cry baby vs. Michalík wah
Pravidla fóra
cry baby vs. Michalík wah
Ahoj. chci si pořídit wah a žádám vás o pomoc. Rozhoduje se mezi cry baby gcb 95 a Klasický wah od Michalíka. Na cry baby jsem hrál a zvuk se mi opravdu líbí ale docela mě štve že tam není slyšet celý rozsah. Není slyšet ten středový zvuk když přechazýte z basové sekce na výškovou. A tak se právě chci ještě zeptat na toho Michalíka. V kytarach ho nemaj skladem takže to asi nikde nevyzkouším ale jeden týpek to prodava na bazaru za slušnou cenu, ale bojim se o barevnost zvuku. Někde tady jsem četl, že má právě dobrý rozsah ale neni moc barevný. Co byste volili vy?
elektrika: Hamer PRS sunbrust
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: cry baby vs. Michalík wah
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Re: cry baby vs. Michalík wah
přesně tak jak si řekl ... Michalík má skutečně velký rozsah a kváká moc pěkně, no někdo říká že má oproti CB bez charakterní zvuk .. jeslti chceš můžu Michalíka nahrát.. jinak já jsem sním naprosto spokojený ale nemám možnost porovnání ..Milerinho píše:Ahoj. chci si pořídit wah a žádám vás o pomoc. Rozhoduje se mezi cry baby gcb 95 a Klasický wah od Michalíka. Na cry baby jsem hrál a zvuk se mi opravdu líbí ale docela mě štve že tam není slyšet celý rozsah. Není slyšet ten středový zvuk když přechazýte z basové sekce na výškovou. A tak se právě chci ještě zeptat na toho Michalíka. V kytarach ho nemaj skladem takže to asi nikde nevyzkouším ale jeden týpek to prodava na bazaru za slušnou cenu, ale bojim se o barevnost zvuku. Někde tady jsem četl, že má právě dobrý rozsah ale neni moc barevný. Co byste volili vy?