Epiphone 2010 - katalog
Pravidla fóra
Epiphone 2010 - katalog
I´m wheels... movin´wheels
Re: Epiphone 2010 - katalog
No pěkný,hezky se na to kouká,ale čekal sem sem nějakej pěknej goldtop a nic 
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ach jo - kde se bere ta móda strkat na LP floydy? A ta rakvovka je taky pěknej paskvil...
... ale jinak vcelku hezký.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jak jsem viděl tu rakvovku, tak první co mě napadlo - pádloNero píše:Ach jo - kde se bere ta móda strkat na LP floydy? A ta rakvovka je taky pěknej paskvil...
Ta baska uděláná jako "LP" se mi fakt nelíbí, je to hnus
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Soulas, maximálně Wilkinsona nebo bigsbyho.Ach jo - kde se bere ta móda strkat na LP floydy?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
no je to opravdu megahnus,ale když to nabízí i GibsonAtkins píše:Soulas, maximálně Wilkinsona nebo bigsbyho.Ach jo - kde se bere ta móda strkat na LP floydy?
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
co se vam na tom tak moc nezda?
ja bych si to do LPcka taky asi nedal (bych do nej nenechal rezat
:-D) ale tak proc ne... treba na PRSku by to bylo ohavnejsi
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
- Nero
- Rádce
Tak to bych se hádal - PRS s FR by bylo snesitelnější než LP s FR. Důkazem budiž to, že při pohledu na fotografii PRS Torrero nezvracím, narozdíl od LP s floydem, kterému můj dávicí relfex jen těžko odolává. 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
podle mě lp s floydem neni lp a ani bych si to nekoupil
a nevíte jestli toho s floydem maj na nákym cz e-shopu docela by mě zajímala cena
a nevíte jestli toho s floydem maj na nákym cz e-shopu docela by mě zajímala cena
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
- Skořepný Šokátor
Toto opravdu nechápu stejně jako debatu o HB na stratech co vám na tom vadí ? Jiná věc by byla kdyby se nic jiného nedělalo ale takto každý ma právo volby, beru to že se to někomu nemusí líbit ale tak silný řeči ? 
Vztek, zkreslení.

∞=0

∞=0
- Nero
- Rádce
http://www.musiccenter.cz/Gibson-Les-Pa ... -/:3:39512petrvach píše:podle mě lp s floydem neni lp a ani bych si to nekoupil
Nebo to lisujou z odřezků, co jim zbyly z jiných kytarSkořepný Šokátor píše:Tu rakev určitě dělaj u B.C. a Epi na to plácne jen svoje logo![]()
![]()
PetrPeter 1975 - 2008
me teda prijde ten axcess naprosto v pohode kytara, narozdil od PRS torrera ktery vypada jako BC Kýč nebo Schlichter (majitele prominou
). nebo treba tohle, ble http://image.ikebe-gakki.com/images/goo ... 8476/b.gif . ty SE jsou jinak obecne divny kytary co se vzhledu tyce, dneska jsem to mel zas v ruce ta rovna deska + pocitove divne zahlej vyrez tu kytaru vylozene hyzdi. na druhou stranu to chapu jako obet vyrobnimu procesu 
pocit z hrani bude trochu odlisny od standardu, myslim si ze to bude mit jiny sklon krku k telu kvuli tomu floydu. ale takovy Neal Schon na to hraje uz celkem dlouho
ad epiphone katalog - prekvapilo me ze delaj ty mini LP co maj kobylkua la hardtail strat misto tune o matic. docela bych to ze srandy zkusil.
pocit z hrani bude trochu odlisny od standardu, myslim si ze to bude mit jiny sklon krku k telu kvuli tomu floydu. ale takovy Neal Schon na to hraje uz celkem dlouho
ad epiphone katalog - prekvapilo me ze delaj ty mini LP co maj kobylkua la hardtail strat misto tune o matic. docela bych to ze srandy zkusil.
to je signature model Zakka Wylda..Skořepný Šokátor píše:Tu rakev určitě dělaj u B.C. a Epi na to plácne jen svoje logo![]()
![]()

Epiphone Les Paul Custom
Vox VT15
- Nero
- Rádce
Souhlas, ta plochá deska těm SE na vzhledu hrozně ubírá, což je škoda, ale nějak se ta levnější verze od ameriky odlišit musela... Důležitá je, že když si člověk najde dobrý kus, tak ty SE hrajou dost solidně (i když na můj vkus by snímače mohly být lepší)...Kinx píše:me teda prijde ten axcess naprosto v pohode kytara, narozdil od PRS torrera ktery vypada jako BC Kýč nebo Schlichter (majitele prominou). nebo treba tohle, ble http://image.ikebe-gakki.com/images/goo ... 8476/b.gif . ty SE jsou jinak obecne divny kytary co se vzhledu tyce, dneska jsem to mel zas v ruce ta rovna deska + pocitove divne zahlej vyrez tu kytaru vylozene hyzdi. na druhou stranu to chapu jako obet vyrobnimu procesu
![]()
A ten Custom s EMG a FR - to je jak špatnej vtip
PetrPeter 1975 - 2008
katalog moc pěknej - hrozně se mi líbí ta lubová basa a to 3snimacovy zluty SG - opravdu libovky...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
-
dfleischer
LP z Floydem se ještě dá,zato Explorer s floydem je humus

- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Pamatuju si, jak vedle v topicu jste jednoho kamenovali za to, ze napsal, ze strat s HB je strasna vec a ze to je nanic...

Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Lubovky nepřekvapily - hezký jako vždy. Ale nechápu proč se EPIny u všech kytar tak zaměřují na GOTHIC-style, u LP např. na úkor zmiňovaného goldtopu... A futura se jim podle mého taky moc nepovedla 
guitars: Epiphone Les paul custom plus, Epiphone Les paul studio special 01, old school Sheffield stratocaster mid 90´s, Parker acoustic, Fender stratocaster WANTED!
amp: VOX AD50 VT, Peavey envoy 110, stará Tesla150W tranz+homemade bedna 200W
pedals: Big muff with tone wicker, Digitech HH distortion, Dunlop Cry baby classic + plně dostačující efekty na VOXu:-)
amp: VOX AD50 VT, Peavey envoy 110, stará Tesla150W tranz+homemade bedna 200W
pedals: Big muff with tone wicker, Digitech HH distortion, Dunlop Cry baby classic + plně dostačující efekty na VOXu:-)