Apollo superstrat

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
knedlousek
Kontaktovat uživatele:

Apollo superstrat

Příspěvek od knedlousek »

Ahoj všem,
po dlouhé době procházení přispívání a sledování tohoto fora myslím že jeho ůroveň je o mnoho vyšší než na jiných forech. Proto nemám prolbém svěřit se s jakýmkoliv problémem. Tentokrát je to kytara značky apollo, slyšel sem(četl i slyšel) že apolla nepatří ke kytarám typu stagg. http://www.aukro.cz/item998559964_el_ky ... _nova.htmlkytara je to tato, majitel mi napsal na všechny otázky zhruba to že krk je rovný, poťáky nechrastí, přepínač de plynule, kobylka OK a ladící mechaniky také. Myslíteže bude dobrá? Pochopte mou situaci peněz je pomálu.

Děkuji předem.
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
Lukus

Re: Apollo superstrat

Příspěvek od Lukus »

Tuhle kytaru prodava muj kamos, odpoved na ten tvuj mail jsem psal defakto ja, kamos o kytarach nic nevi. Naposled sem na ni hral uz celkem davno, ale muzu napsat kamosovi aby mi jo dovezl a muzu ti napsat jak to citim ted. Co si pamatuju tak zpracovana bylo dobre, ladeni taky v poho, nejhorsi asi ty snimace. Ty si singly co tam jsou maj fakt dost slaby vystup, HB by to chtelo trosku vytahnout nahoru a bude ok, ale porad se radi k tem se slabsim vystupem.

Sam mam apollo superstrat, ale HSH s jednozvratnym tremolem a nemuzu si stezovat. Mam treba jeste o pul roku mladi bach LP, a na nem se furt neco povoluje - jack, potaky..., ale u toho apolla nic, a hraju na obe tak stejne.
Bach LP (SD SH-1 59'/SD SH-4)
Maxon OD808 kopie
Digitech RP-55
Mmjuz mrňůz 4W, JCM800 kopie
Mesa Boogie 1x12 w/ MC90
knedlousek
Kontaktovat uživatele:

Lukus píše:Tuhle kytaru prodava muj kamos, odpoved na ten tvuj mail jsem psal defakto ja, kamos o kytarach nic nevi. Naposled sem na ni hral uz celkem davno, ale muzu napsat kamosovi aby mi jo dovezl a muzu ti napsat jak to citim ted. Co si pamatuju tak zpracovana bylo dobre, ladeni taky v poho, nejhorsi asi ty snimace. Ty si singly co tam jsou maj fakt dost slaby vystup, HB by to chtelo trosku vytahnout nahoru a bude ok, ale porad se radi k tem se slabsim vystupem.

Sam mam apollo superstrat, ale HSH s jednozvratnym tremolem a nemuzu si stezovat. Mam treba jeste o pul roku mladi bach LP, a na nem se furt neco povoluje - jack, potaky..., ale u toho apolla nic, a hraju na obe tak stejne.
Super, ani sem nečekal takovouhle odpověď, pokud bys byl ochoten to vyzkoušet, a říct mi jak to hraje, počítám, ale z toho co píšeš, že dobře. Děkuji ti
Lukus

Příspěvek od Lukus »

Jj, neni problem, stejne sem chce jet, tak mu pisnu a snad zitra mi to sem hodi a pisnu sem jaka teda je, ale necekej od toho zazraky, cekej kytaru za 4k... Ale muzu rict ze je fakt temer nehrana, kamos ji kupoval zhruba pred rokem a skoro na ni nehral, parkrat sme spolu jamovali a mozna parkrat doma, ale to je tak vsecko.
Maxon OD808 kopie
Digitech RP-55
Mesa Boogie 1x12 w/ MC90
knedlousek
Kontaktovat uživatele:

Lukus píše:Jj, neni problem, stejne sem chce jet, tak mu pisnu a snad zitra mi to sem hodi a pisnu sem jaka teda je, ale necekej od toho zazraky, cekej kytaru za 4k... Ale muzu rict ze je fakt temer nehrana, kamos ji kupoval zhruba pred rokem a skoro na ni nehral, parkrat sme spolu jamovali a mozna parkrat doma, ale to je tak vsecko.
Jasný čekám kytaru s cenou kolem čtyř k, počítám že bude lepší jak stagg, ale horší jak nějakej vyšší squier. Určitě budu rád když mi napíšeš jak to teda hraje. Díky moc.
Lukus

Příspěvek od Lukus »

Tak to tady mam a budu to mit az do pondeli, tak bych tu v nedeli vecer napsal jak to teda hodnotim. Udelam i par makro fotek, at vidis jak to zpracovane. Snad bych mohl aji neco nahrat, ale nikdy jsem to jeste nezkousel, mam jen PC mikrofon a tak by to za nic nestalo. Mozna sezenu HD kameru, tak bych neco natocil a hodil to na youtube.
Maxon OD808 kopie
Digitech RP-55
Mesa Boogie 1x12 w/ MC90
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

tuhle apollu měl kámoš a až na ty otřesný singly - ten HB ještě docela ujde na svoji cenovou relaci a to že měla ostrý kameny (drbaly se o ně struny) to byla za tu cenu poměrně slušná kytarka s rovným krkem a příjemným zpracováním...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
knedlousek
Kontaktovat uživatele:

