ty "značkový" Wilkinsony sou strašný,měl sem tu čest na LesPaulu ,na stratu a pěkně děkuju.Jinak přímo tyhle 2 goldtopy sem nesrovnával,ale zkušenosti s Epiphonama mám a jen ty dobrý,na rozdíl od Vintage.Ale nebudem se hádat,třeba si měl v ruce opravdu dobrej kusThe Duke píše:ty jsi ty kytary srovnával??? Já ano! Je jasný, že u kytar v týhle cenový kategorii je to kus od kusu, ale v mém případě to vyhrál Vintage. Nejpatrnější to bylo u snímačů, ty značkový Wilkinsony jsou určitě lepší než čínský kopie Gibsnovskejch P90.panedge píše:Nemusíš litovat,Epiphone je lepšítadeasp píše:rád bych, ale do Prahy se mi nechce jet a v Ostravě ho nikde nemaj , myslím
Epiphone '56 Gold Top P90 LP
Pravidla fóra
Re: Epiphone '56 Gold Top P90 LP
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
ty jsi ty kytary srovnával??? Já ano! Je jasný, že u kytar v týhle cenový kategorii je to kus od kusu, ale v mém případě to vyhrál Vintage. Nejpatrnější to bylo u snímačů, ty značkový Wilkinsony jsou určitě lepší než čínský kopie Gibsnovskejch P90.[/quote]
ty "značkový" Wilkinsony sou strašný,měl sem tu čest na LesPaulu ,na stratu a pěkně děkuju.Jinak přímo tyhle 2 goldtopy sem nesrovnával,ale zkušenosti s Epiphonama mám a jen ty dobrý,na rozdíl od Vintage.Ale nebudem se hádat,třeba si měl v ruce opravdu dobrej kus[/quote]
Od vintage jsem měl v ruce telecaster a strata, a musím s tebousouhlasit, ten zvuk byl takový nijaký s těma snímačema Wilkinson, ani orange tiny terror to nezachranil
ty "značkový" Wilkinsony sou strašný,měl sem tu čest na LesPaulu ,na stratu a pěkně děkuju.Jinak přímo tyhle 2 goldtopy sem nesrovnával,ale zkušenosti s Epiphonama mám a jen ty dobrý,na rozdíl od Vintage.Ale nebudem se hádat,třeba si měl v ruce opravdu dobrej kus[/quote]
Od vintage jsem měl v ruce telecaster a strata, a musím s tebousouhlasit, ten zvuk byl takový nijaký s těma snímačema Wilkinson, ani orange tiny terror to nezachranil
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
ty wilkinsony mi nepřipadají nijak extra lepší, než jakékoliv "neznačkové" snímače. akorát mi Vintage Straty znějí lépe, než LP... asi mi více vyhovuje ten zvuk, ikdyž jsou ty straty zvukově dost limitované kvalitou dřeva, takže zní možná až příliš tence
P90 mají parádní zvuk, to jo, akorát mě štve ten brum
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
ty Vintage strat se s nímačema Wilkinson ale nemaj nic společnýho se zvukem ,kterej si všichni představujou jako zvuk stratocasteru.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
nevím - každopádně to nic nemění na tom, že se mi ten zvuk poměrně líbípanedge píše:ty Vintage strat se s nímačema Wilkinson ale nemaj nic společnýho se zvukem ,kterej si všichni představujou jako zvuk stratocasteru.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi to vcera nevyslo bohuzel. A nebojte, chtel jsem si to jen zkusitDark Axel píše:9000? stav se dneska odpoledne, třeba se potkámeFade píše:Kolik tam za nej chteji? Ze bych se mrknul?
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Uvidíme jak budou znít ty P90 zítra až to trochu osolím mojím efektem Danelectro- Metal distortionDark Axel píše:ty wilkinsony mi nepřipadají nijak extra lepší, než jakékoliv "neznačkové" snímače. akorát mi Vintage Straty znějí lépe, než LP... asi mi více vyhovuje ten zvuk, ikdyž jsou ty straty zvukově dost limitované kvalitou dřeva, takže zní možná až příliš tence
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Mně osobně přijde GoldTop jako nejpovedenější z Epi poslední doby. Ještě se mi líbily signované modely, jinak mě Epi moc nebere.
Pusťte si nahrávky starého pána ( Les Paula ) a hned slyšíte, jak má znít Les Paul se singly. Myslím, že nikdo z vás ve skutečnosti nechce takový zvuk, tak je pak těžké posuzovat jeho kvalitu. Tupé Wilkinsony se na hlasitou hudbu a silné zkreslení, logicky, hodí více.
Pusťte si nahrávky starého pána ( Les Paula ) a hned slyšíte, jak má znít Les Paul se singly. Myslím, že nikdo z vás ve skutečnosti nechce takový zvuk, tak je pak těžké posuzovat jeho kvalitu. Tupé Wilkinsony se na hlasitou hudbu a silné zkreslení, logicky, hodí více.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
To sedí ale naprosto.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..