Epiphone '56 Gold Top P90 LP

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
panedge

Re: Epiphone '56 Gold Top P90 LP

Příspěvek od panedge »

The Duke píše:
panedge píše:
tadeasp píše:rád bych, ale do Prahy se mi nechce jet a v Ostravě ho nikde nemaj , myslím
Nemusíš litovat,Epiphone je lepší
ty jsi ty kytary srovnával??? Já ano! Je jasný, že u kytar v týhle cenový kategorii je to kus od kusu, ale v mém případě to vyhrál Vintage. Nejpatrnější to bylo u snímačů, ty značkový Wilkinsony jsou určitě lepší než čínský kopie Gibsnovskejch P90.
ty "značkový" Wilkinsony sou strašný,měl sem tu čest na LesPaulu ,na stratu a pěkně děkuju.Jinak přímo tyhle 2 goldtopy sem nesrovnával,ale zkušenosti s Epiphonama mám a jen ty dobrý,na rozdíl od Vintage.Ale nebudem se hádat,třeba si měl v ruce opravdu dobrej kus
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

ty jsi ty kytary srovnával??? Já ano! Je jasný, že u kytar v týhle cenový kategorii je to kus od kusu, ale v mém případě to vyhrál Vintage. Nejpatrnější to bylo u snímačů, ty značkový Wilkinsony jsou určitě lepší než čínský kopie Gibsnovskejch P90.[/quote]

ty "značkový" Wilkinsony sou strašný,měl sem tu čest na LesPaulu ,na stratu a pěkně děkuju.Jinak přímo tyhle 2 goldtopy sem nesrovnával,ale zkušenosti s Epiphonama mám a jen ty dobrý,na rozdíl od Vintage.Ale nebudem se hádat,třeba si měl v ruce opravdu dobrej kus[/quote]

Od vintage jsem měl v ruce telecaster a strata, a musím s tebousouhlasit, ten zvuk byl takový nijaký s těma snímačema Wilkinson, ani orange tiny terror to nezachranil
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

ty wilkinsony mi nepřipadají nijak extra lepší, než jakékoliv "neznačkové" snímače. akorát mi Vintage Straty znějí lépe, než LP... asi mi více vyhovuje ten zvuk, ikdyž jsou ty straty zvukově dost limitované kvalitou dřeva, takže zní možná až příliš tence

P90 mají parádní zvuk, to jo, akorát mě štve ten brum :-D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
panedge

Příspěvek od panedge »

ty Vintage strat se s nímačema Wilkinson ale nemaj nic společnýho se zvukem ,kterej si všichni představujou jako zvuk stratocasteru.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

panedge píše:ty Vintage strat se s nímačema Wilkinson ale nemaj nic společnýho se zvukem ,kterej si všichni představujou jako zvuk stratocasteru.
nevím - každopádně to nic nemění na tom, že se mi ten zvuk poměrně líbí :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Dark Axel píše:
Fade píše:Kolik tam za nej chteji? Ze bych se mrknul? :)
9000? stav se dneska odpoledne, třeba se potkáme :-)
Tak mi to vcera nevyslo bohuzel. A nebojte, chtel jsem si to jen zkusit :) O LP jsem uvazoval odjakziva, ale byl by to celkem protiklad k moji balzove Ibanez a nevim jak bych s tim uhral akci, protoze celkem radim na podiu :D Spise bych si ale nechal sve LP postavit.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

Dark Axel píše:ty wilkinsony mi nepřipadají nijak extra lepší, než jakékoliv "neznačkové" snímače. akorát mi Vintage Straty znějí lépe, než LP... asi mi více vyhovuje ten zvuk, ikdyž jsou ty straty zvukově dost limitované kvalitou dřeva, takže zní možná až příliš tence

P90 mají parádní zvuk, to jo, akorát mě štve ten brum :-D
Uvidíme jak budou znít ty P90 zítra až to trochu osolím mojím efektem Danelectro- Metal distortion
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Jazzman
Rádce

Příspěvek od Jazzman »

Mně osobně přijde GoldTop jako nejpovedenější z Epi poslední doby. Ještě se mi líbily signované modely, jinak mě Epi moc nebere.

Pusťte si nahrávky starého pána ( Les Paula ) a hned slyšíte, jak má znít Les Paul se singly. Myslím, že nikdo z vás ve skutečnosti nechce takový zvuk, tak je pak těžké posuzovat jeho kvalitu. Tupé Wilkinsony se na hlasitou hudbu a silné zkreslení, logicky, hodí více.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

To sedí ale naprosto.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“