zkušenosti s BEHRINGER GM 108 15 W
Pravidla fóra
zkušenosti s BEHRINGER GM 108 15 W
Ahoj lid chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s timhle kombem http://kytary.cz/behringer-gm-108/HN021341/
Planuju kupovat kytaru nejspíš http://kytary.cz/cort-g110/HN103324/. Co se týče zkušeností tak sem naprostej "lempl" a chci se naučit hrát. Takže sem si říkal že by tol ekombíčko mohlo stačit na doma na takovy brnkání než se naučim něco pořádně zahrát. Podle mě v téhle cenové relaci asi nebude nic lepšího si myslim. Předpokládám že to bude asi "šmejd" ale na ten začátek to snad bude stačit.
Časem plánuju něco postavit sám takže bych třeba použil i tohle šasi.
Planuju kupovat kytaru nejspíš http://kytary.cz/cort-g110/HN103324/. Co se týče zkušeností tak sem naprostej "lempl" a chci se naučit hrát. Takže sem si říkal že by tol ekombíčko mohlo stačit na doma na takovy brnkání než se naučim něco pořádně zahrát. Podle mě v téhle cenové relaci asi nebude nic lepšího si myslim. Předpokládám že to bude asi "šmejd" ale na ten začátek to snad bude stačit.
Časem plánuju něco postavit sám takže bych třeba použil i tohle šasi.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: zkušenosti s BEHRINGER GM 108 15 W
ahoj..jestli na to nemas vice penez a chces hrat tak neni moc co resit(teda, bud pockat a jeste setrit nebo ne)..ale kdybys uskudlil jeste nake penize navic a mel treba na todle http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... rder=datum -ma to velky reprak...ten behringer co si posilal ma 8"..to je fakt tezky chrchlak..
Osmička nevadí, vem si jak pěkně hraje Fender Champ, jen to není na žádné přebasované numetalové prasečiny.McKozias píše:ahoj..jestli na to nemas vice penez a chces hrat tak neni moc co resit(teda, bud pockat a jeste setrit nebo ne)..ale kdybys uskudlil jeste nake penize navic a mel treba na todle http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... rder=datum -ma to velky reprak...ten behringer co si posilal ma 8"..to je fakt tezky chrchlak..
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
taky pravda...ale..mel jsem behringera 10" a byl to docela fekal
ještě jedna otázka když k tomu připojim Krank Disortius Maximus vyloudí to trochu poslouchatelnej zvuk ????
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
chces hrat spise naky bordel? jestli jo, tak se fakt koukni po necem s vetsim reprem...jako pred todle to muzes pouzit, ale myslim si, ze to bude hnus
ja mam gm110 , 30W verze s 10" repro. Na zkresleni k tomu zadna krabka neni potreba. Ma to british(marshall) a california(mesa recto) zkresleni a na hot (nebo jak to je) to opravdu kresli hodne. Vice mene to ma tech21 sansamp pre-amp. Takze koukni na youtube a dostanes predstavu jak to zni ...
Hehe, opět si udělám reklamu... během začátku prázdnin budu prodávat svůj Crate FW15r a to kolem 1300,-
jediným problémem je, že reverb kolem 3/4 chytá jakousi vazbu a hučí... což ovšem třeba pro mě vůbec nevadí, takže mi nestál ani za reklamaci
(to kombo je necelé 2 roky staré)
pak má ještě na jednom místě lehce naťuklej potah, ale to není vidět, pokud nehledáš...
fotky
kytary.cz
Myslím, že (obzvlášť pokud budeš na zkreslení používat nějaký efekt) to je mnohem lepší, než nějakej behringer
jediným problémem je, že reverb kolem 3/4 chytá jakousi vazbu a hučí... což ovšem třeba pro mě vůbec nevadí, takže mi nestál ani za reklamaci
pak má ještě na jednom místě lehce naťuklej potah, ale to není vidět, pokud nehledáš...
fotky
kytary.cz
Myslím, že (obzvlášť pokud budeš na zkreslení používat nějaký efekt) to je mnohem lepší, než nějakej behringer
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
pokud jsi uplny zacatecnik tak to neni spatny, mel sem jedno na doma asi 8 let, ted sem to strelil myslim za 700 nebo tak nejak. tam se asi ani nema co pokazit. na prvni punkove pokusy to staci bohate.
-
Leonardo Bastardi
tohle kombo jsem měl chvíli doma a jak si na něj vzpomenu tak se musím otřepat - hrůza a děs! nejen že ty simulace jsou k ničemu, ale při zesílení nad 20% to začalo vibrovat a drnčet. i bez těch simulací když jsem před to zkoušel hodit zkreslovací krabičku to nehrálo ani tak dobře jako přes rádio. nejsem si jistý, jestli tenhle kousek uspokojí i naprostého začátečníka. raději bych asi nějaký čas hrál třeba přes rádio a přišetřil na něco z bazaru jak ti tu někdo radil
Pokud to drnčí, měl jsi vadný kus, který jsi měl reklamovat. Mně ten zvuk nepřišel zas tak špatný, za ty prachy...Leonardo Bastardi píše:tohle kombo jsem měl chvíli doma a jak si na něj vzpomenu tak se musím otřepat - hrůza a děs! nejen že ty simulace jsou k ničemu, ale při zesílení nad 20% to začalo vibrovat a drnčet. i bez těch simulací když jsem před to zkoušel hodit zkreslovací krabičku to nehrálo ani tak dobře jako přes rádio. nejsem si jistý, jestli tenhle kousek uspokojí i naprostého začátečníka. raději bych asi nějaký čas hrál třeba přes rádio a přišetřil na něco z bazaru jak ti tu někdo radil
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Jedno GM-108 jsem koupil dětem na cvičení - a přijde mi na cvičení dobrý. Zkušel jsem jim k tomu nabízet i nějak mulťáky, ale že prej to není potřeba. A podle mne to hraje slušně čitelně, samozřejmě není to dělaný na zkušebnu nebo podladěnej masakr, ale jako základní cvičební combo docela dobrý. Příjemný je, že moc nemaskuje chyby, takže podporuje slušně výuku. Na metalový vidle je to asi fuk, ale zahrál jsem si na to rád i různý crunch bluesy a nepoblil jsem se. Schválně jsem si pro něj teď došel, abych to zkusil, se Seymourama si to docela rozumělo, zkreslení rockový, žádný doommetal na to nejde, ale neslívá se to, je to pouze a jen cvičební aparát. Hraje mi to tady úplně přesně shodně s tímhle videem:
Čili na cvičení do sluchátek chybí trocha nějakýho prostoru, ale na klasický cvičení s běžným rockovým zvukem - přesně takovým, jako je na videu - slušný. Nic víc to neumí.
Zkoušel jsem to natočit na mobil, ale nějak to mikrák zkreslil, tak radši dávám tenhle odkaz, protože to je fakt úplně to samý, jak hraje to, na který se kousek ode mne cvičej mladší kusy.
Kdybys o to video stál, tak někde musím vyhrabat kameru, mobil to únosně nevzal.
Čili na cvičení do sluchátek chybí trocha nějakýho prostoru, ale na klasický cvičení s běžným rockovým zvukem - přesně takovým, jako je na videu - slušný. Nic víc to neumí.
Zkoušel jsem to natočit na mobil, ale nějak to mikrák zkreslil, tak radši dávám tenhle odkaz, protože to je fakt úplně to samý, jak hraje to, na který se kousek ode mne cvičej mladší kusy.
Kdybys o to video stál, tak někde musím vyhrabat kameru, mobil to únosně nevzal.