elektronika Fishman Prefix Premium Blend
Pravidla fóra
elektronika Fishman Prefix Premium Blend
Ahoj muzikanti a příznivci muziky,
nemůžete někdo poradit, kde sehnat český manuál k elektronice Fishman Prefix Premium Blend nebo uvést odkaz, kde by byl ke stažení? Zatím jsem narazil jen na anglické verze. Díky.
nemůžete někdo poradit, kde sehnat český manuál k elektronice Fishman Prefix Premium Blend nebo uvést odkaz, kde by byl ke stažení? Zatím jsem narazil jen na anglické verze. Díky.
Tonan
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: elektronika Fishman Prefix Premium Blend
Českým distributorem Fishman by měl být Furch. Ten by tedy měl umět manuál sehnat.
Nicméně - v čem je problém? Třeba ti dokážeme pomoci tady...
Nicméně - v čem je problém? Třeba ti dokážeme pomoci tady...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
"Problém" (i když - problém snad ani ne) je v tom, že jsem koupil kytaru s touto elektronikou a samozřejmě bych rád využil všech možností, které nabízí. Prostě bych s ní chtěl v plném rozsahu umět manipulovat. Existuje samozřejmě metoda pokus-omyl, ale k čemu by pak vlastně manuály byly? Mimochodem - anglický manuál mám, ale znalost angličtiny jaksi chybí a překlady pomocí různých překladačů jsou spíše k zasmání.
Tonan
- ...EDGE...
A kolik toho je? Ze by ti s tim nekdo i pomohl.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Tedy nevím, školy nemám ale že by tři tahátka, jedno kroutítko a případně jedno mačkátko potřebovaly manuál? Za chvíli tady budeme jak v Americe s manuálem na jogobellu - uf 
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Pardon - pět jezdítek, dvě kroutítka a dvě mačkátka.
Ale v podstatě tři, protože čtvrtý jezdítko je poměr mikrofonu a pieza a pátý středová frekvence.
P.S. Copak se Ti stalo, že dvacet let po pádu bolševika neumíš anglicky? Nic ve zlém, to byl spíš takový akademický a spíš obecný dotaz...
P.S. Copak se Ti stalo, že dvacet let po pádu bolševika neumíš anglicky? Nic ve zlém, to byl spíš takový akademický a spíš obecný dotaz...
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Trochu jsem pátral a po českém manuálu ani stopa - asi bych zkusil toho Furcha nebo to holt vzal metodou pokus-omyl.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Díky za radu, kde sehnat český manuálAtkins píše:Pardon - pět jezdítek, dvě kroutítka a dvě mačkátka.![]()
Ale v podstatě tři, protože čtvrtý jezdítko je poměr mikrofonu a pieza a pátý středová frekvence.
Tonan
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť je to pár stránek a z toho dobrý tři čtvrtiny obrázky. 
-
jandanielcz
Českým dovozcem Fishmanů je Petr Hradečný. Já pro něj dělám. České manuály neexistují.
Pokud máš dotaz napiš šéfovi: info@fishman.cz nebo mě dan@fishman.cz
Všechny manuály - tedy to co je v krabicích při prodeji (ne-OEM) zákazníkům a instalační příručky jsou i ke stažení vždycky u produktu na fishman.com.
Taky si myslím, že na věci od Fishman (krom aur) není český manuál potřeba, už proto, že slova jako Gain, Volume, Bass by se stejně nepřekládali.
Pokud máš dotaz napiš šéfovi: info@fishman.cz nebo mě dan@fishman.cz
Všechny manuály - tedy to co je v krabicích při prodeji (ne-OEM) zákazníkům a instalační příručky jsou i ke stažení vždycky u produktu na fishman.com.
Taky si myslím, že na věci od Fishman (krom aur) není český manuál potřeba, už proto, že slova jako Gain, Volume, Bass by se stejně nepřekládali.