Ahoj mě tak napadá jestli by se Celestiony V30 hodily do 300W 4x12 Randall boxu
konkrétně:
http://kytary.cz/randall-rs412xjm-s-kov ... /HN099975/
Mám objednané Peavey 6505 a časem bych chtěl modernizovat i box, kupovat ale celý nový box mi přijde dost drahé oproti 4x12 V30 asi za 8500,-. Myslíte že by to ten Randall utáhl? Díky
Schéma zapojení Celestion Vintage 30/16Ohm - 4x12 box
Pravidla fóra
Re: Schéma zapojení Celestion Vintage 30/16Ohm - 4x12 box
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Re:
Ahoj Tome - tak co jak jsi dopadl s tím zapojením těch reproduktorů.Jestli by si chtěl mohu ti poslat schema zapojení.Je to sice schéma zapojení 8ohm reproduktorů, ale třeba by to šlo i na 16Ohm.Mam tutéž bednu od Crate ale ST a mam tam 4x CELESTION ORIGINAL G12K - 100 100W/8 Ohm a hrajou v bedně uplně nádherně.Ale taky sem měl problém, měl sem to špatně zapojené.Kdyby si chtěl poslat to schéma tak napiš tady a nebo na emila Skreach@seznam.czTomáš Kozůbek píše:Valvekinga jsem před pár dny prodal a objednal jsem si CARVIN LEGACY, který by měl přijít koncem tohoto týdne. Oba tyto zesáky mohou přepínat 4,8,16 Ohm. Právě do té doby to musím mít vyřešený. Jinak zatím všem děkuji za pomoc a rady, dle kterých to vše vyzkouším zapojit. Sám bych se v tom asi nezorientoval. Hraji sice řadu let, ale teprve teď řeším tyto věci. Má rada pro všechny, kteří si kupují nový aparát: RADĚJI SI KUPTE HNED NĚCO POŘÁDNÝHO, PROTOŽE POZDĚJI VÁS TO BUDE STÁT MNOHEM VÍC, TAK JAKO MĚ. Nejdříve jsem měl kombo LANEY-tranzistor, pak tranzistorovou hlavu od CRATE a Valvekinga, který je solidní, ale na mě až příliš syrový.
Tom
Měj se ahoj Tom
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:
Tome, Tome, nemáš pocit že to už Tom mohl za ty skoro tři roky vyřešit?Skreach píše:Ahoj Tome - tak co jak jsi dopadl s tím zapojením těch reproduktorů.Jestli by si chtěl mohu ti poslat schema zapojení.Je to sice schéma zapojení 8ohm reproduktorů, ale třeba by to šlo i na 16Ohm.Mam tutéž bednu od Crate ale ST a mam tam 4x CELESTION ORIGINAL G12K - 100 100W/8 Ohm a hrajou v bedně uplně nádherně.Ale taky sem měl problém, měl sem to špatně zapojené.Kdyby si chtěl poslat to schéma tak napiš tady a nebo na emila Skreach@seznam.czTomáš Kozůbek píše:Valvekinga jsem před pár dny prodal a objednal jsem si CARVIN LEGACY, který by měl přijít koncem tohoto týdne. Oba tyto zesáky mohou přepínat 4,8,16 Ohm. Právě do té doby to musím mít vyřešený. Jinak zatím všem děkuji za pomoc a rady, dle kterých to vše vyzkouším zapojit. Sám bych se v tom asi nezorientoval. Hraji sice řadu let, ale teprve teď řeším tyto věci. Má rada pro všechny, kteří si kupují nový aparát: RADĚJI SI KUPTE HNED NĚCO POŘÁDNÝHO, PROTOŽE POZDĚJI VÁS TO BUDE STÁT MNOHEM VÍC, TAK JAKO MĚ. Nejdříve jsem měl kombo LANEY-tranzistor, pak tranzistorovou hlavu od CRATE a Valvekinga, který je solidní, ale na mě až příliš syrový.
Tom
Měj se ahoj Tom
Jinak chlapci, schemata zapojení repráků nejsou nic tajného a lze je velmi snadno vygooglovat, třeba u MesaBůgý a tak různě...http://images.google.cz/images?q=wiring ... =cs&tab=wi
Re: Re:
Toho sem si nevšiml, že je to tak starérain píše:Tome, Tome, nemáš pocit že to už Tom mohl za ty skoro tři roky vyřešit?Skreach píše:Ahoj Tome - tak co jak jsi dopadl s tím zapojením těch reproduktorů.Jestli by si chtěl mohu ti poslat schema zapojení.Je to sice schéma zapojení 8ohm reproduktorů, ale třeba by to šlo i na 16Ohm.Mam tutéž bednu od Crate ale ST a mam tam 4x CELESTION ORIGINAL G12K - 100 100W/8 Ohm a hrajou v bedně uplně nádherně.Ale taky sem měl problém, měl sem to špatně zapojené.Kdyby si chtěl poslat to schéma tak napiš tady a nebo na emila Skreach@seznam.czTomáš Kozůbek píše:Valvekinga jsem před pár dny prodal a objednal jsem si CARVIN LEGACY, který by měl přijít koncem tohoto týdne. Oba tyto zesáky mohou přepínat 4,8,16 Ohm. Právě do té doby to musím mít vyřešený. Jinak zatím všem děkuji za pomoc a rady, dle kterých to vše vyzkouším zapojit. Sám bych se v tom asi nezorientoval. Hraji sice řadu let, ale teprve teď řeším tyto věci. Má rada pro všechny, kteří si kupují nový aparát: RADĚJI SI KUPTE HNED NĚCO POŘÁDNÝHO, PROTOŽE POZDĚJI VÁS TO BUDE STÁT MNOHEM VÍC, TAK JAKO MĚ. Nejdříve jsem měl kombo LANEY-tranzistor, pak tranzistorovou hlavu od CRATE a Valvekinga, který je solidní, ale na mě až příliš syrový.
Tom
Měj se ahoj Tom![]()
Jinak chlapci, schemata zapojení repráků nejsou nic tajného a lze je velmi snadno vygooglovat, třeba u MesaBůgý a tak různě...http://images.google.cz/images?q=wiring ... =cs&tab=wi