Emo kapely

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

původní emo byloproti komerci neuznávalo ani studiový nahrávky. Každej je njakej, někdo je punk někdo emo, někdo metal a někdo je sráč co se do ostatních naváží. VVpodstatě nikdo nejsme ani jedno, každej sme sám sebou a každej má právo na to aby si vybral jakej chce být tak aniž by ho kvůli tomu někdo ponižoval. Můj kámoš je emo. Mě taky říkaj lidi EMO protože sem strašně psychicky labilní, hned se naseru, sem agresivní, bulím, rozbíjím věci podřezávám se, ale k***a co má bejt. TAky do vás nikdo nechčije že ste povrchní č****i bez citů, trapní a nudní kliďasové co neumí žít akčně a vlastně myslí jen na sebe. Ukazuje te si svali před holkama? nadzvednete každou sukni??? Vpodstatě nic neprožíváte ana všechno máte jasnej názo kterej je bezesporu ten nejlepší? takový taky znám a není o co stát... Srat na to co si o vás jiní myslí, každej ej sám sebou...

edit:

my chemical romance (jednoduchá hloupá hudba):
http://www.youtube.com/watch?v=wwvUjcFCzso

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Fox78

Příspěvek od Fox78 »

Jo rasto máš pravdu....každej si může vybrat svuj styl ke kterýmu se přiklání,vidí se v něm či se sním ztotožňuje. Jasný že si každej na druhym vždycky něco najde můžeš bejt metalák,punkáč,skačkař,emáč a stejně se najdou lidi co se do tebe budou s**t. Ale jak sem tak koukal na to video tak tam většina těch emačů ani nevědělo co to emo je a ještě navíc zapírali že s tim maj něco společnýho..což mi přijde na srazu emařů trochu divný ne. To je jako kdybych jel na metaláckej sraz a řek že znám jen Iron Maiden ale jinak nevim co metal je a vůbec metalák nejsem. Takže nic proti emáčům ale když už se k něčemu hlásim tak vim proč a k čemu že se to vlatně hlásim,jinak tam nelezu a nedělám ze sebe blba (viz. http://youtube.com/watch?v=ziLs0Mraa64)
FADE(Fokus) Stratocaster H-S-S -> R.M. pickup AlNico HB
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Abych taky něco napsal k původnímu tématu a jen tu nemektal o tom jak mám rád svý conversky... Většina z vás co tu psala (snad až na Rastu, impacta a pár lidí) melete pi**viny co ste přečetli někde na netu,a který tam psali lidi který se prostě potřebujou do někoho navážet, někoho zesměšňovat... já třeba poslouchám punk ve všech jeho podobách(snad krom exploited apod.) a hlavně právě popunk a emo... Senses Fail, My chemical romance atd mi přijdou jako fajn kapely...poslouchal sem je eště předim než sem zjistil že sou žánr emo...
Vůbec mi nevadí styl oblíkání a česání(conversky,úzký džíny,patka)... je každýho věc jak se oblíká...to můžete vyčítat hiphoperum sk8 boty a široký kalhoty, metalistum že nosí černý kalhoty,kabáty a steely i když je venku 30 stupňů atd...
Všichni řikáte jak vám vadí "emáci" že se furt podřezávaj a brečí atd... btw. kolik jich znáte?... asi moc ne co... já třeba znám dost lidí co emo poslouchaj, dost co se podle toho oblíkaj a berou to jako životní styl... ale že by mezi nima byl někdo bisexuální, nebo že by se většina podřezávala, všichni pořád brečeli atd... těžko... sou to uplně normální lidi...lidi co chtěj spáchat sebevraždu nebo sou přecitlivělí najdeš i mezi metalistama...

