Nimbrethil
Re: Nimbrethil
Neznám, ale podívám se po nich. Tenhi mají 4CD a z toho poslední je hned trojCD - Folk Aesthetic, nemělo by ujít tvojí pozornosti ... A co říkáš na poslední dvě CD od Kauan? Jednoznačně velká inspirace pro mě. 
- armi
- last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
- Kontaktovat uživatele:
Další skvělá inspirace - Váli
http://www.youtube.com/watch?v=ZCmmGbv- ... re=related
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
Zařadil jsem si na dnešek Váli do playlistu, ale s tak pěknou hudbou se musí opatrně, protože bych mohl mít depresi, že je to až příliš dobré ...armi píše:Další skvělá inspirace - Válihttp://www.youtube.com/watch?v=ZCmmGbv- ... re=related
Díky za tip. Krásná muzika.armi píše:Další skvělá inspirace - Válihttp://www.youtube.com/watch?v=ZCmmGbv- ... re=related
Další skladba dokončena. Dalo by se říci, že téměř po roce, protože velká část je opravdu stará, ale bylo mi líto ten nápad šoupnout k ledu ... 
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
hodně zvláštní atmosféra... dneska se mi přesně trefila do nálady - zajímavý kus, mrazivý
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Díky, díky. Další věc je na cestě, ale nějak nemůžu popadnout dech, aby jsem to dokončil. Ale skusím se hecnout ... 
Chyby, nekvalitní záznam a také kousek první kytary z právě vznikající skladby Caelum Nubibus Obductum Est. Spíše test webkamery než promo video...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
už se na ni těším, je zajímavé tě vidět "v akci" 
Cim dal lepsi... A styd se, pokazde, kdyz slysim tvou hudbu, tak mam nutkani koupit akustiku 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Dark Axel: Také se na ni těším, ale něco mi říká, že bude ještě nějaký čas zrát! Víc než zajímavé je to děsivé vidět se „při výkonu“…
Wohma: Díky. Měl jsem na paměti tvé komentáře k „Bobům Dylanům“ a vyrazil jsem po stopách klasické hudby… Stačí přesvědčit svědomí a peněženka dá…
Wohma: Díky. Měl jsem na paměti tvé komentáře k „Bobům Dylanům“ a vyrazil jsem po stopách klasické hudby… Stačí přesvědčit svědomí a peněženka dá…
To je dobre... Zrovna jsem ti na ICQ psal, ze mi to trochu pripomina Bachovy fugy a podobnou tvorbu. A to je dobre
Jinak s tou kytarou je to slozitejsi, pripomen to nekdy na ICQ a povykladam 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Je tu nová skladba k poslechu, na které jsem prací strávil tolik času, že jsem rád, že to mám konečně z krku ... Suďte mírně ... 
Vyborne, Bob Dylan mizi v dali a nastupuje neco mnohem zajimavejsiho
Ta kombinace s klavirem ti vylozene sedne, beztak jsem ti to uz chvalil v nejakych starsich kusech. A taky si myslim, ze ti docela sedi i (relativne) delsi kusy. Kazdopadne tleskam, bravo
Stale cekam na CD

Stale cekam na CD
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Ty mě vždycky potěšíš!
Klavír mě baví a chtěl bych ho do budoucna zapojit víc, když budou nápady. I prodlužování skladeb je lákavé, ale trochu mi to dělá problémy
Výhledově nic jako opravdové CD není na programu, ale "nikdy neříkej nikdy", že ... 
Opravdu pěkné. Líbí se moc zvuk kytary s nylonkama. Díval jsem se, že ta LaPatrie má i nějakou elektroniku. Snímáš ji linkou nebo přes mikrofon?
La Patrie používá elektroniku od Godina … Já mám LP Etude se snímačem Quantum I a nahrával jsem linkou přes externí zvukovou kartu ... Takový model LP Hybrid má ve výbavě Quantum II, což je zajímavé, protože ta kytara má v těle zabudovaný mikrofon
… Se zvukem nylonu jsem spokojený, ale většinou mám problém ukočírovat basy … 
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
ani se nedivímKornbluth píše: Se zvukem nylonu jsem spokojený, ale většinou mám problém ukočírovat basy …
Mea culpa je teda pěkně šílená
Při hraní si pochvaluji, jak jsou basy na nylonu výrazné, ale při nahrávání je z toho nepříjemnost ...
Díky ti. Občas mě při skládání/nahrávání přiváděla k šílenství a asi se to do ní promítlo ... 
Přidal jsem na Bandzone nový kousek ...