Dnes mi konečne prišli moje MIDI klávesy : M-audio KeyRig 49 . Nainštaloval som CD ktoré bolo kním. Pripojil som klávesy (USB) normálne mi ukázalo že sa PC s klávesmi našli.Zapol som teda CUBASE a chcel som skúsiť niečo zahrať ale bezúspešne.Môžete poradiť čo mám nastaviť?Stále preklikávam Divice Setup neviem fakt v čom by mohla biť chyba.ĎAKUJEM.
M-audio KeyRig 49 + Cubase: Prosím pomoc ! Som zúfalí
Pravidla fóra
-
Martin2059
M-audio KeyRig 49 + Cubase: Prosím pomoc ! Som zúfalí
Zdravím.
Dnes mi konečne prišli moje MIDI klávesy : M-audio KeyRig 49 . Nainštaloval som CD ktoré bolo kním. Pripojil som klávesy (USB) normálne mi ukázalo že sa PC s klávesmi našli.Zapol som teda CUBASE a chcel som skúsiť niečo zahrať ale bezúspešne.Môžete poradiť čo mám nastaviť?Stále preklikávam Divice Setup neviem fakt v čom by mohla biť chyba.ĎAKUJEM.

Naposledy upravil(a) Nero dne 29.04.2010 15:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven název
Důvod: Upraven název
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím pomoc ! Som zúfalí
A co takhle využít můj článek sepsaný přesně pro tyto účely? A kupodivu je hned nahoře v subfóru...
P.
P.
-
Martin2059
Re: Prosím pomoc ! Som zúfalí
Mozes dat prosim odkaz.Neviznám sa moc na tomto fóre.