N.I. Guitar Rig Mobile - latence?

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
KronoS

N.I. Guitar Rig Mobile - latence?

Příspěvek od KronoS »

Ahoj,

prosim o radu zkusene uzivatele. Chci si koupit uvedeny sw + krabicku pro pripojeni k pc. ALE. Protoze s timto nemam zadne zkusenosti, potrebuji overit, zda bude dochazet k latenci.
Zapojeno budu mit: kytara -> krabicka -> PC do USB a z krabicky -> kombo.
Zajima mne, zda i v tomto pripade bude dochazet k tak vyrazne latenci, jako napr. kdyz zapichnu mikrofon primo do PC, pak mi ASIO ovladace ukazuji asi 65ms zpozdeni.
A nebo tim, ze to pujde pres USB se latence dostane na beznou hodnotu a z komba pujde zvuk v rezimu, kdy latence nebude znat? Podotykam, ze pc ma 4 jadrovy procesor, 4GB RAM, ale pouze integrovanou zvukovou kartu.

Dekuji za radu, jsem v tomto zcela nezkuseny a pomuze mi kazdy nazor nekoho, kdo toto v praxi pouziva.
Dekuji.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Kytara: Cort KX - Custom FTB - 2 x Seymour Duncan SH1('59) & SH4(JB)
Kombo: Laney LV100
Akustika: Cort AD870 NAT
Klavesy: Yamaha MOX6
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Re: N.I. Guitar Rig Mobile - latence?

Příspěvek od Nuker »

Ta krabička co je k tomu dodávana je externí zvukovka přimo určená k tomuhle učelu , latence bude minimální (lidským uchem neznatelná) ;)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
KronoS

Re: N.I. Guitar Rig Mobile - latence?

Příspěvek od KronoS »

Dekuji za odpoved. A pokud nekdo jeste poradi. Kdyz bych si koupil nejake multiefekt, vzhledem k tomu, ze to mam vlastne jen pro svou zabavu doma, staci mi napr. Zoom G7, nebo G9, a tento efekt pres USB spojim z PC, bude mozne vyuzit jej napr. se zminenym Guitar Rigem? Tzn. ze efekt vyuziji pouze jako zvukovou kartu, pres kterou pujde cisty zvuk a vyuziji GR, pro efekty a pro nahravani do PC.

Dekuji
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Kytara: Cort KX - Custom FTB - 2 x Seymour Duncan SH1('59) & SH4(JB)
Kombo: Laney LV100
Akustika: Cort AD870 NAT
Klavesy: Yamaha MOX6
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“