Propadlý snímač
Pravidla fóra
Propadlý snímač
cau sem **** dam kytaru do stojanu a zakopnu o kabel kytara padne no a predni snimac se totalne propad dolu de to nejak spravit?
Re: propadli snimac
Vyfoť to a postni foto. Záleží jestli máš rámečky kolem snímačů atd. takhle ti poradím tak leda ať to odneseš kytaráři.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Re: propadly snimac
no todle je stara fotka kde ma snimac prrazenej roha a reklamoval sem ji ted ji mam bez prorazenyho rohu ale ten snimac je uplne dole a ne vystouplej asi se urvalo ukotveni.
No jo no. Tak se podívej jestli není prasklej rámeček a šrouby na štelování vejšky snímače nejsou zaražený skrz. Jestli je rámeček OK tak ho odšroubuj a koukni co se tam podělalo. Uvidíš buďto budou v pr...li šrouby nebo závit v dírách snímače. Nebo ulomený ty packy na snímači, to je asi nejhorší verze. Takhle těžko říct. Prostě se tam mrkni.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
jj zejtra se na to mrknu modlim se at to nejsou ty packy

jo a nejspis bych rekl ze to budou ty srouby (doufam) pac kdyz kytaru obratim tak tensnimac nevyleze je tam proste nejak seklej takze packy to nebudou bac to by tam lital
Tak to bych spíš řekl, že bude v řiti ten závit v těch dírách je to přecejen z měkčího kovu než ty šrouby. Ale třeba by se vyříznul znova zkoušel si to vyšroubovat?
sorry zejtra du do skoly piseme test musim se ucit ale hned jak pridu tak se do toho pustim a budu informovat jo a kdyz bude v haji zavit tak se da vyriznout novej a pridelat ho tam?
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Nevidim, z eby byl propadly. Nemyslis spise to promacknute vlevo v rom rozku? To je jedine, co se mi na te fotce zda divne.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Přečti si celý topic znovu, prosím.Fade píše:Nevidim, z eby byl propadly. Nemyslis spise to promacknute vlevo v rom rozku? To je jedine, co se mi na te fotce zda divne.
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
jo jeste nejakej napda kdyby byla potreba vymenit ty plisky za ktery je to prisroubovany jak je vymenit?
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Ale houbičky - dej pod šroubky podložky...prrazenej roha a reklamoval sem ji ted ji mam bez prorazenyho rohu
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
ok dik dneska odpoledne to doma skusim
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Heh, tak jsem si nevsiml no...Joey01 píše:Přečti si celý topic znovu, prosím.Fade píše:Nevidim, z eby byl propadly. Nemyslis spise to promacknute vlevo v rom rozku? To je jedine, co se mi na te fotce zda divne.
Skervesen 4AP Custom Shop
tak diky moc za rady snimac jsem vysrouboval plisky zniceny nebyli tak jsem to skusil znova nasroubovat pritahnout sroubky a uz je zas tak jak ma bejt 
Problém so šrobamy pri snímačoch !!
Ahojte,
mám problém so šrobamy pri snímačoch.
Keď som hral, z ničoho nič mi vypadli šroby pri snímačoch a snímače mi vpadli dovnútra.Dal som dole struny a snažil sa ich našrobovať naspäť ale nejde to.Jeden mi vždy zapadne ale druhý nie a tak som sa chcel opýtať či tam môže byť niečo ulomené. Zajtra máme skúšku s kapelou a potrebujem to vyriešiť pretože moja druhá gitara je teraz u opravára. Za gramatické chyby a prípadné zlé umiestnenie témy sa ospravedlňujem a za odpovede a rady vám ďakujem
PS: Keby to bolo potrebné tak mám humbuckery.
mám problém so šrobamy pri snímačoch.
Keď som hral, z ničoho nič mi vypadli šroby pri snímačoch a snímače mi vpadli dovnútra.Dal som dole struny a snažil sa ich našrobovať naspäť ale nejde to.Jeden mi vždy zapadne ale druhý nie a tak som sa chcel opýtať či tam môže byť niečo ulomené. Zajtra máme skúšku s kapelou a potrebujem to vyriešiť pretože moja druhá gitara je teraz u opravára. Za gramatické chyby a prípadné zlé umiestnenie témy sa ospravedlňujem a za odpovede a rady vám ďakujem
PS: Keby to bolo potrebné tak mám humbuckery.
Re: Problém so šrobamy pri snímačoch !!
A co máš prosimtě za kytaru?
Ptej se těch, kteří tu kytaru viděli.Tay píše:...tak som sa chcel opýtať či tam môže byť niečo ulomené. ...
Je problém vyšroubovat rámečky snímačů (nebo pickguard) a podívat se? Tohle stejně budeš muset udělat, protože na ty seřizovací šroubky nenavlíkneš pružinky bez toho, abys to sundal.
Ale důležitá je odpověď na to, na co se ptal José.
Jáj, pardon som zabudol mám Cort z40.
Rámčeky snímačov som už vyšroboval a nevyzeralo tam nič zlomené. Len mi to proste nejde našrobovať.
Rámčeky snímačov som už vyšroboval a nevyzeralo tam nič zlomené. Len mi to proste nejde našrobovať.
Z tebe aby to člověk doloval "ako z chlpatej deky"Tay píše:Len mi to proste nejde našrobovať.
Nejde to našroubovat proč? Je stržený závit šroubku? (vyměnit šroubky). Je stržený závit v držáku snímače? (proříznout závitníkem nebo případně převrtat, vyříznout větší průměr závitu a dát větší průměr šroubku nebo jen provrtat, nalepit lepidlem na kov matičky příslušného průměru). Nebo ten šroubek je v té díře naopak volný? (nalepit matičky nebo převrtat na větší průměr nebo připájet/přilepit na držáky snímače kousky plechu a ty provrtat...).
Všechno se dá nějak opravit.