Radim Hladík
Radim Hladík
Tak pojďme se bavit o tomhle českém kytaristovi co na něho říkáte ? Líbí se vám kapela v které hraje teď Blue effect ? Líbí se vám jeho styl hraní ? atd
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Radim Hladík
Je to génius, co dodat...
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, legenda, to se nedá nic dělat. Byl dobrej se všema sestavama, co hrál.
Mě osobně se teď nejvíc líběji věci co dělali se Semelkou- Šaty z šátků a tak, má dherný kytarový plochy jsou na těch delších věcech, takovej ten "art rock"
Řek bych, že v Čechách to v těch letech rychle vyšumělo,
je to náročnější hudba ale stojí za to.
Taky např. Synkopy 61 s Oldřichem Veselým- paráda!!!!!
Mě osobně se teď nejvíc líběji věci co dělali se Semelkou- Šaty z šátků a tak, má dherný kytarový plochy jsou na těch delších věcech, takovej ten "art rock"
Řek bych, že v Čechách to v těch letech rychle vyšumělo,
je to náročnější hudba ale stojí za to.
Taky např. Synkopy 61 s Oldřichem Veselým- paráda!!!!!
Nejcastejc hraje na cernyho Gibsna LP Custom kde porad podle svych slov vymenuje a zkousi jiny snimace..posledne rikal ze tam nacpal Bursbuckery
ma myslim i Strata ale nevim uz kdo mu ho stavel. Aparat pouziva Matchless DCxxx (nevim presne:) ale posledne ho mel..je to pry takovy drazsi a tezce sehnatelny VOX AC30 a efekty nevim to uz si nejak nepamatuju..urcite me nekdo doplni..
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem byl na koncertu Blue Effectu + Matadors v Brně na Musilce. Šou opět parádní. Potvrzuji, že Hladík stále hraje na černého Gibsona a Matchless. Na pedalboardu mi při letmém pohledu utkvěl pouze Line6 DL4, nejsem krabičkář. Teď mě napadá, že jsem to moh vlastně vyfotit. No nic, snad příště.
radim jeste obcas hraje na relic strata znacky nash. mel ho treba v noci s andelem a pry je to fakt super. ja uz jen cekam kdy se konecne objevi s telecasterem 
Jo jo ten pořad sem viděl a ten strat je pěkně ohranej. Jinak hrál tam pěkně a moc se mi to líbilo. I ostatní muzikati.Kinx píše:radim jeste obcas hraje na relic strata znacky nash. mel ho treba v noci s andelem a pry je to fakt super. ja uz jen cekam kdy se konecne objevi s telecasterem
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
Tak oni Matadors ještě hrajou? To sem nevěděldayslypper píše:Včera jsem byl na koncertu Blue Effectu + Matadors v Brně na Musilce. Šou opět parádní. (...)
Jinak Hladík je génius...Chtěl jsem napsat český Hendrix, ale to by se na mě zas vrhli Jimiho fans
Naposledy upravil(a) BenySZ dne 3.12.2010 15:01, celkem upraveno 1 x.
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Mistr. Jeden z mych vzoru (samozrejme zcela nedostizny)...
A navic ma peknou a prijemnou dceru, blondatou (pro vetsinu zdejsich mladiku uz ale prilis starou)
A navic ma peknou a prijemnou dceru, blondatou (pro vetsinu zdejsich mladiku uz ale prilis starou)
Hraju výhradně na šrot.
- dusty159
- Kontaktovat uživatele:
Mám doma jeho solovou desku ještě na gramofon a ten zvuk je geniální.Prostě slast pro uši.
Kytara El.: AXL Headliner černá Stratocaster
Kytara Ak: Strunal
Kombo: AXL 22WE tranzistorové
Kytara Ak: Strunal
Kombo: AXL 22WE tranzistorové