Kombo do 5000

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Kombo do 5000

Příspěvek od Nero »

Možná mu nic nevnucuješ, ale pořád tu ryješ s tím, že lampa je lepší a že ty bys bral lampu - to mu asi moc nepomůže...

Přínosnější bude napsat, že třeba ten Cube mu sedne asi líp než to dřívě zmiňovaný LV100, protože to je na doma zbytečně hlasitý a zvukově není tak variabilní. Nebo že by stálo třeba zauvažovat nad tím, jestli nemá větší smysl hrát přes PC (Guitar Rig / Amplitube), případně přes nějaký slušnější multiefekt do beden od PC...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
patrik_m
Kontaktovat uživatele:

Re: Kombo do 5000

Příspěvek od patrik_m »

Kferd píše:protože celolampu mám 50w randall :) jinak ten laney zní docela jako dobrá nabídka... no ještě uvidím
Není problém. Kdyby jsi náhodou o to kombo měl zájem, tak jsem na sebe kontakt již zmínil. Nech si to projt hlavou. A co se týče toho zkresleného kanálu, nestěžuji si na něj. Hrál jsem na něj v kapele Rock, ale i metal. Pokud člověk není hluchej, najde na něm co chce... teda alespon já jsem vždy našel. 8) :wink:
Ibanez RG420EG/Schecter OMEN 7 EXTREME -> ENGL e530 -> t.c.e. G-Major -> BBE Maximizer -> M/B 50/50 -> Framus 212.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“