myslim ze ti si to urcite hlidajJoey01 píše:Cože a to jako proč? A jak k tomu přijdou lidé, co pojedou do Mimoně, jelikož se ta zpráva k nim nedostane?
Metallica
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Metallica
to si delaji p***l ... jak si to muzou dovolit ? a jeste se o tom vetsina lidi nedoslechne !
A nějaká oficiálnější a věrohodnější zpráva by nebyla?
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
zatím vím jen o tomhle...žebrák píše:A nějaká oficiálnější a věrohodnější zpráva by nebyla?
-
dfleischer
tak sem něco pogooglil a zjistil sem jenom to,že se zatim nedohodli z majtelem prostoru v Mimoni na prachách -> Milovice je jakoby náhradní místo kdyby to v Mimoni nějak neklaplo...
Nejvíc sem k narozkám od holky dostal dývko SKOM s nejvíc bonusovejma vychytávkama, asi nejlepší dárek kterej sem kdy dostal (ikdyž sem jí ho nadiktoval, ale stejně!) a teď zjišťuju že ani jeden komp mi neni schopnej to přehrát!!
Dopér!!!
-
dfleischer
gratuluju
(...jo a na to přehrání skus sosnout někde kodeky)
a nebo nestrkat DVD do cdeckovy mechanikydfleischer píše:gratuluju(...jo a na to přehrání skus sosnout někde kodeky)
žebrák píše: A na oslavu toho jak Metallicu nikdo nemáme rádi, protože už dávno neni na hudebním vrcholu a vůbec vlastně nevim proč tady vo ní ještě píšete![]()
si dáme
Vytahuju to po trochu delší době ale...To je neuvěřitelný jak tam válej
To Mexico byl asi ku*va koncert...
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
nářez jako kráva....Varach píše:žebrák píše: A na oslavu toho jak Metallicu nikdo nemáme rádi, protože už dávno neni na hudebním vrcholu a vůbec vlastně nevim proč tady vo ní ještě píšete![]()
si dáme
Vytahuju to po trochu delší době ale...To je neuvěřitelný jak tam válejOproti originálu to je uplně jiná písnička
Double bass
To Mexico byl asi ku*va koncert...
Tak dneska si dáme podle mě nejlepší verzi Sandmana i s Destruction scene, kterou mi jistě odpustíte, protože tady už jednou proběhla, ale bez ní jsem to nenašel
Strašně se mi líbí jak James vytahuje ''Exit LIGHT'' + zpěv Jasona v pozadí(to jediný mi teď v Metle chybí)
PS Jestli si všimnete jak Lars organizuje kaskadéry
Strašně se mi líbí jak James vytahuje ''Exit LIGHT'' + zpěv Jasona v pozadí(to jediný mi teď v Metle chybí)
PS Jestli si všimnete jak Lars organizuje kaskadéry
Varach píše: + zpěv Jasona v pozadí(to jediný mi teď v Metle chybí)
"language of the mad"...prostě škoda, že Kirk se bojí se do toho vopřít. Jason to zpíval rovnou z pekla
Nějak to tady zmírá, tak to trochu oživím...
To Kirkovo solo na začátku se mi moc líbí a když pak začal James zpívat tak se mi uplně rotřásly kulky
No a potom jak do toho říznul tak jsem měl husinu snad všude
To Kirkovo solo na začátku se mi moc líbí a když pak začal James zpívat tak se mi uplně rotřásly kulky
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Ty hlášky a vyjádření pocitů mě fascinujíVarach píše:To Kirkovo solo na začátku se mi moc líbí a když pak začal James zpívat tak se mi uplně rotřásly kulky![]()
Já doufám, že jsem nešel moc do podrobnaWocass píše:Ty hlášky a vyjádření pocitů mě fascinujíVarach píše:To Kirkovo solo na začátku se mi moc líbí a když pak začal James zpívat tak se mi uplně rotřásly kulky![]()
No a potom jak do toho říznul tak jsem měl husinu snad všude![]()
Nothing Else Matters je už ohraná a profláklá, ale i přez to je to prostě dokonalá píseň.
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
Pánové nevim jak vám ale mě se dříve strašně líbila metallica a prostě ty starší alby byli boží...takovej krásnej trash ale poslední dobou se z nich stává pouze a jenom komerční skupina což je škoda 
definuj posledni dobu: neco k 20 letum?:-)
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
no jo klasika...pokaždý když vezmu kytaru do ruky si jí musím brnknout..Varach píše:Nějak to tady zmírá, tak to trochu oživím...
To Kirkovo solo na začátku se mi moc líbí a když pak začal James zpívat tak se mi uplně rotřásly kulky![]()
No a teď si to rozlousk a vyhrál si celý fórum...Hegrik píše:Pánové nevim jak vám ale mě se dříve strašně líbila metallica a prostě ty starší alby byli boží...takovej krásnej trash ale poslední dobou se z nich stává pouze a jenom komerční skupina což je škoda