Peavey CLASIC 50/212

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Latam
Kontaktovat uživatele:

Re: Peavey CLASIC 50/212

Příspěvek od Latam »

No, co vím, tak U2 hrají na téměř 50 let staré voxy takže vpohodě :) Dobrý čistý zvuk nestárne.
boycalledtrash

Příspěvek od boycalledtrash »

Sakra, fakt mám teďka dilema :) Ten VTX se mi líbí.. Tak co teď :-D OK, zahraju na to moderní hudbu, RHCP i svoje milované Radiohead, dobře :) Ale cože je to tyjo tak levný?

EDIT: Jej, má to 70 W. Tak to asi nebude nic pro mě...
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Já právě nevím, jaký je rozdíl mezi tímhle a novým clasicem. Třeba to vůbec není lampa:D Chtělo by se to poinformovat. Jenom tak jsem to nadhodil, když už jsem to viděl na bazaru.
rene

Příspěvek od rene »

Já mam pocit že tyhle vtx maj lampy netradičně jen v koncovym zesilovači. Ale nejsem si jistej.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....

....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Latam píše:http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =50&order=

Jestli je tohle stejné kombo jenom v jiném kabátě, byla by to parádní koupě.
není... ty starý maj konec l6l a preamp je tranzistorovej.. je to uplně jiný kombo..
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Toho jsem se bál..
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

prej ale i ty starý hraj skvěle..
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
boycalledtrash

Tak už jsem se rozhod pro Classic 30. Je to přestavěný na čtyřkanál, tak jsem zvědavej jak se mi to bude líbit, za 14 dní pro něj jedu, tak pak napíšu ;)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Pak poreferuj, jaký to je. Docela by mě zajímalo, co ta přestavba ma 4 kanál znamená a co to udělalo se zvukovými možnostmi.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
boycalledtrash

Tak už to mám pod střechou. Je to vážně nádhera :-) Nevím moc co bych řekl ke zvuku, nedokážu to moc popisovat a s čim porovnávat, tohle je koneckonců můj první aparát, ale prostě nemám výhrady, clean i zkreslení supr, naprosto mi to vyhovuje. A sedí mi to i hlasitostí, což jsem vubec nečekal.
Ty 4 kanály, oni jsou vlastně dva, ale každej se dá ještě přepínat - na footswitchi reverbem. První kanál: clean a nakřáplej clean; druhý kanál: gain a boost či co. A tlačítkem původně na reverb to tedy přepínám. Takže takhle nějak to bylo přestavěný. Vyhovuje mi to perfektně :)
xmarox

Příspěvek od xmarox »

Co si pamatuju tak 30 takhle je ve stock verzi takže asi nijak upravená, maximálně to má hozené všechno na jeden FS...jinak za mě 30 i 50 luxus aparáty, na 30 jsem hrál docela dlouho a 50 občasně na akcích a to zkreslení je pro mě to co dělá peavey zajímavým...středy :) u tohodle sice oldschool ale parádně se to prosadí...o čistém ani nemluvě...tam u mě zatím nemá konkurenci...za ty prachy..
boycalledtrash

Ajo, máš pravdu vlastně celá změna je nejspíš jen v tom že ten boost nahradil reverb na footswitchi. No ale to nevadí, ve výsledku to jsou pro mě 4 zvuky jedním dvěma šlápnutími.. hm to žeru:)
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

boycalledtrash píše:Ajo, máš pravdu vlastně celá změna je nejspíš jen v tom že ten boost nahradil reverb na footswitchi. No ale to nevadí, ve výsledku to jsou pro mě 4 zvuky jedním dvěma šlápnutími.. hm to žeru:)
jak říkáš... jen dal na switch místo reverbu boost;)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“