Omlouvám se.Tak to kdyžtak smaž.Smrťokvítek píše:A co takhle napsat to do trziste/ a nesvinit to tady?Fuckub píše:Prodám tu bugeru V5 protože jsem si koupil novej velkej amp.Kdybyste někdo měl zájem....
Bugera V5
Pravidla fóra
Re: Bugera V5
Gibson Les Paul Standard 2005
Gibson Les Paul studio
Zakázková celomasivní elektroakustika
Gibson Les Paul studio
Čau, jestli ho ještě máš, já bych se zajímal!Fuckub píše:Prodám tu bugeru V5 protože jsem si koupil novej velkej amp.Kdybyste někdo měl zájem....
- Darth Maul
Myslíš, že by výstupu z tohohle komba pomohla výměna repráku?Fuckub píše:Čaues. Už jsem víc jak tejden šťastnym majitelem tohohle malého ampu. Asi to v ČR ještě nikdo moc nemá, jeslti vůbec někdo. Co si o tom myslíte? Je tady někdo kdo na to hrál? Rád bych si poslechl názor ostatních, protože podle mého to valí úplně skvěle a je to pěkný i jako dekorace.
Nebo to podle Tebe nebyl slabý článek?
BaCH Les Paul, snímače Gibson 490R/498T
Squier Affinity Stratocaster
Jay Turser Precision Bass
Bugera V5 + EHX Metal Muff
Line 6 POD Studio UX2 + ADAM Audio A3X + Sennheiser HD 555
Washburn D10SB
Washburn D10SB
Hele.....Všichni o tom mluvěj jako o slabém článku, ale já nesouhlasim. Ten reprák mi přijde v pohodě.Už to mám teda tejden doma píchlý přes 1x12 box s celestion G12T, ale že by se tim změnil zvuk jako takovej, to vyloženě ne. SPíš je novýhoda že je malej (8") ale pokud to máš na doma Tak to i stačí. Jinak špatně rozhodně nehraje. POdle mě je to za ty peníze skvělej kup na čistej a vintage zvuk, crunch.Darth Maul píše:Myslíš, že by výstupu z tohohle komba pomohla výměna repráku?
Nebo to podle Tebe nebyl slabý článek?
Gibson Les Paul Standard 2005
Gibson Les Paul studio
Gibson Les Paul studio
- Darth Maul
Super, díky za postřeh... primární je pro mě čistý zvuk, dokresloval bych to stejně Metal Muffem...
Tak teď ještě najít, kdo by mi ho dodal nejrychleji - vypadá to na těžce nedostatkové zboží.
Tak teď ještě najít, kdo by mi ho dodal nejrychleji - vypadá to na těžce nedostatkové zboží.
BaCH Les Paul, snímače Gibson 490R/498T
Washburn D10SB
Washburn D10SB