Největší smůla je prostě to, že se emo stalo "životním stylem" všech třináctiletejch holek s blogískama, do kterejch píšou jak se chtěj podřezat atd atd... to si přečte nákej blbec kterej se nemá čemu posmívat, napíše na net nějakou radoby vtipnou volovinu s názvem "jak být emo" a už se to veze... další si to přečtou ...řeknou to kámošum atd...
Takže až budete psát jak vám emo vadí a je hrozný... zamyslete se nad tim jestli vám vadí emo celkově(hudba, kapely, fanoušci) a nebo jen těch "pár" pošahanejch 13-15ti letejch děcek...
Naposledy upravil(a) Ragnar dne 10.08.2007 19:59, celkem upraveno 1 x.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

touché
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Brousitch

Příspěvek od Brousitch »

1 strana diskuse - proti EMO

příchod Rasty - pro EMO

:lol:

to ale nemění můj názor - je to akorát komerční tah.
nejdřív se nosili džíny "mrkváče" pak rozkrok mezi kolenama ...dlouhý vlasy potom zas čepice s rovnym kšiltem ..teď letí černo-růžová.
Kenvelo a ostatní shopy musí nějak vydělávat. Hip Hop odchází z módy tak se musí na něčem vydělávat. Kdo ví co bude příště? Třeba OMO.a budou se nosit slipy na hlavě, gumička okolo krku a zelený holinky.
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! ;-)
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Brousitch píše:1 strana diskuse - proti EMO

příchod Rasty - pro EMO

nejdřív se nosili džíny "mrkváče" pak rozkrok mezi kolenama ...dlouhý vlasy potom zas čepice s rovnym kšiltem ..teď letí černo-růžová.
Kenvelo a ostatní shopy musí nějak vydělávat. Hip Hop odchází z módy tak se musí na něčem vydělávat. Kdo ví co bude příště? Třeba OMO.a budou se nosit slipy na hlavě, gumička okolo krku a zelený holinky.
já nosím mrkváče, basák čepici s rovným kšiltem... :twisted: Sme prostě OUT :lol:

Hele rozhodně se nechcu zastávat těch malejch holčiček s emoblogískama co si prostě jednou pustili MTV, vidělkitam I don't love you od MCR a rozhodli se že sou to přesně ony. NAvíc Emařů vážně zas tak moc není, jen dost lidí co to poslouchá.

P.S. KDyby ste se mě zeptali jestli sem punkáč taky bych řekl že nevím co to je :lol: TEď nevím jestli to říkám správně ale mám pocit že Bob Dylan taky když se ho zreptali jestli je členem prostest songu odpověděl že neví oč jde a když se ho zeptali kolik mají členů odpověděl.... Někdo se prostě nechce stát loutkou...

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Ragnar píše:Abych taky něco napsal k původnímu tématu a jen tu nemektal o tom jak mám rád svý conversky... Většina z vás co tu psala (snad až na Rastu, impacta a pár lidí) melete pi**viny co ste přečetli někde na netu,a který tam psali lidi který se prostě potřebujou do někoho navážet, někoho zesměšňovat... já třeba poslouchám punk ve všech jeho podobách(snad krom exploited apod.) a hlavně právě popunk a emo... Senses Fail, My chemical romance atd mi přijdou jako fajn kapely...poslouchal sem je eště předim než sem zjistil že sou žánr emo...
Vůbec mi nevadí styl oblíkání a česání(conversky,úzký džíny,patka)... je každýho věc jak se oblíká...to můžete vyčítat hiphoperum sk8 boty a široký kalhoty, metalistum že nosí černý kalhoty,kabáty a steely i když je venku 30 stupňů atd...
Všichni řikáte jak vám vadí "emáci" že se furt podřezávaj a brečí atd... btw. kolik jich znáte?... asi moc ne co... já třeba znám dost lidí co emo poslouchaj, dost co se podle toho oblíkaj a berou to jako životní styl... ale že by mezi nima byl někdo bisexuální, nebo že by se většina podřezávala, všichni pořád brečeli atd... těžko... sou to uplně normální lidi...lidi co chtěj spáchat sebevraždu nebo sou přecitlivělí najdeš i mezi metalistama...

