Epiphone '56 Gold Top P90 LP
Pravidla fóra
Epiphone '56 Gold Top P90 LP
Jak tady je parkrát zmíněno a i dost kytaristů mi řeklo, že epiphony nejsou moc dobré, ale co třeba tnehle model? Viděl jsem ho za 9 litrů asi
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- 60'Rock_N'_Roll
Re: Epiphone '56 Gold Top P90 LP
Epiphone neni dobrej pro toho kdo má na Gibsona. Pro toho kdo má na kytaru 10 000 je to svatý grál.
P90 Goldtop od Epi je jedna z mala moznosti, jak za normalni prachy sehnat solidne vypadajiciho LP s P90kama - myslim ze uz se ani nevyrabej, takze pokud je to to po cem prahnes a mas moznost ho vyzkouset tak nevahej 
Woohoo, 300. prispevek!
Woohoo, 300. prispevek!
zkoušel jsem ho, a čistý zvuk byl skvělý, a zkreslený byl takový "jiný" než u ostatních kytar
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
nevim jak epiphone, ale určitě je dělá bach a nevypadaj špatně. Docela by mě zajímalo jak hrajou...Farrell píše:P90 Goldtop od Epi je jedna z mala moznosti, jak za normalni prachy sehnat solidne vypadajiciho LP s P90kama - myslim ze uz se ani nevyrabej, takze pokud je to to po cem prahnes a mas moznost ho vyzkouset tak nevahej![]()
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty gold topy se už nevyrábí. Je to ještě stará produkce, takže by to mohlo hrát líp než dnešní Čína.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Zkoušel jsem i toho bacha hned po epi, a zněl tak o 50% hůřpetan píše:nevim jak epiphone, ale určitě je dělá bach a nevypadaj špatně. Docela by mě zajímalo jak hrajou...Farrell píše:P90 Goldtop od Epi je jedna z mala moznosti, jak za normalni prachy sehnat solidne vypadajiciho LP s P90kama - myslim ze uz se ani nevyrabej, takze pokud je to to po cem prahnes a mas moznost ho vyzkouset tak nevahej![]()
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
pokud mluvíš o tom u brauna, tak ten má značkové snímače a je to vyhraný nástroj, tím to asi budetadeasp píše:Zkoušel jsem i toho bacha hned po epi, a zněl tak o 50% hůřpetan píše:nevim jak epiphone, ale určitě je dělá bach a nevypadaj špatně. Docela by mě zajímalo jak hrajou...Farrell píše:P90 Goldtop od Epi je jedna z mala moznosti, jak za normalni prachy sehnat solidne vypadajiciho LP s P90kama - myslim ze uz se ani nevyrabej, takze pokud je to to po cem prahnes a mas moznost ho vyzkouset tak nevahej![]()
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Kolik tam za nej chteji? Ze bych se mrknul? 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
v brněnském musiccentru ji mají skladem, můžeš vyzkoušet - http://www.musiccenter.cz/Epiphone-Les- ... 0/:3:17699
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
9000? stav se dneska odpoledne, třeba se potkámeFade píše:Kolik tam za nej chteji? Ze bych se mrknul?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Moc pěkněj gold top,nevím jak ty P90,nikdy sem na to nehrál,ale kdyby se tam daly humbuckry 57 classic tak to by se mi asi moc líbilo
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
snad mi ji nevyfoukneš, příští týden hodlám pro ni jít xDFade píše:Kolik tam za nej chteji? Ze bych se mrknul?
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Zkus to porovnat s timhle: http://www.music-city.cz/vintage-v100gt ... -9634.html je to super nástroj!!!
kytara z Asie, aparát starej a ještě k tomu pučenej - ale lampáč!!!, spousta šumících krabiček, línej jak vandrácká veš, ruce... raděj useknout
ALE MILUJU TO!!!
ALE MILUJU TO!!!
rád bych, ale do Prahy se mi nechce jet a v Ostravě ho nikde nemaj , myslím
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Nemusíš litovat,Epiphone je lepšítadeasp píše:rád bych, ale do Prahy se mi nechce jet a v Ostravě ho nikde nemaj , myslím
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- 60'Rock_N'_Roll
jako většinou..a ríkejte si co chcetepanedge píše:Nemusíš litovat,Epiphone je lepší
ty jsi ty kytary srovnával??? Já ano! Je jasný, že u kytar v týhle cenový kategorii je to kus od kusu, ale v mém případě to vyhrál Vintage. Nejpatrnější to bylo u snímačů, ty značkový Wilkinsony jsou určitě lepší než čínský kopie Gibsnovskejch P90.panedge píše:Nemusíš litovat,Epiphone je lepšítadeasp píše:rád bych, ale do Prahy se mi nechce jet a v Ostravě ho nikde nemaj , myslím
kytara z Asie, aparát starej a ještě k tomu pučenej - ale lampáč!!!, spousta šumících krabiček, línej jak vandrácká veš, ruce... raděj useknout
ALE MILUJU TO!!!
ALE MILUJU TO!!!
Je blbý, že v tom musiccity nemaj obě ty kytary na prodejně, to bych i o té cestě zaal uvažovat, ale takhle je to pro mě těžký srovnávat
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10