R.G.D. design

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

R.G.D. design

Příspěvek od tadeasp »

Zdravím,opět s nějákou tou značkou kytar, pro mě neznámou. Dnes jsem byl v hudebninách a visel tam černý strat s 2 HB z toho tenhle http://www.billlawrenceusa.com/ u kobylky, floyd rosem licenced, a zámky značka R.G.D. design.Nikde jsem nezjistil co je to za firmu, popř. nějáké další info o kytaře, nevíte co je to za značku? popřípadně nějáké vaše zkušenosti?
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
dlabajíč

Re: R.G.D. design

Příspěvek od dlabajíč »

Nevím, co je to zač, ale v BDDEY ve Zlíně na ně mají teďka 20 % slevu. Pokud mi to vyjde příští týden, tak se tam zastavím, poptám a vyzkouším;-)
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

tam kde jsem ho viděl tak stál 5 litru, a měl výše zmíněné snímače, mhl by si mi poslat v SZ odkaz na ty hudebniny,pokud mají webowky
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Ten kus u brauna je v komisním prodeji, proto snímač a cena :wink: nehraje zle, ačkoliv mi to připadá zbytečně zprasené podladěním (chtělo by to buď trochu tlustší struny, nebo vyšší dohmat, takhle to není ono)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

;) já jsem si ještě na něm všiml, že tam kde je krk přichycený k tělu tak na jedne straně je mezi krkem a tělem asi 2mm mezera, tak nevím jestli to bude dělat bordel nebo ne
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Regular John

Příspěvek od Regular John »

R.G. Design jsou prostě levné kopie jako Stagg, Squier, Crafter apod. Hodně jich mají v hudebninách u Váchy ve Zlíně. Nehrál jsem na ně, jen jsem si je prohlížel, kvalita zpracování byla na úrovni těch levnějších staggů
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

Díky za info,
Dark Axel: Z tvého objektivního pohledu, kdybych to srovnal s tou cortkou M200 co ej u branuna, lepší nebo o dost horší?
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

díky toho snímače lepší, je tam tudíž o investici méně, ale je zase otázka, jestli by ti nepřekáželo to dvojzvratné tremolo

mise na ni hrálo trochu lépe než na tu M200, akorát to chce naladit zpět do E :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

To tremolo bylo v pohodě.Až na ty některý oděrky kytary, dobrý, akorát pořád nevím aj kten krk, když není u těla přímo
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

tadeasp píše:To tremolo bylo v pohodě.Až na ty některý oděrky kytary, dobrý, akorát pořád nevím aj kten krk, když není u těla přímo
když sundáš struny tak by to mělo jít dotáhnout - přinejhorším vybrousíš lože...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
dlabajíč

Příspěvek od dlabajíč »

Do Zlína jsem se dostal až teď ale R.G.D. jsem vyzkoušel. Měl jsem v ruce strat s nějakýma pasivkama 3x single coil.. Cena byla tuším 7300. Hodnotil bych to asi takto. Na první pohled kytara velmi stušně vypadající, zpracování slušné nikde jsem žádnou větší chybu nezaznamenal. Když jsem ji chytil do ruky, všiml jsem si, že má malinko tlustší krk, než je tomu Squierů. Mně osobně moc do ruky nesedla, ale to je možná tím, že jsem zvyklý na Ibanezácký krček. Dohmat celkem příjemný, nízký, kytara nijak nedrnčela. Po zapíchnutí do Valvekinga 112, se celkem pěkně rozezněla, neměla až tak zvonivý zvuk, který bych od toho čekal, spíš takový zastřenější. Celkový dojem byl velice slušný. Přesto bych v dané cenové relaci nebyl ochoten experimentovat a koupil bych squier. Jo a ptal sem se co je to zač a je to nějaká klasická čína, ale říkal ten prodavač že oproti třeba ADONIS značce je to celkem kvalitní nástroj. U ADONISU se jim prý po 3 měsících zkroutily krky a nedalo se na to hrát a to prý úplně všem. Takže před touto značkou tímto varuji.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

Tk R.G.D. už je doma, nemůžu si na nic stěžovat, díky tomu snímači billlawrence to hraje úžasně a skvěle mi to padne do ruky
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“