Lukus píše:Tak to tady mam a budu to mit az do pondeli, tak bych tu v nedeli vecer napsal jak to teda hodnotim. Udelam i par makro fotek, at vidis jak to zpracovane. Snad bych mohl aji neco nahrat, ale nikdy jsem to jeste nezkousel, mam jen PC mikrofon a tak by to za nic nestalo. Mozna sezenu HD kameru, tak bych neco natocil a hodil to na youtube.
Dobře moc díky.
MrB14ck píše:tuhle apollu měl kámoš a až na ty otřesný singly - ten HB ještě docela ujde na svoji cenovou relaci a to že měla ostrý kameny (drbaly se o ně struny) to byla za tu cenu poměrně slušná kytarka s rovným krkem a příjemným zpracováním...
snímače se daj lehko vyměnit. A kameny v kobylce trochu zabrousit aby nebyly tak ostrý, díky.
Lukus

Příspěvek od Lukus »

Ja bych ty singly zas tak tragicky nevidel, jsou sice slabe, ale prislo mi, ze zvuk maji pekny (moc zkusenosti ale se singly nemam). Dneska jsme na ni s fotrikem na stridacku hrali asi hodku a pul a shodli sme se, ze hraje moc pekne a je hodne pohodlna. Dival jsem se na tu kobylka a kameny jsou stejne jako mam na LP, a tam mi jeste zadna struna nepraskla.
Maxon OD808 kopie
Digitech RP-55
Mesa Boogie 1x12 w/ MC90
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

Lukus píše:Dival jsem se na tu kobylka a kameny jsou stejne jako mam na LP, a tam mi jeste zadna struna nepraskla.
možná že to byl problém jenom toho jednoho kusu ale než to kámoš maličko zabrousil tak ty struny docela praskaly - ale jak říkám byla to otázka 5 minut to zabrousit a zvládne to kdokoliv...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
knedlousek
Kontaktovat uživatele:

Lukus píše:Ja bych ty singly zas tak tragicky nevidel, jsou sice slabe, ale prislo mi, ze zvuk maji pekny (moc zkusenosti ale se singly nemam). Dneska jsme na ni s fotrikem na stridacku hrali asi hodku a pul a shodli sme se, ze hraje moc pekne a je hodne pohodlna. Dival jsem se na tu kobylka a kameny jsou stejne jako mam na LP, a tam mi jeste zadna struna nepraskla.
Díky moc, začnu kontaktovat majitele, eslti by jí neprodal mimo aukci, můj zájem se docela zvyšuje. Díky.
Lukus

Příspěvek od Lukus »

Tak jsem tu s tim konecnym zhodnocenim. Na kytaru jsem od patku nahral celkem asi 10 hodin. Hned pri prvnim hrani jsem si vsiml, ze kytara je, jak jsem uz psal, dost pohodlna. Pozdeji jsem zjistil, ze je to zpusobeno umistenim kobylky vice dozadu, cimz jsou vsecky polohy na krku hned "poruce". Zpracovani je moc pekne, krk rovny, prazce jsou pekne zabrousene, vsecko pevne drzi a obecne jsem nenasel zadnou vadu. Mechani nejsou nejpresnejsi, ale ladeni drzi a pri mensi uprave nultaku by se to mohlo jeste zlepsit. Potencimetry nechrasti, jdou trosku ztuha (ale casem se urcite vyjezdi), prepinac neni vychrchlany. Snimace bych hodnotil vesmes kladne, singly pekne cinkaj a HB je perfektne doplnuje.

K fyzickemu stavu kytary, je jako nova, neni vubec ohrana. Ma natazene nove struny, oktavy ladi a struny nedrnci. Jen nevim jestli to kamos uvedl, ale kytara je trochu odrena na hlave (od opirani o stenu :roll: :roll: ). Ze predu pri hrani to neni temer videt, nijak to nesnizuje funkcnost.

Bohuzel jsem stihl nafotit jen tri fotky, pak mi umrel fotak a zadne nove baterky se mi nepodarilo najit. Zitra koupim, tak jestli chces vice fotek dej vedet.

http://l5kus.rajce.idnes.cz/Kytara/#album
Maxon OD808 kopie
Digitech RP-55
Mesa Boogie 1x12 w/ MC90
knedlousek
Kontaktovat uživatele:

Lukus píše:Tak jsem tu s tim konecnym zhodnocenim. Na kytaru jsem od patku nahral celkem asi 10 hodin. Hned pri prvnim hrani jsem si vsiml, ze kytara je, jak jsem uz psal, dost pohodlna. Pozdeji jsem zjistil, ze je to zpusobeno umistenim kobylky vice dozadu, cimz jsou vsecky polohy na krku hned "poruce". Zpracovani je moc pekne, krk rovny, prazce jsou pekne zabrousene, vsecko pevne drzi a obecne jsem nenasel zadnou vadu. Mechani nejsou nejpresnejsi, ale ladeni drzi a pri mensi uprave nultaku by se to mohlo jeste zlepsit. Potencimetry nechrasti, jdou trosku ztuha (ale casem se urcite vyjezdi), prepinac neni vychrchlany. Snimace bych hodnotil vesmes kladne, singly pekne cinkaj a HB je perfektne doplnuje.

K fyzickemu stavu kytary, je jako nova, neni vubec ohrana. Ma natazene nove struny, oktavy ladi a struny nedrnci. Jen nevim jestli to kamos uvedl, ale kytara je trochu odrena na hlave (od opirani o stenu :roll: :roll: ). Ze predu pri hrani to neni temer videt, nijak to nesnizuje funkcnost.

Bohuzel jsem stihl nafotit jen tri fotky, pak mi umrel fotak a zadne nove baterky se mi nepodarilo najit. Zitra koupim, tak jestli chces vice fotek dej vedet.

http://l5kus.rajce.idnes.cz/Kytara/#album
Super moc díky, koukám že je to opravdu solidní kytara, díky moc.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“