ja by sem to udelal na adapter . ja kdyz dam rubyho k zařivce nebo k trafo tak to v tom brumí docela i dost nahlas .Pikus píše:Tak já mám v plánu si postavit noisy cricket taky hnanej trafem... ale rozhodně ho dám dovnitř i s usměrňovačem a vyhlazením signálu do samostatný plastový bedýnky, odkud mi povedou pouze dva dráty a to zem a stabilizovanej 9V. Plus tam pridám i tavnou pojistku a podobný prkotinky, protože sáhnout si na 230V, není nic příjemnýho.core88 píše:ta čokoláda to je docela dost vo hubu .ja bych to z bezpečnostnich duvodu hnal adapterem
A taky bych připojil PE na šasi.
Ruby
Re: Ruby
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Tak to taky záleží na odstínění... já mám doma velkou nevyužitou bednu z rádie, kterou mi je líto vyhodit, takže bych z ní udělal jednoduchý kombíčkocore88 píše:ja by sem to udelal na adapter . ja kdyz dam rubyho k zařivce nebo k trafo tak to v tom brumí docela i dost nahlas .Pikus píše:Tak já mám v plánu si postavit noisy cricket taky hnanej trafem... ale rozhodně ho dám dovnitř i s usměrňovačem a vyhlazením signálu do samostatný plastový bedýnky, odkud mi povedou pouze dva dráty a to zem a stabilizovanej 9V. Plus tam pridám i tavnou pojistku a podobný prkotinky, protože sáhnout si na 230V, není nic příjemnýho.core88 píše:ta čokoláda to je docela dost vo hubu .ja bych to z bezpečnostnich duvodu hnal adapterem
A taky bych připojil PE na šasi.
a až bych měl kuráž na elektronky, tak bych noisy cricket vyhodil a dal tam něco s elektronkama.
no když to poradně vodstíníš tak by to mělo snad bejt v pohode . ja to teda mam jen v palírový krabici vod mobilu takze to chyta všechen bordel co je nadosah 

Tak pokud mě zdání neklame, čokoláda je svorkovnice....ale tu já tam vůbec nikde nemam....core88 píše:ta čokoláda to je docela dost vo hubu .ja bych to z bezpečnostnich duvodu hnal adapterem
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower
co je ta vec na tom druhym obrazku jak do toho vedou draty (hnedej a nodrej) ?rudie píše:Tak pokud mě zdání neklame, čokoláda je svorkovnice....ale tu já tam vůbec nikde nemam....core88 píše:ta čokoláda to je docela dost vo hubu .ja bych to z bezpečnostnich duvodu hnal adapterem

Mám to následovně....ze sítě to jde přez spínač (na prvním snímku ze předu to jde vydětcore88 píše:co je ta vec na tom druhym obrazku jak do toho vedou draty (hnedej a nodrej) ?rudie píše:Tak pokud mě zdání neklame, čokoláda je svorkovnice....ale tu já tam vůbec nikde nemam....core88 píše:ta čokoláda to je docela dost vo hubu .ja bych to z bezpečnostnich duvodu hnal adapterem
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower
to sou vypínače já sem kkt. jeste sem na to sumel coto je
jestli ti nikde nekoukaj draty k kterych je 230 V tak je to v pohodě .ale na prvni pohled to půsibí tak trochu nebezpečně . jen bacha na zkrat když to máš v kovoví krabičce.

core88 píše:to sou vypínače já sem kkt. jeste sem na to sumel coto jejestli ti nikde nekoukaj draty k kterych je 230 V tak je to v pohodě .ale na prvni pohled to půsibí tak trochu nebezpečně . jen bacha na zkrat když to máš v kovoví krabičce.
tak to si hlidam:) hodlam to hodně vylepšovat, trochu si s tim pohrát a udělat z toho něco většího
většího tim mysíš výkonšjší nebo že to dáš do větší krabice ?rudie píše:core88 píše:to sou vypínače já sem kkt. jeste sem na to sumel coto jejestli ti nikde nekoukaj draty k kterych je 230 V tak je to v pohodě .ale na prvni pohled to půsibí tak trochu nebezpečně . jen bacha na zkrat když to máš v kovoví krabičce.
tak to si hlidam:) hodlam to hodně vylepšovat, trochu si s tim pohrát a udělat z toho něco většího

core88 píše:většího tim mysíš výkonšjší nebo že to dáš do větší krabice ?rudie píše:core88 píše:to sou vypínače já sem kkt. jeste sem na to sumel coto jejestli ti nikde nekoukaj draty k kterych je 230 V tak je to v pohodě .ale na prvni pohled to půsibí tak trochu nebezpečně . jen bacha na zkrat když to máš v kovoví krabičce.
samozdřejmě něco výkonějšího
no z rubyho toho asi víc už nevymáčkneč . leda postavit nejakej konec to by pak asi šlo

core88 píše:no z rubyho toho asi víc už nevymáčkneč . leda postavit nejakej konec to by pak asi šlo
přesně to mam v planu
a nebude pak přebuzenej vstup toho konce ?rudie píše:core88 píše:no z rubyho toho asi víc už nevymáčkneč . leda postavit nejakej konec to by pak asi šlo
přesně to mam v planuuž sem to tu zminoval kdysi

o tom sem se tu už bavil myslim s PIKUSEM.....je verze schemata rubyho, to sem tu myslim tez daval ale jen jako odkaz, je výstup na sluchátka ...z toho vypláívá, že ten výstum je na linkové urovnicore88 píše:a nebude pak přebuzenej vstup toho konce ?rudie píše:core88 píše:no z rubyho toho asi víc už nevymáčkneč . leda postavit nejakej konec to by pak asi šlo
přesně to mam v planuuž sem to tu zminoval kdysi
to je tuto ne ? http://www.generalguitargadgets.com/pdf ... a68d4e7b6d
(posledni stranka) no tak to by pak mělo jít

core88 píše:to je tuto ne ? http://www.generalguitargadgets.com/pdf ... a68d4e7b6d
presne tohle schemam sem myslel
Tak stále nemám funkčního Rubíka. Proměřil sem snad všechno a nic se nezdá být v nepořádku,kromě volume poťáku,kterej má spojený dvě nohy i když vůbec nechápu proč,na plošňáku to nikde spojený nemam.
zkontroluj polaritu elektrolitu, polaritu tranzistoru bf245 a bf244 sou každy jinak.....a skus na pajku nabrat hodně kalafuny, a projíždět spoj od spoje....případné zkraty zpusobene nakym přebytecnym nebo ukaplym cinem zmizi...a jestli si na spojovani používal drátky a ne kabliky tak to předělejOtis píše:Tak stále nemám funkčního Rubíka. Proměřil sem snad všechno a nic se nezdá být v nepořádku,kromě volume poťáku,kterej má spojený dvě nohy i když vůbec nechápu proč,na plošňáku to nikde spojený nemam.
tak sem dal na Rubyka napajeni adapterem, ma to i lepsi zvuk
jenom mi pripada ze operak nejak moc hreje, jak poznam ze se prehriva
jenom mi pripada ze operak nejak moc hreje, jak poznam ze se prehriva
Poslechněte si mou kapelu na http://annoyingdust.com