už kvůli snímání - většinou hraji přes aparát. Vím, že u typu jumbo bývají někdy problémy se zpětnou vazbou, ale zase ten Prefix SOB mi přijde kvalitnější, než snímání u toho dreadu AS M5.
macantini píše:Ahoj
Tonan