Gibson Raw Power
Pravidla fóra
Re: Gibson Raw Power
Já osobně bych si takovou kytaru nekoupil. Pro mě to je javor s tvarem LP
, ale zase takovej typ kytary žádná značka nemá takže komu bude vyhovovat javoroví LP tak si bude muset koupit gibsona a ten tim na tom vydělá. Takže bych řekl dobrej marketingovej tah (teda jestli se najdou lidi komu se jaLPvor
)
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Re: Gibson Raw Power
Nepovídej? Že by mohlo bejt javorový LP pro někoho i něco jinýho než javorový LP? Třeba, já nevím, umělohmotnej cedník na nudle?petrvach píše:...Pro mě to je javor s tvarem LP...
Pardon, nemohl jsem si pomoct
Jinak asi tady jsem jeden z mála, ale ty kytary se mi na první pohled docela dost líbí. Jen si je budu muset někde poslechnout. I když sem snad nikdy žádnou javorovou kytaru neslyšel, tak mám pocit, že to bude dost tvrdej a drnčivej zvuk.
Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D