vlhkost vzduchu
Pravidla fóra
vlhkost vzduchu
Ahoj všichni, koupil jsem poloakustiku Ibanez celomasiv javor - je potřeba občas zvlhčovat vzduch za účelem natažení vlhkosti do dřeva? Jakčasto a kolik? - Díky za rady
Re: vlhkost vzduchu
Sice nevím, čemu říkáš poloakustika a co máš na vrchní desce, když vzadu a na lubech javor, ale občasné vlhčení kytary je její zaručená smrt.
Kytary potřebuji stabilní vlhkost 45-60% , což můžeš zařídit zvlhčovačem ve futrálu, nebo u více kytar najednou přístrojem, v mém případě sušičkou ( v paneláku zvlhčovačkou ) a čističkou vzduchu. Cena prvního je ve stovkách, druhého je v tisících.
Kytary potřebuji stabilní vlhkost 45-60% , což můžeš zařídit zvlhčovačem ve futrálu, nebo u více kytar najednou přístrojem, v mém případě sušičkou ( v paneláku zvlhčovačkou ) a čističkou vzduchu. Cena prvního je ve stovkách, druhého je v tisících.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
-
charliealpha
Stačí každej večer strkat ke kytaře do futrálu ponožky, když vylezeš z pohorek 
charlie - a to jako staci na co? na to abys donutil kytaru emigrovat? 
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Toto jsem nikdy neresil a nastroje zijou. Muze byt treba problem pokud bydlis v panelaku, destnem pralese nebo na pousti. Pokud se ti s nastrojem nic viditelne nestane, tak bych to neresilpvv píše:Ahoj všichni, koupil jsem poloakustiku Ibanez celomasiv javor - je potřeba občas zvlhčovat vzduch za účelem natažení vlhkosti do dřeva? Jakčasto a kolik? - Díky za rady
Stop dreaming, start playing!