Kombo do 5000
Pravidla fóra
Kombo do 5000
Čau,
potřeboval bych poradit s výběrem komba. Chtěl bych tranzistorák, měl sem pučenej od kamaráda Roland a ten mi celkem vyhovoval, ale jelikož se v těch kombech až tak nevyznám tak se radši ptám na radu, jestli neni neco lepšího... Strop tak do 5000, a hraju to co se mi líbí, a to je skoro od každýho stylu něco takže nějakej velkej univerzál. Nevíte o něčem takovym?
potřeboval bych poradit s výběrem komba. Chtěl bych tranzistorák, měl sem pučenej od kamaráda Roland a ten mi celkem vyhovoval, ale jelikož se v těch kombech až tak nevyznám tak se radši ptám na radu, jestli neni neco lepšího... Strop tak do 5000, a hraju to co se mi líbí, a to je skoro od každýho stylu něco takže nějakej velkej univerzál. Nevíte o něčem takovym?
E-Gitára: Gibson LP Studio 2003, Fokus Flying 3, Ibanez GRG 250DX
Akustika: Nou Nejm z aukra, ale hraje pěkně
Aparaturka:Randall RG50TC 50W, Roland Micro Cube
A ještě asi tak miliarda kufrů, všelijakejch obalů, stojanů, trsátek, a tak dále.
A ještě asi tak miliarda kufrů, všelijakejch obalů, stojanů, trsátek, a tak dále.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Kombo
Přesunuto do správné sekce. A kup si Roland Cube 30x.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Re: Kombo
Roland roland rolad roland .. jste jak zaseknutý automat ... já bych volil toto http://kytary.cz/line6-spider-iv-15/HN107958/ zkreslení krásně tlačí a čistý je opravdu čistý ..
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Kombo do 5000
Roland roland roland - a víš proč? Protože hraje dobře! Možná zaseknutý automat, ale spolehlivý...
A naopak spider mi nesmí domů. Navíc ta verze Sp IV 15 v porovnání s Cube 30x nemá šanci.
A naopak spider mi nesmí domů. Navíc ta verze Sp IV 15 v porovnání s Cube 30x nemá šanci.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Mám to v podpisu, to je ten co jsem měl pujčenej. Jinak mám lampovou padesátku ale tak přeci jenom trochu simulace neuškodí. Takže myslíte že ten roland je nejlepší?
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
Je výbornýKferd píše:Mám to v podpisu, to je ten co jsem měl pujčenej. Jinak mám lampovou padesátku ale tak přeci jenom trochu simulace neuškodí. Takže myslíte že ten roland je nejlepší?
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
Já mám doma kombo Laney LV100. Výkon 65W, hybridní zesilovač. Zvuk z toho leze překvapivě hezkej. výkon mi vždycky postačil do zkušebny i na malej klub (přičemž v klubu se vždy nazvučilo, abych ho nemusel zbytečně hulit.) Pokud sháníš kombo v téhle cenové relaci, klidně ti jej prodám (přešel jsem na lampovou hlavu). Rozhodně se domluvíme na ceně do 5 ticíc. Klidně si jej mužeš jet vyzkoušet. kontakt na mě : patrik_m@email.cz a nebo na telefon 774199276 (pouze odpoledne).
btw. Zvuj je opravdu univerzální. S učitelem jsme přes to hráli třeba i jazz a čistej je krásně čisťounkej. Má to ekvalizéry zvlášť na každej kanál. Leckdo je proti Laney vysazenej. Kamarád mi řikal : Nikdy bych si Laney Nekoupil, ale ten tvuj je dobrej a překvapil mě.
btw. Zvuj je opravdu univerzální. S učitelem jsme přes to hráli třeba i jazz a čistej je krásně čisťounkej. Má to ekvalizéry zvlášť na každej kanál. Leckdo je proti Laney vysazenej. Kamarád mi řikal : Nikdy bych si Laney Nekoupil, ale ten tvuj je dobrej a překvapil mě.
Ibanez RG420EG/Schecter OMEN 7 EXTREME -> ENGL e530 -> t.c.e. G-Major -> BBE Maximizer -> M/B 50/50 -> Framus 212.
