Podivný Fender - Shark

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
JyZz

Podivný Fender - Shark

Příspěvek od JyZz »

Zdravím potřeboval bych pomoct.Projížděl jsem bazary a hledal nějakou slušnou kytaru. Našel jsem tohle http://kultura.hyperinzerce.cz/hudebni- ... rce3217560 . Fenderovksy vypadá ale nezdá se mi ten nápis na hlavě. Nevíte někdo co by to mohlo být zač ?
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Podivný Fender

Příspěvek od Kinx »

fake jak noha, sup s nim do topicu o padelkach :)
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Však je tam ještě vidět to logo Shark guitars. Jsou to nějaké levné kytary. Myslím, že to distribuoval Alexim ale jistý si tím nejsem. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Tak tohle je hodně nepovedený :) Jak tom prosvítá to logo, pěkný no.
Nejlepší je pohled na obrázku č.2 tuším, jak jsou "supr" nabouchaný a zabroušený pražce :roll:

BTW je tohle nějak napadnutelné?
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Imho můžeš ten inzerát nahlásit hyperinzerci a oni by ho měli smazat, ale že by z toho měl nějaký právní problémy, pochybuju...

EDIT: smazán edit, jen jsem slepej
EDITEDIT: nahlášeno adminům, snad s tím něco udělaj
Jazzman
Rádce

Příspěvek od Jazzman »

Je to Shark - nástroje této značky byly opravdová hrůza. Nehrálo to, rozpadalo se to, na basách tak tenké rozteče strun, že ně šlo hrát jen trsátkem. Za to podivné logo Fender by měli autora máčet v kleci ve Vltavě, jako ve středověku.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Jojo, i to jsem jim napsal :D
A na shark hraje basák bývalého Epitafu(nevim, jestli teď je v -phu, nebo -fu :D)
frytol

Příspěvek od frytol »

Mě přijde, že tam to fender nalepil a domaloval fixem. :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Dobrý den,
Zaujal mě Váš inzerát na hyperinzerci. Chtěl bych se zeptat, z jakého roku ten stratocaster je a jestli by bylo možné poslat sériové číslo.
Proč ho prodáváte tak levně, když jinde bývají ceny i o řád vyšší?
Děkuji
Když admini nezakročí, tak si aspoň musim vystřelit
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Re: Podivný Fender - Shark

Příspěvek od mtmccox »

Postni odpověď, až přijde :)
Není to zlý nápad, vystřelit si ..
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Jestli odpoví nějak "rozumně", tak se ho zeptám, jestli ten Shark je vodoznak na fotce :D
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Pánové, mohu se odvážit otevřít toto vlákno? Dnes jsem přinatrefil na nějakou Shark guitar (je to Korea a je to Alexim). Kytara by fantastický hybrid - tělo zmršený strat (takový ten křivý), mechaniky Gotoh, tremolo Wilkinson, ořech chromovaná slitina. Kytara byla dosti jetá, ale pražce byly v naprostém pořádku, všechny plasty zažloutlé (takže krásné), nasucho hrála dost nahlas a sustain byl dloooouhý (i s orezlými strunami).
Kua, co to v tom Aleximu vlastně před deseti lety (nebo kdy) páchali?

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
torst

Příspěvek od torst »

starý Sharky? ty byly dobrý, bez legrace. A ten tvůj - to je ten s dlouhými rohy a vysazeným krkem? To je kopie tuším Hohner- originální a dobrá věc.
Svoboda je vždy a výhradně svobodou pro ty, kteří smýšlejí jinak. (Rosa Luxemburgová)
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

torst píše:starý Sharky? ty byly dobrý, bez legrace. A ten tvůj - to je ten s dlouhými rohy a vysazeným krkem? To je kopie tuším Hohner- originální a dobrá věc.
No, něco takového jsem potřeboval slyšet. Ano, dle tvého popisu je to něco takového.
Dobře, pokusím se to ukecat na rozumnou cenu, chcou za to moc (dle mého soudu).

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
Abu
Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abu »

Pokud se jedna o tuhle kytaru -
Shark2.jpg

Tak tu mam doma uz docela dlouho. Je to kopie Hohner Revelation, vyrobena v Korei, smontovana asi v CR jako Shark RTC. Zakoupena jako nova v Aleximu v roce 1994-95 za zhruba 9tis, pozdeji ji zlevnili asi na 7. Ma hodne placaty krk, pohodlny ale nachylny na zmeny teploty a vlhkosti (je potreba casto kroutit vyztuhou). Telo je topol, zvuk spis stredovy. S puvodnimi humbuckery dost chybely vysky, asi pred 8-10 lety jsem vymenil za RM a je to lepsi. Podle me to ted nema cenu vic nez 4tis (s puvodnimi snimaci), ale hrat se na to da. Ale treba muj Squier Showmaster za 2tis z bazaru po repasi a vymene snimacu za RM hraje lip.
Hraju výhradně na šrot.
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Ano, to jsem potřeboval vědět.
Ta, o které jsem mluvil, je klasika sunburst a bílý (dnes již silně zažloutlý) pick, ale je to ono. Nějaký ten snímač tam někdo vyměnil, to ale nehraje roli, má hrát tělo, krk a tremolo, ne snímače.
Dobrá, zkusím to ukecat níž a přestrojit to na dva HB. Strata si mršit nebudu, to dá rozum.

torst

Příspěvek od torst »

Jo, Hohner Relevation, to je ono. Dělaly se různý kombinace snímačů i tvarů hlav-rozmístění mechanik. Ten 2oktáv. vysazený krk bude vždy "cvičit", to je asi hlavní nevýhoda.
Svoboda je vždy a výhradně svobodou pro ty, kteří smýšlejí jinak. (Rosa Luxemburgová)
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Mi se na tom zalíbilo to, že levná kytara ladí (chicht) ... a to tremoĺo, to mi přišlo hooodně fajn. A sustain, nevím, kde se vzal, ale kytara ho nasucho měla.

Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

Mam kamose, kterej je skupuje a neda na ne dopustit - me proslo rukama jen par blbejch kopirek strata.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“