EDIT jsem zmatený z toho, že se mi zdá, že jsem to omylem minule vyzkoušel ve standby se zapojeným reprákem.."To ‘silently’ record, turn the amp to standby mode. You may also record from
this output while in standby mode without a loudspeaker connected, but ensure that
no loudspeaker leads are connected to either of the loudspeaker output jack sockets
of the amplifier, as this will defeat the load protection circuit and cause damage to
the amplifier."
Blackstar Amplification
Pravidla fóra
-
Teorge
Re: Blackstar Amplification
Neví někdo jak to mám chápat, jsem z matený z toho jak je to napsané jestli tam má nebo nemá být připojený repro.
Zapojeny reprak byt muze, ale nesmi byt do zesilovace jen pichlej kabel, kterej neni zapojenej do reproboxu, protoze tim zapojenim konektoru do hlavy se bypassne ta ochrana. Ale je to divny, ve standby by melo byt jedno, jestli tam mas neco pripojenyho nebo ne.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
-
Teorge
No já pochopil, že zasunutím konektoru se vypne nějaká ochrana.
No já to zatím zkusil bez standby a zjistil jsem že master volume ovladá jen volume do repráku a do emulated output ovládá hlasitost channel volume, ale je to na focusrite moc silný i když uberu mikrofon na minimum tak to lítá v červeným
EDIT: aha ony ty ledky na zvukovce klesnou i po softwarovém ubraní, tak je to ok
No já to zatím zkusil bez standby a zjistil jsem že master volume ovladá jen volume do repráku a do emulated output ovládá hlasitost channel volume, ale je to na focusrite moc silný i když uberu mikrofon na minimum tak to lítá v červeným
EDIT: aha ony ty ledky na zvukovce klesnou i po softwarovém ubraní, tak je to ok
-
Teorge
Tak kdo umí hrát, může nahrát video do "Andy James guitar solo contest" a vyhrát něco od Blackstaru nebo např ESP 
-
Teorge
Nevím jestli je to novinka, ale dřív jsem si toho nevšiml. Blackstar má efektové pedály Reverb,Delay a Modulation. Zase s lampou.
- Johndie
- last.fm: http://www.last.fm/user/Johndie
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/johndierocks
- Kontaktovat uživatele:
Vypadají úžasně, by mě zajímalo kolik budou stát...Delay už chci dlouho ale za tohle bude asi slušná pálka
- Johndie
- last.fm: http://www.last.fm/user/Johndie
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/johndierocks
- Kontaktovat uživatele:
našel jsem za 199 liber...no je to skoro 6k, to není vůbec málo, i když si myslím, že to strčí spoustu efektů hravě do kapsy...
-
Teorge
No vzhledem k tomu, že mají do shopů dorazit až kolem června se ta cena třeba někam srazí. A uvidíme, co z toho vyleze, já uvažoval o TC Electronic, ale jak jsem viděl tohle, tak určitě zkusím počkat 
Už jste někdo hráli na ta nová HTčka? Uvažuju, že napíšu do Musiccenter (nebo jinam - nevíte, kdo je oficiální distributor?), jestli plánují jejich prodej, že bych si na to rád brnknul, protože v blízké budoucnosti uvažuju o koupi toho 40W macka, na kterýho recenze nešetří chválou a ukázky zní taky pěkně.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
-
Teorge
Na zboží.cz mi to našlo dva české e-shopy, které ho mají skladem, zkus se zeptat jestli někde nemají kamenný obchod, kde by jsi si to vyzkoušel.
A kdyby jsi našel místního autorizovaného distributora, zeptej se mi pls na nejbližší autorizovaný servis, který dělá reklamační opravy. Pro jistotu, kdyby se mi s tím něco stalo.
A kdyby jsi našel místního autorizovaného distributora, zeptej se mi pls na nejbližší autorizovaný servis, který dělá reklamační opravy. Pro jistotu, kdyby se mi s tím něco stalo.
Hmm, tak na ně kašlu.Musiccenter.cz píše:Dobry den,
toto zbozi jsme schopni sehnat oproti konkretni objednavce.
Doba dodani 2-3 mesice.
S Pozdravem
Martin Zhanel
Ty obchody na Zboží jsou všechny děsně daleko. Já bych to rád nejdále v Praze.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Psal jsem do Kytar, jestli by nějak nedostali na prodejnu Blackstar HT-40 Club a dostalo se mi kladné odpovědi
tak to sem píšu, abyste o tom věděli, pokud byste měli také zájem si ho zajet vyzkoušet a ostatní obchody, kde ho mají, jsou pro vás z ruky tak, jako pro mě.Dobrý den,
domluvil jsem zapůjčení komba na vyzkoušení. Mělo by tady být koncem příštího týdne.
S pozdravem,
Jan Bartoň
Hehe, já asi tak do měsíce budu dávat seřizovat kytaru do groove music v PCE a tam jich maj dost... takže když už ji tam potáhnu, určitě něco zkusím a pak můžu poreferovat 
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
bylo by možné zjistit, jestli ta 40ka (nebo dvacítka, pokud ji potkáte) trpí tím neduhem s efektovou smyčkou a delayem?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Hele, já určitě potkám HT Studio 20, ale delay asi nebude 
Zas takový hovado nejsem, abych mu vybral půl krámu

Zas takový hovado nejsem, abych mu vybral půl krámu
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
to je takový problém si na pár minut pujčit delay a zapojit ho do smyčky? 
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Já s sebou hodlám brát reverb, tak to vyzkouším.