Kytara Maison

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Sadam.S

Kytara Maison

Příspěvek od Sadam.S »

Teď jsem šel kolem výlohy zastavárny/bazaru a z výlohy po mě koukala krásně vypadající elektroakustika;
Zkoumal jsem na ni sice jen přes sklo (i kdybych měl takový nápad, jakože kupovat, jsem levák a ona byla pravoruká, navíc stejně nemám prachy :D), ale vypadala i zblízka poměrně dobře (resp. jsem nenašel očividné nedostatky)
Je tam za cenu 4500... a abych se dostal k jádru pudla, na hlavě má nápis "Maison" a navíc skrz rezonanční otvor byl vidět nápis "Handcrafted quality"... neznáte někdo tu značku? Ani gůgl si moc neví rady :-|
woro90

Re: Kytara Maison

Příspěvek od woro90 »

Handcrafted quality se běžně píše do nejhorších čínských šmejdů.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Brunot

Příspěvek od Brunot »

:D Woro to vystih skvěle. I do Staggu píšou "Handmade guitar" Ono to taky je zloženo zvyčejně rukama no :D
Podívej stojí to 4500 kč, takže to muže být dobrý nebo lepší pruměr, nebo předražená "Handcrafted quality" na sračku. Značku neznám , ale nejspíš to bude čína že jo...

EDIT: Nebo je to stará "vintage" značka.
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Ok :D
Možná někdy vezmu pravorukýho kámoše a zajdem to vyzkoušet ;)
EDIT: beztak tam věc s takovou cenou bude viset mrtě dlouho... tak GRX70L tam na mě čekala dost přes půl roku :D :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“