Začínající problém s Guitar Rig 4

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Andy56

Začínající problém s Guitar Rig 4

Příspěvek od Andy56 »

Čau . Nedávno jsem přeinstaloval cele pc. naistaloval guitar rig a zvuk an nem jak vino. ALe tedka posledni dva dny to zacina nejak vic sumet, zvysilo se to asi tak o 50% . ? nevite cim to muze byt ? ze z niceho nic se ten sum zvysil ? a pritom jsem s nastavenim nehybal. vím presne co jak je. dik za odpoved
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Re: Začínající problém s Guitar Rig 4

Příspěvek od Trackill »

Zkus předtím než spustíš Guitar Rig vypnout všechny programy, které by mohly používat zvukovou kartu- ICQ, QIP, Skype, Winamp, Firefox, Opera, IE, Chrome apod.
Neinstaloval jsi nové ovladače na zvukovku?
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

Tak to delam, protoze kdybych mel pustene icq nebo neco co ma vlastni zvuky tak by guitar rig nefungoval. Takze vse je vyple zapnu guitar rig. a pak si muzu zapnouc co chci protoze jejich zvuky nejdou. Ne a zadnou aktualizaci jsem nikdy nedelal, winy mi ji nikdy nenabidly. Musel jsem instalovat asio tak predpokladam ze mam nejakou integrovanou. No ale guitar rig se mi postupne zhorsuje nevim cim to .. :(
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trackill »

Chceš říct, že to není tak, že by se ti to zhoršilo na určitou hladinu, ale den ode dne se to stále zhoršuje? Pokud ano, tak to to vypadá spíše na problém hardware než software.
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

no zhorsilo se to o polovic ze dne na den. nevim jestli je to hardwarem , nebo jestli to muze zpusobovat nejaka sragora v pc (vir malware atd) Driv nez jsem preinstaloval cele systemy tak jsem mel taky GR4 a hralo to hrozne, loudilo to ze sebe nerealne zvuky a podobne. jak jsem to reinstaloval cely system , tak krasnej cistej zvuk , ale tedka posledni dobou se to zhorsilo .. nevim cim to, jestli nejakou sragorou, moje programy nic nehcytaji ze bych v pc mel... tak co ja vim .. Taky me napada ze by to mohl delat i kabel , posledni dobou mi blbne , tak jestli to nemuze byt taky pricina.
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trackill »

Ano, kabel je určitě kandidát... Nezdá se mi, že by nějaký software mohl kvalitu takhle ovlivnit.
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Hiddenplate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiddenplate »

Podle tvýho popisu soudím, že tvoje zvukovka má asi problémy s direct monitoringem (šum, divný zvuky atd.). Zkus nainstalovat Asio4All někdy to problém vyřeší.

Každopádně Guitar Rig 4 jsem taky zkoušel a když jsem ho nainstaloval, tak nešel vůbec. Za pár dní jsem na něj kliknul a šel jak po másle a ani nevím jak je to možný.
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

Trackill píše:Ano, kabel je určitě kandidát... Nezdá se mi, že by nějaký software mohl kvalitu takhle ovlivnit.
zkusim ten kabel co nejrychleji vymenit, ale co ty vis mozna se na kvalite muzou podilet podobne sragory... co ja vim, ja ksje mrikal ze minule nez jsem reinstaloval systemy to bylo desne a ted se to zacina take tak nejak zhorsovat. co ja vim teda... jsem z toho takovej zklamanej... neznas nejakej dobrej antivir nebo neco proti spyware malware a ostatnim ? par typu ?
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

Hiddenplate píše:Podle tvýho popisu soudím, že tvoje zvukovka má asi problémy s direct monitoringem (šum, divný zvuky atd.). Zkus nainstalovat Asio4All někdy to problém vyřeší.

Každopádně Guitar Rig 4 jsem taky zkoušel a když jsem ho nainstaloval, tak nešel vůbec. Za pár dní jsem na něj kliknul a šel jak po másle a ani nevím jak je to možný.
Asio4All tam mam jinak bych si nezahral. z toho soudim ze mma integrovanou ci co :D co zkusit to proste preinstalovat ? celej guitar rig ? me uz nic jineho nenapada, jen zkusit ten kabel, ale ten mam porad stejny jak minule pred reinstal systemu tak i ted .. :( mno nevim , budu delat co se da
Hiddenplate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiddenplate »

Hele tak mě napadá... nemáš to náhodou píchnutý do MIC IN namísto LINE IN? Ono totiž +20dB Boost dělá docela bordel. :)
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

kytara kabel redukce a to vse do modryho line in , tos tak nevim.. nemelo by to byt spatne ... to zkusim preinstalovat az chytnu nerva :D uvidi se jestli to pomuze, jeste me napada kdyz tam mam importovano kolem 800 zvuku , nemuze to delat bordel ? me tak napada :D
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“