Největší smůla je prostě to, že se emo stalo "životním stylem" všech třináctiletejch holek s blogískama, do kterejch píšou jak se chtěj podřezat atd atd... to si přečte nákej blbec kterej se nemá čemu posmívat, napíše na net nějakou radoby vtipnou volovinu s názvem "jak být emo" a už se to veze... další si to přečtou ...řeknou to kámošum atd...
Takže až budete psát jak vám emo vadí a je hrozný... zamyslete se nad tim jestli vám vadí emo celkově(hudba, kapely, fanoušci) a nebo jen těch "pár" pošahanejch 13-15ti letejch děcek...

asi nejrozumejsi co tu bylo napsano. a plně souhlasim, jinac bych se musel stydet ze sem byl na koncerte MCR
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Caggan píše:asi nejrozumejsi co tu bylo napsano. a plně souhlasim, jinac bych se musel stydet ze sem byl na koncerte MCR
taky sem tam chtěl, ale celolampa je celolampa....

Marcelek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcelek »

Emo- emocionálně motivovaná osoba
My chemical romance, billy tallent
(tokio hotel- náctileté oblbovací komando, nemá s emo nic společného)

Mě to ale nějak nenadchlo ( kašlu na to jak se kdo oblíka, hlavní znak je hudba)
Překopaná jolana galaxis,little big muff,tesla tiger
Marcelek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcelek »

Brousitch píše:1 strana diskuse - proti EMO

příchod Rasty - pro EMO

já bych jel v IRMA, pořídil bych si triko s lebkou,šátek s lebkama, džíny s nášivkama , hrál dokola run to the hills, chodil do hells bells a byl největší irmák
Překopaná jolana galaxis,little big muff,tesla tiger
an_albatross

Příspěvek od an_albatross »

ste mimo. nejaky billy talent nebo my chemical romance sou uplne obycejny poppunkovy (nebo jak se tomu driv rikalo) odrhovacky.. takovych kapel je ted milion a to, ze si z niceho nic zmeni image z nich nedela jinej styl.
poslechnete si portraits of past, julia, wiliam matyr.. nebo jak uz tu nekdo zminoval tu themu.. to driv byl (vlastne furt je - staci hledat) dobrej zanr, to emo. ted uz je z toho slova nadavka.. coz je skoda.
stacilo by obcas pouzivat hlavu a ne se jenom nechat oblbovat vsemoznejma masmediama.. ale to je tady por nektery asi hodne tezkej ukol.
McYuri

Příspěvek od McYuri »

já , co se týče hudebního stylu, proti EMO nic nemam...ale co se týče toho "stylu života" tak proti tomu mam hodně...pár mojich dobrejch přátel se v tomhle totiž vzhlídly a od té doby jsou emo...že by se jinak oblikaly to by mi nevadilo, ale jejich chování se totálně změnilo...doby kdy jsme si navzájem ze sebe dělali p***l smáli se každe krávovině jsou pryč.dneska jim člověk něco řekne a oni to berou jako urážku, protože je přece " nikdo nemá rád"...50% času dneská stráví sezením, mlčením a čuměním do blba, a zbylejch 50% řezáním do rukou...prostě to už nejsou oni...jsou blbí že se takhle chovaj jen aby vypadali hustě a já sem možná blbej že jsem si neobarvil vlasy načerno , nedal patku a nepřidal se k nim... ale já se snažim jen bejt tím co jsme a nehrát si na něco jen kvuli tomu abych šel s dobou a byl jako jeden z těch " ovcí " co se přizpůsobujou tomu co právě dneska letí...řekne se hele tahle pisnička byla v esu, to se nám teď líbí...hele tenhle řetizek byl v bravíčku to teď budem nosit...hele oni se řežou dem taky...asi všichni víte co tímhle myslim...možná proto nemam rád EMO tak soufám že mi to všuchni odpustíte...
.......::: ENDŽOJ :::.......
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Zajímal by mě termín pop punk... Jak se pozná pop puno a punk rock od sebe?

