Cort G260
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Cort G260
Jestli se ti líbí, tak za ty peníze vcelku v pohodě nástroj.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jednou jsem na ni chvíli hrál a přišla mi vpohodě. Na první dojem jsem nějaké mínusy nezaregistroval... Ale nějak důkladně jsem ji netestoval. Spíš jsem s ní zkoušel ampec kdysi
Myslím, že cajk.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
V tom odkazu neni uvedený ani dřevo ani snímače ... ale je to bahenní jasan a snímače maighty maite. No, tedy jsem naní nehrál, dovedu si to představit jak to hraje (měl jsem 3 Cortky). Za 6 klacků dneska seženeš mahagon s lepeným krkem (Epi nebo minimálně Cort M500 i M600) nebo nějakou dobrou Jacksonku či Ibanezku podle tvýho stylu. Takže chlape, než koupiš levnou drahou kytaru, objeď nějaké inzeraty a zabrnkej si. To je rada má.
Cort M600 BCS
Ibanez RG 270 R
VOX VT15 Valvetronix
Line 6 Pod XT
Ibanez RG 270 R
VOX VT15 Valvetronix
Line 6 Pod XT
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
xs4: Tohle je úplně mimo - mahagon a lepený krk rozhodně nic nevykazují o kvalitě kytary, je absolutně irelevantní srovnávat mahagon + lepidlo s bahenním jasanem a šroubem.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se za resuscitaci vlákna, ale nechci zakládat nové. Uvažuji o pořízení nového strata a do oka mi padl Cort G260. Kytara je osazená tak, jak by mi vyhovovalo (zamykací mechaniky, tremolo Wilkinson) a má snímače HSS s možností rozepnutí humbuckeru. Protože chci strata zejména kvůli mezipolohám 2+4, zajímá mě, jak moc je v tomto případě rozepnutý HB + středový SC ve zvuku podobný klasickému stratu (SSS). Samozřejmě by to šlo i zobecnit, tzn. nejen na tuto konkrétní kytaru. V hledáčku mám i nějakého bazarového mexičana...
Díky za poznatky
Díky za poznatky