asi dost blbej dotaz že ?
zdegenerování hlasitosti u comba ?
Pravidla fóra
zdegenerování hlasitosti u comba ?
chtěl bych se zeptat když u comba mám nastavenou menší hlasitost(doma) jetli to combo muže časem "zdegenerovat" resp když bych pak vytáh hlasitost třeba na koncertě /zkoušce tak aby hrálo tak jak má....
)
Už nehraju, pouze poslouchám ...
Re: zdegenerování hlasitosti u comba ?
Jako myslíš, že ten apec zleniví, jo? 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
Bummer píše:Jako myslíš, že ten apec zleniví, jo?
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
no vpodstatě ano únava resp zlenivění materiálu
)) na max jsem to combo ještě nevytočil(loni na silvestra v hospodě sem tomu dal asi něco malo přes 1/4) přeci jen 100W je znat
mám to cca standartně v 1/8 jak clean tak zkreslenej zvuk
hrozí nějakej průser ? nebo mám třeba combo zapnout a vytočit hlasitos třeba do 1/2 a nechat 5 minut třeba jednou za měsic ?
hrozí nějakej průser ? nebo mám třeba combo zapnout a vytočit hlasitos třeba do 1/2 a nechat 5 minut třeba jednou za měsic ?
Už nehraju, pouze poslouchám ...
Heleď, já mám jen omezený znalosti, ale přijde mi to jako naprostá pitomost. Tímhle bych se zabýval, kdyby to byl nějaký opravdu starý kus, kde můžou být materiály prostě sešlé věkem (třeba prohnilý papír u repra nebo tak). Ale nedovedu si představit, že by se nový (nebo relativně nový) výrobek opotřeboval tím, že se nepoužívá nebo používá málo (platí to o některých dobíjecích bateriích, ale o těch se nebavíme).
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Pánové, neřeště ptákoviny a jděte radši prohnat to vaše kombo, ať vám teda nezleniví...
(Jo a slyšel jsem o tom, že když dlouho nepoužíváte kabel, tak se pak ty elektrony v kovový mřížce naštvou a odmítají se hýbat
)
(Jo a slyšel jsem o tom, že když dlouho nepoužíváte kabel, tak se pak ty elektrony v kovový mřížce naštvou a odmítají se hýbat
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jojo, mně dokonce jednou uteklyNero píše:Pánové, neřeště ptákoviny a jděte radši prohnat to vaše kombo, ať vám teda nezleniví...
(Jo a slyšel jsem o tom, že když dlouho nepoužíváte kabel, tak se pak ty elektrony v kovový mřížce naštvou a odmítají se hýbat)
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...