Steve Vai

Vše o kapelách a hudebnících ...
azzy
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od azzy »

Olihen píše:kytarista asi dobrej ,ale ta muzika mi prijde strašná.nemám z toho žádnej feeling
za tyhle řeči bych zabijel.. jak někdo může říct, že Steve Vai nemá žádný feeling ? Když má podle mě ten největší a nejlepší feeling vůbec..
slyšel jste někdo skladbu Lotus Feet ? nechápu lidi, co po poslechu téhle skladby dokážou říct, že je ta muzika strašná a že tam není žádný feeling..
Ibanez S07 Limited Edition - DiMarzio Breed DP165F/DiMarzio Breed DP166F
holkoun

Re: Steve Vai

Příspěvek od holkoun »

to neres. Jsou lovers a jsou haters....a haterum nikdy nic nevysvetlis /ostatne loverum taky ne:-)... Pro urcitou skupinu lidi bude Vai proste onan a neudelas s tim nic.

A hlavne si to blbe precet...Olihen napsal "NemaM z toho zadnej feeling". Tedy ze z toho nema zadnej pocit:-)
Habala
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/habala

Příspěvek od Habala »

Jester píše:
Tak jsem to kupodivu nesmazal a přikládám obrázek jedné transkripce.
zappa.jpg

Omlouvám se, že zaprvý píšu OT a zadruhý se asi ptám na úplnou samozřejmost, ale jsem fakt lama.. Nevíte, prosím, co znamená to 11:10, 4:3, 5:3 ...?
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Habala píše:
Jester píše:
Tak jsem to kupodivu nesmazal a přikládám obrázek jedné transkripce.
zappa.jpg

Omlouvám se, že zaprvý píšu OT a zadruhý se asi ptám na úplnou samozřejmost, ale jsem fakt lama.. Nevíte, prosím, co znamená to 11:10, 4:3, 5:3 ...?
No já jsem to taky jinde neviděl, ale zřejmě to znamená něco s délkou not. Jestli tě můžu uklidnit, tak z not hraju fakt hodně a s tímhle jsem se ještě nesetkal, tak můžeš být úplně v klidu. A ještě malá poznámka, kdybych to měl jenom z not zahrát, tak vůbec netuším jak - nedokážu to totiž spočítat. Možná Atkins by to zahrál (to nemyslím ironicky).
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Doporučte prosím nějaké "startovní" album od pana Vai-e, díval jsem se na pár videí a zatím líbí :)
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
azzy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azzy »

Passion and Warfare ;)
azzy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azzy »

Steve vypráví o tom, jak ho ve 20ti letech Frank Zappa přijímal do své kapely.
Doporučuju poslouchat co říká ;)

Habala

Příspěvek od Habala »

Jo, tohle je dobrý, to jsem viděla a doporučuju přečíst i ty komentáře pod tim. Aspoň teda já jsem se tam dost dozvěděla. :D
azzy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azzy »

Přesně tak, Steve je prostě borec =)
Habala

Příspěvek od Habala »

Tak co řikáte na tu Stairway to Heaven? :|
holkoun

Příspěvek od holkoun »

Habala píše:Tak co řikáte na tu Stairway to Heaven? :|
nepletes si interprety?:-)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

holkoun píše:
Habala píše:Tak co řikáte na tu Stairway to Heaven? :|
nepletes si interprety?:-)
já vím o co jde, najdi si na youtube stairway to heaven z american idol nebo co to bylo... Orianthi, Steve Vai apod..

Orianthi nezklamala, sedla mi tam perfektně (ta holka je prostě dobrá), Steve se tam docela hezky krotil, čili vpohodě :-) nejsem žádný fanda Led Zep, čili mě to nepobuřuje
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Habala

Příspěvek od Habala »

Tohleto http://www.youtube.com/watch?v=xg2MjBO6Cv4 :)

Mně se to Orianthi sólo taky docela líbí.. (Taky mi přijde dobrá, akorát by mohla častěji hrát než zpívat) Vai samozřejmě taky ok... Akorát jsem se divila, že nehraje to sólo on. A musim si stát za Zeppelinama.. ten zpěv je hroznej, kvůli němu se mi to nelíbí. (A taky mě trochu ruší, jak to posunuli, takhle vysoko už ta kytara neni ono...)
Homerda

Příspěvek od Homerda »

Nelibi :(
(jsem fanda zeppelinu, tim to asi bude, ale prijde mi to docela zprzneny :evil: )
Stop dreaming, start playing!
holkoun

Příspěvek od holkoun »

Dark Axel - aha diky...Takovejch hvezd a hvezdicek, kvuli jednomu vystoupeni v komercnim poradu schovany za slupku charity:-)

neni to takova tragedie (pevecky)...mezi nami, Plant nekdy taky zpival tak, ze bych ho nejradsi postavil do kouta na hrach:-) (p.s. jsem fanda LZ). To, ze Plant obcas (dost casto) zpival falesne si ale nemuze nepriznat ani ten naprosto nejfanatictejsi stoupenec...
Naposledy upravil(a) holkoun dne 2.05.2010 3:04, celkem upraveno 1 x.
Habala

Příspěvek od Habala »

To uznávám taky, že Plant dokáže bejt taky pěkně falešnej. Třeba i v tý Stairway.
Mně se na tom zpěvu ale nelíbí spíš způsob, jakym to ta ženská zpívá... Málo citu a tak. Fakt jí tahle věc nesedne.
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Zdá se mi to, nebo tam Steve vždycky hodí halušku, která se tam do toho bluesu vůbec nehodí? :? :|
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
fildak

Příspěvek od fildak »

Neřekl bych, že všechno se tam vyloženě vůbec nehodí, pár světlých chvilek tam bylo. Každopádně z těch tří se mi líbil nejmíň no
fixja
last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou

Příspěvek od fixja »

Stairway je úděsný, příšerný, hrozný. Steveho kytara je fajn, to je tak celé... Zpěv to celé akorát przní. Její výslovnost některých slov je příšerná, krom toho to buď strašně usekne nebo příšerně natáhne. To ani nemluvím o tom konci, takhle zpopovat Stairway... Další věc je, že to tak na polovinu zkrátili, solo zkrátili tak na čtvrtinu, takhle ta píseň vůbec nevynikne...
Co se týče bicích, tak se Bonham musí obracet v hrobě, má to ale perný týden, protože když u nás v hudebce měli referát na hard rock, tak kromě toho, že četli Angus [jung], Guns N [roses], The [who], Deep [purpl] přečetli dokonce místo John Bonham John Bontram... Dokonce i Stairway to heaven něják zkomolili, to už si nepamatuji jak...
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Mě se to tedy docela líbí... jen ten zpěv je prostě změna, ale i tak podle mě hezký cover. Ověem originál je originál :twisted:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“