Nezlobte se na mě, ale nedávno jsem na to hrál a přišlo mi to jako šmejd ... asi věc názoru..patrik_m píše:Já mám doma kombo Laney LV100. Výkon 65W, hybridní zesilovač. Zvuk z toho leze překvapivě hezkej. výkon mi vždycky postačil do zkušebny i na malej klub (přičemž v klubu se vždy nazvučilo, abych ho nemusel zbytečně hulit.) Pokud sháníš kombo v téhle cenové relaci, klidně ti jej prodám (přešel jsem na lampovou hlavu). Rozhodně se domluvíme na ceně do 5 ticíc. Klidně si jej mužeš jet vyzkoušet. kontakt na mě : patrik_m@email.cz a nebo na telefon 774199276 (pouze odpoledne).
Dost bych se hádal , za ty peníze co se to prodává to zní docela dobře, je fakt , že skreslenej kanál není to pravý ořechový , ale ten čistej je opravdu nádhera a pokud se to nakopne třeba Tskem tak to je pošušnání :dUncle píše:Nezlobte se na mě, ale nedávno jsem na to hrál a přišlo mi to jako šmejd ... asi věc názoru..patrik_m píše:Já mám doma kombo Laney LV100. Výkon 65W, hybridní zesilovač. Zvuk z toho leze překvapivě hezkej. výkon mi vždycky postačil do zkušebny i na malej klub (přičemž v klubu se vždy nazvučilo, abych ho nemusel zbytečně hulit.) Pokud sháníš kombo v téhle cenové relaci, klidně ti jej prodám (přešel jsem na lampovou hlavu). Rozhodně se domluvíme na ceně do 5 ticíc. Klidně si jej mužeš jet vyzkoušet. kontakt na mě : patrik_m@email.cz a nebo na telefon 774199276 (pouze odpoledne).
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Jo čistý šel, dynamicky i barvou, dejme tomu .. ale to zkreslení je děs, jak cirkulárka ještě ktomu bez dynamiky .. fuj (berte mě ale s rezervou, protože na druhou stranu si myslím že na takové ty syrovější věci to nemusí být špatné)Nuker píše:Dost bych se hádal , za ty peníze co se to prodává to zní docela dobře, je fakt , že skreslenej kanál není to pravý ořechový , ale ten čistej je opravdu nádhera a pokud se to nakopne třeba Tskem tak to je pošušnání :dUncle píše:Nezlobte se na mě, ale nedávno jsem na to hrál a přišlo mi to jako šmejd ... asi věc názoru..patrik_m píše:Já mám doma kombo Laney LV100. Výkon 65W, hybridní zesilovač. Zvuk z toho leze překvapivě hezkej. výkon mi vždycky postačil do zkušebny i na malej klub (přičemž v klubu se vždy nazvučilo, abych ho nemusel zbytečně hulit.) Pokud sháníš kombo v téhle cenové relaci, klidně ti jej prodám (přešel jsem na lampovou hlavu). Rozhodně se domluvíme na ceně do 5 ticíc. Klidně si jej mužeš jet vyzkoušet. kontakt na mě : patrik_m@email.cz a nebo na telefon 774199276 (pouze odpoledne).
Proč nekoupit malou celolampu ? Mám Bugeru V5 a je to bomba.Před to nějakej OVerdrive pokud chcete silnější gain a zvuk bude jiný kafe než z tranďáků.
Gibson Les Paul Standard 2005
Gibson Les Paul studio
Zakázková celomasivní elektroakustika
Gibson Les Paul studio
protože celolampu mám 50w randall
jinak ten laney zní docela jako dobrá nabídka... no ještě uvidím
Kferd píše:protože celolampu mám 50w randalljinak ten laney zní docela jako dobrá nabídka... no ještě uvidím
Takže jestli jsem to pochopil dobře...... jelikož celolampu už máš, tak chceš tranzistor???
