V tom případě neotálej a dej inzerát jestli ti někdo nedá tu možnost to vyzkoušetFade píše:Ja spise resim, ze si nejsem jisty, jak je na tom ten C90. A hlavne vim, co cekat od zavreneho 2xV30, ale netusim co od napul otevreneho 1XV30 a 1xC90DirX píše:No to si pišFade píše:Jde mi o to, jestli to bude oproti Marshallovi vetsi rozdil a jestli se mi popripade vyplati vymenit muj AV za ten 212 RoadkingTy mesy na to jak sou "malé" mají tlak jak hovado
Jakoze mi jde o zvuk modernejsiho metalu.
412 boxy - ESH, Rockwell, HOT a proflaknute znacky
Pravidla fóra
Re: 412 boxy - ESH, Rockwell, HOT a proflaknute znacky
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Nedávno jsem v akci v muzikeru pořídil box Orange 412 s V30 a nemůžu si ho vynachválit, basu to má až po p***l a PM je pumpovačka jak blázen. Když prdnu víc presence tak to řeže hlavy, zkrátka pilka jak to mám rád. Na metal ideální. Druhý kytarista ma 1960 AV jako ty a připadne mi to vedle toho Orange takové víc ječivé. Jo a cena byla kolem 16 tis...
Návíc se do toho Orange zamiloval náš bubeník
Prej jsem si koupil konečně něco pěkného 
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
kdybys mel cestu do hk tak ve zdejsim musichellu ten box maji. me to takovy skok proti V30 boxu paradoxne neprisel, ale uz je to celkem dlouho co jsem na to hral.
-
real_dead_one
O víkendu dodělám ten můj box, tak dám vědět jak to hraje potom
mam to jakoby dva vertikaly v jednom. jedna pulka je uzavřena tam sou V30 a druhá půlka je polootevřená tam dam G12t75... Tak doufám že to bude nějak hrát.
OT.je to z překližky?real_dead_one píše:O víkendu dodělám ten můj box, tak dám vědět jak to hraje potommam to jakoby dva vertikaly v jednom. jedna pulka je uzavřena tam sou V30 a druhá půlka je polootevřená tam dam G12t75... Tak doufám že to bude nějak hrát.
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zase vcera zkousel HardBox a 1960AV a musim rict, ze ten Marshall je takovy barevnejsi, ma mene stredu a dost basu. Co se mi moc nelibilo na HB bylo, ze ten zvuk byl takovy moc sycivy. Takovy jakoby bzucakovy. Testovali jsme to na Rockwellu a GB El Diablo a samozrejme jsme to meli vedle sebe a jen prehazovali kabely, takze prime porovnani. Muzu se podepsat pod to, co napsal Kinx o HB. Urcite ma skvely zvuk a konkretnost ma taky opravdu unikatni, ale tohle pro me asi neni to prave orechove
Dneska jdu zkouset ESH 4xV30, tu vetsi verzi, tak uvidime, jestli poputuje domu nebo ne. Nekde jsem dokonce slysel, ze to je v podstate kopirka Mesy, hlavne rozmerama. Je to pravda?
Dneska jdu zkouset ESH 4xV30, tu vetsi verzi, tak uvidime, jestli poputuje domu nebo ne. Nekde jsem dokonce slysel, ze to je v podstate kopirka Mesy, hlavne rozmerama. Je to pravda?
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
-
real_dead_one
jj 18mm baltská břízaDirX píše:OT.je to z překližky?real_dead_one píše:O víkendu dodělám ten můj box, tak dám vědět jak to hraje potommam to jakoby dva vertikaly v jednom. jedna pulka je uzavřena tam sou V30 a druhá půlka je polootevřená tam dam G12t75... Tak doufám že to bude nějak hrát.
Rozměrama určitě, nevím jak tlusté stěny má Mesa, ale ESH je má tuším 16mm a zadní stěnu dělá z dřevotřísky kvůli kulatějšímu zvuku.Fade píše:Tak jsem zase vcera zkousel HardBox a 1960AV a musim rict, ze ten Marshall je takovy barevnejsi, ma mene stredu a dost basu. Co se mi moc nelibilo na HB bylo, ze ten zvuk byl takovy moc sycivy. Takovy jakoby bzucakovy. Testovali jsme to na Rockwellu a GB El Diablo a samozrejme jsme to meli vedle sebe a jen prehazovali kabely, takze prime porovnani. Muzu se podepsat pod to, co napsal Kinx o HB. Urcite ma skvely zvuk a konkretnost ma taky opravdu unikatni, ale tohle pro me asi neni to prave orechove![]()
Jěště ohledně toho HD-ten syčivý zvuk mi fakt nesedí, asi za tebou dojedu a testnu to
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Tak nakonec u me zkoncil ESH 412 ta vetsi verze a jsem spokojeny. Zvuk krasny a citelny. Rovnou sem hazu odkaz na to, jak to zni. Neberte vubec v potaz me lamacke hrani, protoze hrat neumim a zaroven jsem prisel z venku zmrzly jak h***o
Zvuk je samozrejme nazivo lepsi a cele to degraduje fotak a kvalita YT. Tak enjoy a rovnou mi hodte kritiku jak se vam to libi.
Mimochodem na zesaku jsem nic nenastavoval, jen jsem rozhodil nejak od oka potaky a hral jsem. Chce si to jeste pohrat s tim.
