SCORPIONS 22.dubna Ostrava
SCORPIONS 22.dubna Ostrava
Zdravim, chystá se někdo na koncert Scorpions co bude ve čtvrtek v Ostravě? Je to sice součást volební kampaně ČSSD ale stejně si je chci poslechnout(Scorpiony, Paroubka ne).
A hlavně nevíte v kolik ten koncert začíná? Protože nikde na netu jsem to nenašel a chci přijet na čas abych nemusel poslouchat ty politické kecy...
A hlavně nevíte v kolik ten koncert začíná? Protože nikde na netu jsem to nenašel a chci přijet na čas abych nemusel poslouchat ty politické kecy...
Re: SCORPIONS 22.dubna Ostrava
Prokešovo náměstí
tak jo už jsem to našel zašantročené na stránkách ČSSD
V rámci předvolební kampaně sociální demokracie přijede zahrát na zahajovací mítink legendární německá rocková skupina Scorpions. Koncert se uskuteční 22. dubna v Ostravě na Prokešově náměstí od 19:00 hodin.
V rámci předvolební kampaně sociální demokracie přijede zahrát na zahajovací mítink legendární německá rocková skupina Scorpions. Koncert se uskuteční 22. dubna v Ostravě na Prokešově náměstí od 19:00 hodin.
-
Teorge
Tak to kašlu, myslel jsem,že dřív a že bych se tam stavil cestou z práce.
nevi nekdo, ktereho budou v brne,
- Radek Kysely
- Kontaktovat uživatele:
Nebudou...bjjz píše:nevi nekdo, ktereho budou v brne,
Gibson ES-339, Hohner B2A '89, Shure SLX14, homemade Kalamazoo Model I
to je skoda sem chtel jit 
Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp
Ok tak dneska to bude
a pivo za 3 koruny prej tak to vypada na povedenej den 
- armi
- last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
- Kontaktovat uživatele:
Skvělá munice pro odpůrce...soldi3r píše:a pivo za 3 koruny prej tak to vypada na povedenej den
Já tam nejdu... na oranžové akce nechodím...
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
já bych zašel na pivko s kámošema, ale jsem nemocný 
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
+1armi píše:Skvělá munice pro odpůrce...soldi3r píše:a pivo za 3 koruny prej tak to vypada na povedenej den![]()
![]()
Já tam nejdu... na oranžové akce nechodím...
Na meeting ČSSD bych nešel ani kdyby tam hrál Kurt Cobain s ustřelenou hlavou a Courtney mu dávala BJ.
Až tenhle stát pujde do kytek, vzpoměnte si na to zatracený kelímkový pivo.
Gibson, ESP
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Za ty 2 kačky to jistě bude kvalita - bu´d rád že jsi nemocný, stejně by ti akorát pak bylo blbě...Dark Axel píše:já bych zašel na pivko s kámošema, ale jsem nemocný
Jinak souhlas s armim - už z principu bych na takovou akci nešel a Scorpions se tímhle u mě totálně potopili.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
nero - pivo od ODS za 5tikorunu bylo nahodou moc dobry!
osm sem jich mel 
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
za 2soldi3r píše:Ok tak dneska to budea pivo za 3 koruny prej tak to vypada na povedenej den
- Radek Kysely
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou, koncert byl skvělý. Měl začít v 19 hodin. Tak tam naklusali oranžoví politici a prudili tam kecama tak (maximálně) 10 minut, potom tam technici štelovali zvuk a někdy kolem 19:45 teda přišli Scorpions a skončili asi ve 21:15
Nebylo to nějak extra dlouhé (což se ale dalo čekat), nicméně jejich výkony byly skvělé. Drum solo Jamese Kottaka jsem nečekal, taky vynikající. Takže za těch 10 minut oranžových keců a cestu do Ostravy to podle mě stálo 
Gibson ES-339, Hohner B2A '89, Shure SLX14, homemade Kalamazoo Model I
přesně tak, hráli dost dobře, akorát pivek jsem si moc nužil prtože tam bylo mrtě lidí, ale i tak 3 pivka skoro zadarmo to mi nenačepujou jen takRadek Kysely píše:Náhodou, koncert byl skvělý. Měl začít v 19 hodin. Tak tam naklusali oranžoví politici a prudili tam kecama tak (maximálně) 10 minut, potom tam technici štelovali zvuk a někdy kolem 19:45 teda přišli Scorpions a skončili asi ve 21:15Nebylo to nějak extra dlouhé (což se ale dalo čekat), nicméně jejich výkony byly skvělé. Drum solo Jamese Kottaka jsem nečekal, taky vynikající. Takže za těch 10 minut oranžových keců a cestu do Ostravy to podle mě stálo
na jednu stranu bych je rad videl ale vecirkum podobnych partaji se vyhybam jak cert krizi. ani tech deset minut bych nevydrzel 
Neboj, bude to normalni pivo, ale ten zbytek si holt doplatime z dani.Nero píše:Za ty 2 kačky to jistě bude kvalita
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.