Jakoze ukazovak - malik?real_dead_one píše: já dosáhnu z prvního na sedmý![]()
Zbytecny malicek
Pravidla fóra
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zbytecny malicek
Hodně budem někde...
-
real_dead_one
Já normálně hraju na basovou E malíčkem na španělce... když se dá správně palec tak nemůže být problém podle mě... i když mám prej dlouhý prsty
real_dead_one - 1. až 7.? To je 20cm
real_dead_one - 1. až 7.? To je 20cm
Ibanez S520EX :: Roland Cube 30X :: M-Audio FT MK2

- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Vim jak to myslis a je to takove klasicke nestandardni drzenijesse píše:dyz mam ukazovacek na prvnim prazcu tak malicek dosahne az na 5.prazec, ale je to humus pro slachy, power akordy hraju ukazovakem a malickem protoze se me to na prvnich prazcich pohodlnes hraje a lehce muzu prejit z napr. 133XXX na 022XXX <- ten zahraju prstenickemreal_dead_one píše:no to teda celkem praseci styl je. Jak daleko od sebe roztahneš ukazovák od malíčku? Ja mam palec naproti prostredniku cca uprsotred krku. nejtlustsi strunu tlumim fuckacem.
a lip se me tlumi ecko palcem, nez fuckacem...
praseci styl, ale na improvizovani si celkem vystacim
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
-
real_dead_one
Mast3r: Až dojdu z práce dom, tak ti to vyfotim.
-
real_dead_one

a protoze se to nezobrazilo cele davam jeste linky
http://madro-honza.ic.cz/hnata1.jpg
http://madro-honza.ic.cz/hnata2.jpg
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Kurna :'( Proc ja se musel narodit s kostma a kloubama... ale tak jako, kdyz tu ruku uplne extreme zkroutim, ukazovak a malicek dostanu do primky... tak zvladnu od prvniho k sestymu.... slachy praskaj, klouby litaj, ale jo 
Hodně budem někde...
nemusíš ničeho litovat,vono to že dosáhneš z 1 pražce na 7 je stejně k h...uSUK píše:Kurna :'( Proc ja se musel narodit s kostma a kloubama... ale tak jako, kdyz tu ruku uplne extreme zkroutim, ukazovak a malicek dostanu do primky... tak zvladnu od prvniho k sestymu.... slachy praskaj, klouby litaj, ale jo
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Tohle je komediantskej thread
Ja to ted zkusil a na sedmej prazec nedosahnu, ale celkem pohodlne na sestej.
Jinak nekdo ma nejen bordel v pokoji, ale i slusny literarni vkus
Jinak nekdo ma nejen bordel v pokoji, ale i slusny literarni vkus
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
S vypětím všech sil 5 pražec ale i to nehratelné 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Zaklínač vyšel i vázaně? Já mám první vydání a to bylo jenom brožovaný.Wohma píše: Jinak nekdo ma nejen bordel v pokoji, ale i slusny literarni vkus
Abych nebyl úplně offtopic, dosáhnu blbě na sedmej, ale palec už nemám na krku ale volně ve vzduchu.
-
real_dead_one
Zaklinac no comment
dobra knizka.
jinak to ze dosahnu na sedmy prazec ma vyhodu v drop ladeni (v jinem stejne nehraju). Můžu bez jakychkoliv komplikaci udělat rychlý hammer on a pulloff z jednicky na sestku
Ale na ten sedmý už je to fakt zbytečné
jinak to ze dosahnu na sedmy prazec ma vyhodu v drop ladeni (v jinem stejne nehraju). Můžu bez jakychkoliv komplikaci udělat rychlý hammer on a pulloff z jednicky na sestku
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Ja dosahnu v pohode na 6. prazec. 7. uz neni tak jisty a nedokazal bych to pri hre pouzivat.
Skervesen 4AP Custom Shop
6 nebo 7..obojí je k h...u,přestaňte s kravinama,ještě chybí nekdo kdo napíše a já dosáhnu na 8 a du do kolen
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
-
real_dead_one
jak sem rikal neni to k hovnu. to že to neumíš využít ty neznamené že to neumí(m) někdo jinýpanedge píše:6 nebo 7..obojí je k h...u,přestaňte s kravinama,ještě chybí nekdo kdo napíše a já dosáhnu na 8 a du do kolen
Pro rozehrani dobry, ale kdyz to teda "umis" tak abys to mel umet taky pouzit. Co prst to prazec-dobra orientace, nebude se ti nic plest a na 98% pripadu si s tim vystacis... To, kam az dosahnes zas tak smerodatne nenireal_dead_one píše:jak sem rikal neni to k hovnu. to že to neumíš využít ty neznamené že to neumí(m) někdo jinýpanedge píše:6 nebo 7..obojí je k h...u,přestaňte s kravinama,ještě chybí nekdo kdo napíše a já dosáhnu na 8 a du do kolen
Stop dreaming, start playing!
-
real_dead_one
proč si myslíš že víš s čím si vystačím líp než já?
já moc dobře vím co zvládnu zahrát a co potřebuju, a že dosáhnout přes 4 pražce je fakt dost málo.. a vyplatí se to i u sol kdy z 12 na 21 nemam problem.
proč to nedovedete pochopit.. tvrdit že je to k ničemu jenom proto že máte malý hnáty je dost alibistické... tim bych tuto diskuzi ukončil.. není k tomu víc co říct. akorát bysme se opakovali
proč to nedovedete pochopit.. tvrdit že je to k ničemu jenom proto že máte malý hnáty je dost alibistické... tim bych tuto diskuzi ukončil.. není k tomu víc co říct. akorát bysme se opakovali
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kytara má naštěstí 6 strun, takže sahání z 12. na 21. pražec nemá vůbec žádný význam.real_dead_one píše:proč si myslíš že víš s čím si vystačím líp než já?já moc dobře vím co zvládnu zahrát a co potřebuju, a že dosáhnout přes 4 pražce je fakt dost málo.. a vyplatí se to i u sol kdy z 12 na 21 nemam problem.
Rozsah prstů přes 7 pražců je hezký, ale myslím, že ho netřeba ho závidět, pro normální hraní stačí bohatě dosáhnout přes 5 pražců, což by měl zvládnout každý, kdo jen trochu dokáže uvolnit ruku a ví, jak ji má vůči hmatníku postavit.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Presne tak.Rozsah prstů přes 7 pražců je hezký, ale myslím, že ho netřeba ho závidět, pro normální hraní stačí bohatě dosáhnout přes 5 pražců, což by měl zvládnout každý, kdo jen trochu dokáže uvolnit ruku a ví, jak ji má vůči hmatníku postavit.
to dead one: BTW, zadnej komplex male hnaty nemam
Stop dreaming, start playing!