naco kupavat laserovku když sou kopi centra kde tito vyjedou za 5kcOtis píše:Že bych začal uvažovat o koupi laserové tiskárny?core88 píše:tiskatna ti stačí černobílá laserovka , kuprexit taky vobyčejnej ,jakoko kdyby si nanejchtel kreslit fixem jen místo fixu tam nazehlis toner a pak to das leptat ,případně doladíš fixem kdyby tam byli nějaký vydy na kráseOtis píše:core88: Ha,přesně tohle by mě zajímalo. K tomu potřebuju laserovou tiskárnu,tu fólii a normální cuprexitovou desku s vrstvou mědi?nebo to musí být ta světlocitlivá?A tiskárna musí být barevná,nebo stačí i černobílá?Rozhodně by to ulehčilo práci nemluvě o tom o jak moc líp to vypadá.
Stavba jednoduché "distortion" krabky...
Re: Stavba jednoduché "distortion" krabky...
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

core88: Já myslel,že se ten toner nanáší "za tepla".V tom případě je to tedy ještě jednodušší,než sem myslel. 
ne pockej to si asi spatne pochipilOtis píše:core88: Já myslel,že se ten toner nanáší "za tepla".V tom případě je to tedy ještě jednodušší,než sem myslel.

a nemusí to bejt čerstvě natisklý?core88 píše:ne pockej to si asi spatne pochipilOtis píše:core88: Já myslel,že se ten toner nanáší "za tepla".V tom případě je to tedy ještě jednodušší,než sem myslel.napřed to natiskneš zrvadlově převrácený na tu modrou folii a pak to položíš tim potisklím vzorem na kuprexitovou destičku a nažehlíš .a po slopnutí by ti mel toner zůstat na kuprexitu
nemusi muzes si to natisknout a nažehlit treba za tejdenPikus píše:a nemusí to bejt čerstvě natisklý?core88 píše:ne pockej to si asi spatne pochipilOtis píše:core88: Já myslel,že se ten toner nanáší "za tepla".V tom případě je to tedy ještě jednodušší,než sem myslel.napřed to natiskneš zrvadlově převrácený na tu modrou folii a pak to položíš tim potisklím vzorem na kuprexitovou destičku a nažehlíš .a po slopnutí by ti mel toner zůstat na kuprexitu

misto folie se da pouzit i leskly papir ... na youtube/google najdes hromadu postupu jaky papir pouzit ...
core88: Tak to je good,já právě četl,že se to musí nažehlovat hned,ale to asi platí teda jen pro pauzovací papír. No tak to teda mám pro příště zlepšovák aspoň. 
nevim nechci kecat ale nák mi nenapadá nějakej rozumnej důvod proč by se to mělo nažehlovat hned po vytištění . toner přece nijak neschne .Otis píše:core88: Tak to je good,já právě četl,že se to musí nažehlovat hned,ale to asi platí teda jen pro pauzovací papír. No tak to teda mám pro příště zlepšovák aspoň.

a co ta jednoducha distortion krabka?
uz je hotova?
uz je hotova?
Poslechněte si mou kapelu na http://annoyingdust.com
zatim ne-evrablc.v píše:a co ta jednoducha distortion krabka?
uz je hotova?

tak to hodne stesti
a co Nik555 uz to mas?
a co Nik555 uz to mas?
Poslechněte si mou kapelu na http://annoyingdust.com
Zatim ještě ne, budu teprve kupovat součástky a stavět asi ten Distortus maximus..
Hudba si vyžaduje své přednosti, které nemají kompromisy.
pánové,můžete mi pls. pomoct??? konečně jsem se dostal k dodělání Kranku ale místo hraní to jen šumí.....sice jsem to kontroloval,ale už nevím,čím by to mohlo být....nějaký nápady??? díky
to může bejt cokolivjaraban píše:pánové,můžete mi pls. pomoct??? konečně jsem se dostal k dodělání Kranku ale místo hraní to jen šumí.....sice jsem to kontroloval,ale už nevím,čím by to mohlo být....nějaký nápady??? díky

no,nemám k dispozicy foťák,snad zejtra.....ještě to teda nemám v krabičce,ale jen "pohozené" na stole....o výkendu jdu dělat plechovou krabku,tak uvidím....
skoukni si jak mas zapojený ty potenciometry jestli si tam nekde neudelal chybujaraban píše:no,nemám k dispozicy foťák,snad zejtra.....ještě to teda nemám v krabičce,ale jen "pohozené" na stole....o výkendu jdu dělat plechovou krabku,tak uvidím....

j díky....kouknu na to....
Kdyz tocis s potakama, meni se nejak ten sum? Checkni jestli nemas zkrat na vstupnim jacku. To se mi jednou stalo, sel z toho taky prave jen jemny sum a nez sem na to prisel, chvili to zabralo
.
Bach LP (SD SH-1 59'/SD SH-4)
Maxon OD808 kopie
Digitech RP-55
Mmjuz mrňůz 4W, JCM800 kopie
Mesa Boogie 1x12 w/ MC90
Maxon OD808 kopie
Digitech RP-55
Mmjuz mrňůz 4W, JCM800 kopie
Mesa Boogie 1x12 w/ MC90
šum tam je malinkatej pořád,když otáčím poťákem volume,tak se zvyšuje,snižuje,ale když přestanu,tak je zase malinkej....zítra na to mrknu a kdyžtak napíšu....
ja bych doporucil stahnout si scope (osciloskop softik, co pouziva zvukovku jako zdroj signalu) a pekne to zkusil prvne pred tranzistorem, pak na vstupu operaku a pak za operakem ... podle toho presne zjistis, kde ti jeste signal jde ...