Pomoc s vyberem bicich pro zacatecnika - Sonor x Basix

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: Pomoc s vyberem bicich pro zacatecnika - Sonor x Basix

Příspěvek od Monikad »

Holajs píše:to jsem byl ja dekuji za pomoc, ale zkratka penize nekradu mel jsem 10 000 na bici a potreboval jsem je komplet, na to mi tukani staci jsem naprosty zacatecnik....
jasně, rozumím, ale bicí co alespoň trošku hrají za desítku jsou velmi dobrá koupě, plechy v tom rozhodně nejsou.
Ono chtít za 10k koupit soupravu + mechaniky+ blány + plechy, které alespoň vypadají jako hudební nástroj je velmi nereálná představa. :idea:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
fuxleep

Příspěvek od fuxleep »

presne , souhlasim. Myslim si , ze na zacatek ty 507 bohate staci.
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Holajs

Příspěvek od Holajs »

Ano taky jsem to tak bral ty levny sady na zacatek, nauceni staci, vzdyt ja to ani neumim naladit.
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
fuxleep

Příspěvek od fuxleep »

Presne , myslim ze 507 na zacatek bohate staci.
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“