Mimochodem na zesaku jsem nic nenastavoval, jen jsem rozhodil nejak od oka potaky a hral jsem. Chce si to jeste pohrat s tim.
Takovej ten recto growl to ma peknej.
BTW to na to hrajes doma, v baraku?
Hrani mi vubec nepripadlo zle, sice trochu jednostranne, ale v pohode.
BTW to na to hrajes doma, v baraku?
Hrani mi vubec nepripadlo zle, sice trochu jednostranne, ale v pohode.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, v baraku
Mam pro sebe cely byt a delim se o nej jen s pritelkyni, kdyz prijede takze pohoda
Kdybych bydlel v panelaku, tak ani na tuhle nizsi hlasitost by to nebylo moc pro sousedy pritazlive
Jinak je to takove jednostranne, ale nevedel jsem, co bych hral, tak jsem proste jen nejak pro ukazku soural po strunach
Tohle bylo se zapnutou smyckou zezadu. Kdyz ji vypnu, tak ten zesilovac zacne o dost lepe strouhat. Je to takove jedine, co bych vytkl tomuhle zesaku. Proste hraje dobre, ale kdyz vypnu fyzicky uplne smycku, tak to teprve hraje jako ten dual. Jinak je to jen podobne tak, jak je slyset na videu.
Jinak je to takove jednostranne, ale nevedel jsem, co bych hral, tak jsem proste jen nejak pro ukazku soural po strunach
Tohle bylo se zapnutou smyckou zezadu. Kdyz ji vypnu, tak ten zesilovac zacne o dost lepe strouhat. Je to takove jedine, co bych vytkl tomuhle zesaku. Proste hraje dobre, ale kdyz vypnu fyzicky uplne smycku, tak to teprve hraje jako ten dual. Jinak je to jen podobne tak, jak je slyset na videu.
Paráda! Zvuk moc moc moc pěkný-jediná lampa, kterou bych bral 
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Fakt paráda
až budu velkej kluk tak si taky něco takovýho postavim 
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
nezní to špatně...každopádně takovej detail/kravina - nemá to ty úchyty hrozně vysoko? nedovedu si představit jít s tím boxem ze strmějších schodů
(a že v česku těch klubů ve sklepě je moře a ty schody dolů sou občas fakt zabijárna...nejhorší co jsem zažil je asi opavskej Jam - tam je tma jak v prdeli že nevidíš vlastní botu a sráz dolu jako prase
)
(a že v česku těch klubů ve sklepě je moře a ty schody dolů sou občas fakt zabijárna...nejhorší co jsem zažil je asi opavskej Jam - tam je tma jak v prdeli že nevidíš vlastní botu a sráz dolu jako prase
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Hej, ucha to ma vyse, to je pravda, ale neni to zas tak strasne. O tom jsem se presvedcil, kdyz jsem si to dovezl domu na odzkouseni. taky mame schody. Az to povezu na zkusebnu, tak tam se teprve na schodech ukaze
Tam jsou opravdu hnusne schody 
A nějaké srovnání s marshallem? Pokud se to teda doma damo vypozorovat....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
to moc kravina ani neni, na miliony ruznejch podii jsou naprosto debilni cesty uplne za trest. i takovy 33kg 1x12 kombo od mesy neni moc koser, protoze to ma jen ten vtipny reminek nahore - je to spis takovy kanadsky zertik na bednaky (nejtezsi maly kombo na svete), kazdej se k tomu dere protoze si mysli ze to kvuli velikosti je lehky. sledovat nasledny reakce a grimasy pri zvedani je jedno z mala spestreni vecnyho stehovani aparatu sem a tamcerfotoc píše:nezní to špatně...každopádně takovej detail/kravina - nemá to ty úchyty hrozně vysoko? nedovedu si představit jít s tím boxem ze strmějších schodů![]()
(a že v česku těch klubů ve sklepě je moře a ty schody dolů sou občas fakt zabijárna...nejhorší co jsem zažil je asi opavskej Jam - tam je tma jak v prdeli že nevidíš vlastní botu a sráz dolu jako prase)
hlavne teda tyhle uchyty vysoko mi prijdou pekne neprakticky v klubech jako brnenska melodka, kde je nekolik poschodi nahoru/dolu.
jinak verim ze hraje v pohode - ty greenbackovy jsou pekne stabilni a dobry bedny, nevim jestli je tohle ta sama litraz ale verim ze nic blbyho to nebude.
Na Melodku jsou alespon dobry a siroky schody (nahoru i dolu), snad s vyjimkou podia, ale to neni zas tak vysoky. Ale treba do takovyho Brooklynu 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
tam jsem asi jeste nebyl, ale kdyz jsem posledne stehoval nahoru a dolu ty komba tak jsem myslel ze jim tam cestou zpatky necham nekde v odpadnim kosi vybusinu, jednak naprosto KRIPLOVSKY resena satna (resp pristup do ni) a jednak ty schody. vztek ze me opadnul az kdyz jsem usnul v auteWohma píše:Na Melodku jsou alespon dobry a siroky schody (nahoru i dolu), snad s vyjimkou podia, ale to neni zas tak vysoky. Ale treba do takovyho Brooklynu
No jo, jenze spolu s Favalem jsou to jediny pouzitelny kluby v Brne
Kazdopadne nechme OT.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus