Zlomený krk u kytary
Pravidla fóra
Zlomený krk u kytary
Včera kdž jme vyráželi na koncert tak při nakládání aparatury si jeden tupec od nás nevšim moji oprřeny kytary srazil ji při couvání autem na zem a přejel krk takže je na dva kusy zlomenej.Krk je lepený a chtěl bych se zeptat jestli to vubec nekdy pujde spravit popřípadě vyměnit? 
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zlomený krk u kytary
Odehraješ koncert a za ztržený peníz si koupiš novej. 
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
no koncert jsme odehral na pujcenou ale nevím jestli se vyplatí kupovat a meni novej krk u kytary za 14k
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
- citizen.one
no zlomenej krk se oprava dela do dvou tisic, chce to nekomu odvest a ten ti rekne co s tim a za kolik...
Cau jen tak co je to za kytaru?
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
je to washburn superstrat s hodně tenkym krkem. Jinak nebude se ten krk po opravě pak prohýbat?nebo nebude tím nak snáížená kvalita?
tak záleží na tom, jak je to zlomený. Třeba Les Paulům se celkem často láme hlava od krku, ale po slepení ten spoje bývá daleko pevnější, než když to byl pouze masiv.kvasna píše:je to washburn superstrat s hodně tenkym krkem. Jinak nebude se ten krk po opravě pak prohýbat?nebo nebude tím nak snáížená kvalita?
Jinak krkem většinou prochází tzv. výztuha, kterou se dá regulovat prohnutí krku, takže prohýbání by se mělo zamezit. Kdyby to byl šroubovanej krk, byla by nejlepší výměna celého krku. Sice lepenej jde taky nějak odklížit, ale tipuju, že to nebude dělat moc dobrotu.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kytarář tohle umí spravit. Kobrle se Stehnem mi takhle dávali dohromady ulomenou hlavici u 12 strunný akustický Yamahy. A vše bez problémů.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Hoď sem foto, ať si užijem trochu kytarové S&M, a třba ti i poradíme víc.
- robo.n.x12
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, nechtěl jsem zakládat nové téma, tak to píšu sem...
Nevítě prosím někdo, jaká by mohla být cena výměny celého krku? Jsem se svou kytarou spokojenej, bohužel už jsem druhý majitel a pražce a krk obecně už je trošku v mírně zuboženém stavu (realitvně dost vydřené díry) , napadla mě tedy výměna starého krku, za nový javorový + celé elektroniky a snímačů
Jde o tuhle kytaru http://www.eorchestr.cz/Yamaha-PA-112-E ... l,det,5853 není to nic moc, ale jsem spokojenej...mohla by tahle výměna posunout kytaru dál, nebo bude lepší koupit něco lepšího z bazaru? Třeba Fendera Mexico?
Nevítě prosím někdo, jaká by mohla být cena výměny celého krku? Jsem se svou kytarou spokojenej, bohužel už jsem druhý majitel a pražce a krk obecně už je trošku v mírně zuboženém stavu (realitvně dost vydřené díry) , napadla mě tedy výměna starého krku, za nový javorový + celé elektroniky a snímačů
Jde o tuhle kytaru http://www.eorchestr.cz/Yamaha-PA-112-E ... l,det,5853 není to nic moc, ale jsem spokojenej...mohla by tahle výměna posunout kytaru dál, nebo bude lepší koupit něco lepšího z bazaru? Třeba Fendera Mexico?
Yamaha Pacifica, B.C.Rich Warlock limited edition ----> Boss DS1 ----> Homemade ECC81 Preamp ----> EL84 Poweramp 15W ----> 1x10" noname repro, Elixir 10 ^^
No hele koukam že to ma šroubovanej krk takže u toho nevim kolik by vymena stala ale u toho myho lepenyho když sem to chtěl vymenit tak me řekli že by to stalio vic než 15k že by se musel ten krk objdnávat na zakázku že se sem prej samostetně nedovažej. 
- robo.n.x12
- Kontaktovat uživatele:
15 k
tak asi pořídím to Mexico , myslím že to bude i lepší 
Yamaha Pacifica, B.C.Rich Warlock limited edition ----> Boss DS1 ----> Homemade ECC81 Preamp ----> EL84 Poweramp 15W ----> 1x10" noname repro, Elixir 10 ^^
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
http://www.bachmusik.com/kytarovy-hardw ... -baskytara a určitě se jich najde víc, je jen na tobě jestli se ti to vyplatí nebo ne... 
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
- robo.n.x12
- Kontaktovat uživatele:
Ono jde o to ,že jsem ten nástroj chtěl posunout trošku výš, nevím jestli to tak z Bach krkem bude...ale asi se na to vykašlu, nechám si tuhle kytaru jako záložní a pořídím něco solidní...jinak díki za rady 
solidní krky od kytarářů nebo od slušnějších US firem stojí tak od 3000 do 10t podle typu a kvality dřeva - já nedavno za 2500 sehnal na bazaru perfektní Fender licensed Mighty Mite z očkovanýho javoru - krásnej a má i lepší zvuk oproti původnímu lowend palisandr/javor co byl na Gaxce.robo.n.x12 píše:Ono jde o to ,že jsem ten nástroj chtěl posunout trošku výš, nevím jestli to tak z Bach krkem bude...ale asi se na to vykašlu, nechám si tuhle kytaru jako záložní a pořídím něco solidní...jinak díki za rady
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
ted tam neco je:
Prodám krk Fender Telecaster Standard MIM
Prodám krk Fender Telecaster Standard Made in Mexico.
Rozměry jsou: celková délka: 649mm, délka nultý pražec až poslední pražec - měřeno od konce nuláku (konec blíže hmatníku) po prostředek posledního pražce: 455mm, délka nultý pražec konec krku - měřeno od konce nuláku (konec blíže hmatníku): 468mm, šiřka krku nultý pražec: 42mm, šířka krku na posledním pražci: 54,5mm, výška krk první pražec: 19mm, výška krku dvanáctý pražec: 19mm, výška krku na konci: 23,5mm, profil C, radius 9.5, matný světlý lak.
Krk je v super stavu, je na něm pouze jeden cca 3mm široký a půl milimetrů hluboký ťukanec, krk je cca rok hraný, minimální opotřebení pražců.
Velmi pěkná kresba bez kazů ve dřevě, dá se nastavit pěkný dohmat, ladí na 100%. Více fotek pošlu na email. Důvod prodeje - přešel jsem na krk s palisandrovým hmatníkem.
Cena: 3500,- CZK ~ 137,20 EUR
Email: zc.manzes@envel-ecaticop
Region: Olomoucký kraj
Zařazeno: 1.6.2010 10:16:41
Prodám krk Fender Telecaster Standard MIM
Prodám krk Fender Telecaster Standard Made in Mexico.
Rozměry jsou: celková délka: 649mm, délka nultý pražec až poslední pražec - měřeno od konce nuláku (konec blíže hmatníku) po prostředek posledního pražce: 455mm, délka nultý pražec konec krku - měřeno od konce nuláku (konec blíže hmatníku): 468mm, šiřka krku nultý pražec: 42mm, šířka krku na posledním pražci: 54,5mm, výška krk první pražec: 19mm, výška krku dvanáctý pražec: 19mm, výška krku na konci: 23,5mm, profil C, radius 9.5, matný světlý lak.
Krk je v super stavu, je na něm pouze jeden cca 3mm široký a půl milimetrů hluboký ťukanec, krk je cca rok hraný, minimální opotřebení pražců.
Velmi pěkná kresba bez kazů ve dřevě, dá se nastavit pěkný dohmat, ladí na 100%. Více fotek pošlu na email. Důvod prodeje - přešel jsem na krk s palisandrovým hmatníkem.
Cena: 3500,- CZK ~ 137,20 EUR
Email: zc.manzes@envel-ecaticop
Region: Olomoucký kraj
Zařazeno: 1.6.2010 10:16:41
VOX AC4TV / Les Paul Vintage V 100 - Gibson '57 Classic Pickups / Epi Sheraton II - '97 - Gibson '57 @ Seymour Duncan SH2N-4C GC Jazz Neck Pickup / CHARM QUARK tombtones/ MXR carbon copy / iRig & iPhone 4s / O.o
Prasklý krk
Mám téměř novou kytaru a ani ne rok starou. Měla jsem doma neteř a ta nakopla omylem stojan a kytara spadla. Jde o to že je téměř ulomený krk a já se chci zeptat kolik by tak stála oprava.
Naposledy upravil(a) Bejk dne 1.01.2014 14:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven název
Důvod: Upraven název
Re: Prasklý krk
To je nemilé, ale chtělo by to říct co to je za kytaru a ještě lépe sem hodit pár kvalitních fotek, aby se to dalo zhodnotit. Dále je dobré použít HLEDAT, protože už tu takové vlákno je- slučuji.
Taky by mě zajímaly detaily. Ono se nestává každý den, že neteř chce cíleně kopnout do zdi a omylem kopne do stojanu
a díky tomu se ulomí krk kytary. Kdyby ten stojan s kytarou byl 5 metrů nad zemí, tak možná. Možná jen bujařejší oslava Silvestra, co? 
Venca to sloučil s vláknem v el. kytarách, ale já si tipuji kytaru akustickou.
Venca to sloučil s vláknem v el. kytarách, ale já si tipuji kytaru akustickou.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Není třeba. Při blbé souhře okolností stačí opravdu, aby kytara spadla z polohy, kdy stojí přímo na zemi. Bohužel jsem to viděl na kytaře, kterou jsem tu zmiňoval výše.MilanT píše:Kdyby ten stojan s kytarou byl 5 metrů nad zemí, tak možná
Lola: Spíš než tady bych to řešil přímo s nějakým kytarářem, ten bude spíš vědět, co by si za podobnou opravu účtoval.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008