Zdarec,
na netu jsem hodně četl o rozdílech mezi Joe Satriani modely JS100 a JS1000. Z toho vyznělo, že je mezi nimi dost velký rozdíl, chápu že, JS 1000 je Prestige série, ale taky na dost velký peníz. Jde mi o to, jestli je model JS100 opravdu tak o ničem, jak to vyznělo z zahraničních fórech, protože za cenu přes 20k by to už měla být dobrá kytara. Pokud má někdo nějaké zkušenosti s těmito modely, zkuste mi dát info. Díky
Ibanez JS100
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Ibanez JS100
Mno, předpokládám, že tedy víš, v čem jsou technické rozdíly mezi těmi nástroji. A když si vezmeš, že ta JS100 má snímače, které Ibanez normálně dává na kytary za 8 000, tak to o mnohém napoví. S JS1000 se ta stovka totálně nemůže srovnávat, rozdíl ve zvuku je diametrální. Pomíjím pak odlišnou elektroniku a typ tremola (Edge Pro je citelně spolehlivější a lépe vymyšlené než Edge III). Co se týče dřeva a materiálu, tak ta JS100 není špatná, to odpovídá cenové relaci, ale ty snímače ji totálně pohřbívají.
Já bych ji za ty prachy nebral.
Já bych ji za ty prachy nebral.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Tak samo že kupuju bazarovou za 40% ceny nové a snímač mám DiMarzio D-Sonic Petrucci, to trošku obrací karty v její prospěch. U toho tremola, když vyměním pružiny, tak by to mělo být OK, Např u současné Cortky s ním nemám absolutně problémy.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak v tom případě mluvíme o něčem zcela jiném
Pokud ji kupuješ za 10 000 a rovnou do ní nacpeš D-Sonic, tak to vůbec nebude špatné. Jen bych doporučoval i vyměnit ten krkáč, protože jinak tě bude štvát, jak mizerně to hraje.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
No JS padlo, protože mi pán, co jí prodával a měl mi ji dneska posílat, mi sdělil, že ji prodává svému kamarádovi. Nebylo to moc férové, ale na druhou stranu mám skoro za ty samé peníze /11.000/ Ibanez RG 570 HMSOL s kufrem a je podle mě o dost lepší koupě. Někomu by možná neseděl transparent mahagon + zlaté mechaniky a tremolo, ale já si na nějakého kchůl pozéra hrát nepotřebuju.