Fox78

Příspěvek od Fox78 »

rasta_blasta píše:Zajímal by mě termín pop punk... Jak se pozná pop puno a punk rock od sebe?
http://en.wikipedia.org/wiki/Poppunk
http://en.wikipedia.org/wiki/Punkrock
FADE(Fokus) Stratocaster H-S-S -> R.M. pickup AlNico HB
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Fox78 píše:
rasta_blasta píše:Zajímal by mě termín pop punk... Jak se pozná pop puno a punk rock od sebe?
http://en.wikipedia.org/wiki/Poppunk
http://en.wikipedia.org/wiki/Punkrock
pěkný s****y..... Rammones založili puk rock. jaký prvek popu mají v hudbě offspring? JE to kkti. Pop punk je neexistující žánr, říká se tak každé punkové kapele která měla jistý komerční úspěch. Např Green Day se dlouho komerci vyhýbali...

framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

me treba takovy Blink 182 prijdou jako naprosty pop a rikaji si punk. tak tomu rikejme pop-punk :) jinak jsou takovyhle skatulky na nic, ale hazet do jednoho pytle Sex Pistols, Ramones apod. s Blink 182, Good Charlotte apod. je dost divny.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
HALF

Příspěvek od HALF »

-
Naposledy upravil(a) HALF dne 17.09.2025 17:32, celkem upraveno 1 x.
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

EHHH??? Chlapci uvědomte si že punkrock je jedna velká rodina... EMo jednoznačně patří pod něj...

Kód: Vybrat vše

/ Idndie
                      / Grunge
punk-rock - Post Punk 
                      \ skate punk
          \ Hard Core - Emo

veeelice zjednodušeně. Takto to vidím já. Nikde sem to nečmajzl, teď sem to sesmolil, takže mě můžete opravit

K blink 182: to bych narval někde mezi skate punk a EMO (hlamě poslední tvorba k emo.

srovnání:
srarší blinky: http://www.youtube.com/watch?v=mSDbHGi_h4s
Uznávaní LA NOFX: http://www.youtube.com/watch?v=xniqEA6ZPuU

HALF

Příspěvek od HALF »

-
Naposledy upravil(a) HALF dne 17.09.2025 17:31, celkem upraveno 1 x.
mata911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mata911 »

Hele, akorát pořád vůbec netuším, co je teda EMO, černě se oblíkají moji známí (blbci) a dělají děsné metalisty, taky mají na hlavě pěknou černou metalízu :lol: a tu ofinu... Piercing, to mají všichni, co se považují za punkáče. A w, th, pak ještě the před jménem používá pořád jeden známý, co je děsný rapper :lol: Žiletky nosil a používal můj kámoš (místo mozku svaly, ale byla s ním děsná p***l :lol: :lol: ) a ten poslouchal Rammstein a pořád se zajímal o (asi) bojové psy.
Ale jinak tak obecně mi z toho vyšlo, že to mají být všichni lidi, co pořád vykřikují Punk´s not dead, I love Kurt Cobain..... bla bla bla, a milujou takové ty kreslené obrázky, jak někdo dává druhému svoje srdce a je to je v červenohnědobílé :? Jinak mi z toho obecně vyšlo 90% webovek typu www.*.blog.cz :lol: :lol: :lol:

Jinak se po přečtení celkem děsím, jestli taky neposlouchám EMO, jak jste to tady zkritizovali (Nirvana, Blink, Sum41- ti by se k tomu popisu hodili :lol:,....)
Jinak já už mám taky vlasy do půlky ksichtu, akorát je to tím, že jsem zdechlý jít ke kadeřnici :lol: . Na druhou stranu žádnou speciální úpravu za den nepocítí (možná si je tak každých 20 minut odhrnu z očí a dvakrát do týdne umyju :lol: :lol:).
Žiletku používám jenom když dělám rys do deskriptivy a potřebuju z papíru vyřezat kaně (a to je zase za chvilku uplně rozžhavená :lol: :lol: )
Twenty-twenty-twenty-four hours to go
I wanna be sedated
Nothing to do, no where to go-o,
I wanna be sedated
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“