No něco jako že bysis tady najel na uživatele který je online a spustil chat jenom s ním.
Nevím, ale obecný chat pro všechny mi příde lepší.
ChatBox na HudebniForum.cz
Re: ChatBox na HudebniForum.cz
Kytary : Avalanche Les Paul Standard, Norman by Godin B20 CW 4T, Akustika Strunal
Kombo : Peavey Bandit 112, Marshall MG15DFX
Krabičky : VHRelief AHD666
Kabely : Monster Rock 1,8m , Warwick 6m
Foukací Hramonika : Sonhadora
Struny : Elixir Hybrid 9/10
Trsátko : George Dennis 0.88
Bicí : SD Amati 14"x5,5"
Homemade : FootSwitch
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Řeknu vám to asi takhle... Pokud člověk chce na fóru něco vylepšovat nebo zavádět novinky, tak se musí splnit základní podmínky:
1) daný výmysl musí existovat ve formě, která lze na fórum implementovat
2) daný výmysl musí mít nějakou přínosnou hodnotu
3) daný výmysl se musí protlačit k lidem, kteří ho sem mohou nainstalovat
4) tito lidé musí chtít (a hlavně mít čas) ho sem naistalovat
Obzvlášt poslední bod je vcelku dost problematický, z velmi pochopitelných důvodů. A o tom zde víme všichni,kteří se nějak více zajímáme o chod tohohle fóra.
Mimo jiné... Zrovna teď by se mi líbilo upgradovat fórum z verze 3.0.4 na 3.0.7 (má mít třeba lepší ochranu proti spambotům). V kódu phpBB by to chtělo upravit část o přílohách, které se neukládají zcela logicky, jak by měly. Nebo je pár detailů, které by potřebovaly být dotáhnuty v rámci HudebnihoBazaru. Ale nejde o nic zcela zásadního. Pořád to je ale důležitější než nějaké chatbox.
1) daný výmysl musí existovat ve formě, která lze na fórum implementovat
2) daný výmysl musí mít nějakou přínosnou hodnotu
3) daný výmysl se musí protlačit k lidem, kteří ho sem mohou nainstalovat
4) tito lidé musí chtít (a hlavně mít čas) ho sem naistalovat
Obzvlášt poslední bod je vcelku dost problematický, z velmi pochopitelných důvodů. A o tom zde víme všichni,kteří se nějak více zajímáme o chod tohohle fóra.
Mimo jiné... Zrovna teď by se mi líbilo upgradovat fórum z verze 3.0.4 na 3.0.7 (má mít třeba lepší ochranu proti spambotům). V kódu phpBB by to chtělo upravit část o přílohách, které se neukládají zcela logicky, jak by měly. Nebo je pár detailů, které by potřebovaly být dotáhnuty v rámci HudebnihoBazaru. Ale nejde o nic zcela zásadního. Pořád to je ale důležitější než nějaké chatbox.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- ...EDGE...
Co se tyce chatboxu, nic mi do toho neni, ale komu nestaci pm, muze pouzit napriklad ICQ ne? 
Podle me by idealni a uplne dostacujici bylo napevno zridit ofic. IRC kanal (coz je celkem hracka), dostatecne ho tady na strankach a foru vypropagovat a pak nekdy pripadne na forum dodat modul v podobe IRC chatboxu (kterej jsem sam kdysi mel na phpBB2, ale do 3 jsem ho zatim nikde nevidel
)...
Myslim ze by to dobre doplnilo forum jak v otazce beznyho pokecu a la Underground a Intepreti, Hrani atd., tak i v pripade ze proste nekdo bude potrebovat s necim rychle poradit (samozrejme za predpokladu ze ta propagace tam lidi natahne
).
Myslim ze by to dobre doplnilo forum jak v otazce beznyho pokecu a la Underground a Intepreti, Hrani atd., tak i v pripade ze proste nekdo bude potrebovat s necim rychle poradit (samozrejme za predpokladu ze ta propagace tam lidi natahne
Myslím že nejlepší řešení, dobrej nápadFarrell píše:Podle me by idealni a uplne dostacujici bylo napevno zridit ofic. IRC kanal (coz je celkem hracka), dostatecne ho tady na strankach a foru vypropagovat a pak nekdy pripadne na forum dodat modul v podobe IRC chatboxu (kterej jsem sam kdysi mel na phpBB2, ale do 3 jsem ho zatim nikde nevidel)...
Myslim ze by to dobre doplnilo forum jak v otazce beznyho pokecu a la Underground a Intepreti, Hrani atd., tak i v pripade ze proste nekdo bude potrebovat s necim rychle poradit (samozrejme za predpokladu ze ta propagace tam lidi natahne).
Kytary : Avalanche Les Paul Standard, Norman by Godin B20 CW 4T, Akustika Strunal
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To není špatnej nápad.Farrell píše:Podle me by idealni a uplne dostacujici bylo napevno zridit ofic. IRC kanal
Ještě mě napadlo, že se pro tohle může využívat i stránka na Facebooku:
http://www.facebook.com/group.php?gid=51835159475
Hraju na kytary a mašinky
Pripadne rad pomuzu a ten pevnej kanal zridim 
Naposledy oživil Farrell v 30.05.2010 20:42