Tady v kontaktu u nás to prý budou mít, tak tam zítra zajdu a uvidíme [/quote]
tak jestli to pudes kupovat osobne tak si tuto vem s sebou http://www.runoffgroove.com/ruby-pcb.pdf a podle toho to kup[/quote]
jn.....jednoduse si vem vytištěné to schéma a ukaž mu to akorat si zapiš ze ten tranzistor je BF245....a když ho tam budeš pak dávat tak ho oproti tomu schematu otoč o 180 stupnu....protoze ma obracene vyvody z pouzdra
rudie píše:Tak to chrchlání repráků jsem vyřešil uplně jednoduše mezi + a - jsem dal malou 6,3V žárovičku a ono to přestalo chrchlat nevím sice proč, ale zvuk to má fakt o hodně lepší
nevíte někdo čím to je že to s tou žárovičkou hraje lépe???
Stanley06 píše:rudie: čistě teoreticky by to mohlo bejt tim, že větší výkonový rázy a špičky, který už by reprák nestíhal se "vysvítí" v tej žárovce... ale nevím
to je dost možný protože když hodně říznu do kytary tak to světlo jakoby slabounce kolísa
si pis je tam dole part list (seznam součástek) akorat ten tranzistor no ten je jiny[/quote]
Jn, vidím, takže tu první stránku.... ok A ten tranzistor teda tamten jinej, jo? .. no a ta deska v těch součástkách není, ju?
Otis píše:Core88: Díky,takže maximální spokojenost.Pokud se nepletu,tak by se ty svitkáče měli pozitivně podepsat na zvuku,ne?
no nekdo rika ze mezi svitkovejma a keramickejma kondama neni slisitelnej rozdil a knekdo zase ze jo. ale ty svitkovy by meli bejt na zvuk lepsi. ale taky zalezi na znacce a kvalite . to poznas podle ceny ty horsi stoji 1 kc a ty lepsi treba 10 kc
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Otis píše:Core88: Díky,takže maximální spokojenost.Pokud se nepletu,tak by se ty svitkáče měli pozitivně podepsat na zvuku,ne?
no nekdo rika ze mezi svitkovejma a keramickejma kondama neni slisitelnej rozdil a knekdo zase ze jo. ale ty svitkovy by meli bejt na zvuk lepsi. ale taky zalezi na znacce a kvalite . to poznas podle ceny ty horsi stoji 1 kc a ty lepsi treba 10 kc
si pis je tam dole part list (seznam součástek) akorat ten tranzistor no ten je jiny
Jn, vidím, takže tu první stránku.... ok A ten tranzistor teda tamten jinej, jo? .. no a ta deska v těch součástkách není, ju?
ten tranzistor je jinej bdue BF244 nebo BF245[/quote]
presne....ale jeste budes potřebovat napájecí konektor, nebo si musis udelat zdorj jak to mam třeba ja....ještě jack mono samice na vstup a výstup
No ono to něco udělá.
jestli mas ty spravny soucastky a nikde zadnou chybu v zapojeni tak to bude hrat na 1.nakopnutí pak az to budes mit hotovy tak napis jak to hraje .nejaky fotky taky neurazí
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Tak jsem zašel dneska do kontaktu a nakoupil to, co je na té stránce -> Rezistory:
1M5
3k9 U1
10k B Vol
1k B Gain
10 Kondíky
100uF
47n
100n
220uF
47n Tranďáky:
BF245
LM386
-> Tak mi pls napište, co ještě potřebuju a já tam zítra skočím (asi nějaký poťáky a jacky,ne? )
Celková cena 39,- ... sem čekal víc