Gibson Les Paul studio
Gibson Les Paul studio
Fuckub píše:Kferd píše:protože celolampu mám 50w randalljinak ten laney zní docela jako dobrá nabídka... no ještě uvidím
Takže jestli jsem to pochopil dobře...... jelikož celolampu už máš, tak chceš tranzistor???![]()
![]()
![]()
![]()
To dá rozum
![]()
![]()
. celolamp neni nikdy dost a to co jsem navrhoval já je úplně něco jiného než ta tvoje.Pokud bych měl volit za stejnou cenu mezi tranzistorem a lampou..i když bych měl doma 10 lampovejch věcí, tak bych neváhal teda. To je jako říct...Gibsona už mám, tak chci Stagg.
Lampa je problematická, na doma zbytečná a nepraktická ..pokud by teda vyloženě doma nechtěl perfektní zvuk na nahrávání například ...
Uncle píše: Lampa je problematická, na doma zbytečná a nepraktická ..pokud by teda vyloženě doma nechtěl perfektní zvuk na nahrávání například ...
Co je na lampě problematického?Lampa nabízí jiný a mnohem zajímavější a teplejší zvuk než tranzistor. Já osobně si ho rád užiju i doma, protože tam hraju nejvíce. Jen to chce vybrat správný, malý celolampový aparát a případně ho rozšířit krabičkou. Já vystřídal doma snad 15 malých komb a to asi 10 tranzistorových a 5 lampových do 5W. Rozhodně budu preferovat lampový na doma.Některý jsou horší, některý lepší,ale jednoznačně bych koukal spíš po lampě kdybych an to ten peníz měl. Na moderní zvuk Ibanez ValBee - tam je ale nevýhoda hodně malý reprák, anebo Bugera V5, či Vox AC4 který se dá bazarový v pohodě koupit kolem 4tis.To se pak dá rozšířit nějakým OD pokud chceš víc kreslit. Užiješ si super zvuk i doma a tím budeš mít větší radost z hraní.Já to teda tak mám.
Jsou i dobré tranďáky na doma.Například Rolland cube, i když nejsem fanda digitálních efektů, Třeba i Vox pathfinder 20 mne celkem potěšil. Je toho dost....ale lampa je prostě něco jiného a jiný zážitek ze hry.
Gibson Les Paul studio
Gibson Les Paul studio
Tak například už ta představa, že bych doma musel čekat než se mi nažhavý lampy... to už jsem nesnášel na mojí staré pololampěFuckub píše:Uncle píše: Lampa je problematická, na doma zbytečná a nepraktická ..pokud by teda vyloženě doma nechtěl perfektní zvuk na nahrávání například ...
Co je na lampě problematického?
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
neprirovnaval bych to rovnou k gibson x stagg...ja bych na doma teda taky radsi bral nejake male modelingove kombo, ktere toho zvladne hodne a hodne si snim vyhraju..me osobne je na doma nejaka hrejivost lamp ukradenaFuckub píše:Kferd píše:protože celolampu mám 50w randalljinak ten laney zní docela jako dobrá nabídka... no ještě uvidím
Takže jestli jsem to pochopil dobře...... jelikož celolampu už máš, tak chceš tranzistor???![]()
![]()
![]()
![]()
To dá rozum
![]()
![]()
. celolamp neni nikdy dost a to co jsem navrhoval já je úplně něco jiného než ta tvoje.Pokud bych měl volit za stejnou cenu mezi tranzistorem a lampou..i když bych měl doma 10 lampovejch věcí, tak bych neváhal teda. To je jako říct...Gibsona už mám, tak chci Stagg.
Uncle píše:Tak například už ta představa, že bych doma musel čekat než se mi nažhavý lampy... to už jsem nesnášel na mojí staré pololampěFuckub píše:Uncle píše: Lampa je problematická, na doma zbytečná a nepraktická ..pokud by teda vyloženě doma nechtěl perfektní zvuk na nahrávání například ...
Co je na lampě problematického?
Tak ale to je čistě tvůj problém.Malé celolampě a doma ve stálé teplotě stačej 3 minuty a jede.Pokud podle toho je cololampa na doma špatná tak prosim. Já se nezbláznim ze 2-3 minut než se mi nažhavÝ lampy
Gibson Les Paul studio
Gibson Les Paul studio