Předem se omlouvám za debilní dotaz, ale mam elektriku v ruce véce méně poprvé tak mě zajímá co dělá ten přepínač na smímače na týhle kytaře http://kytary.cz/washburn-n1nm/HN103525/
můj dojem je že v prostřední poloze to berou oba snímače a v karjních jenom jeden budto kobylkovej nebo krkovej. Je to tak nebo to přepíná něco jinýho.
Přepínač na snímače?
Pravidla fóra
Přepínač na snímače?
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přepínač na smímače?
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Tyjo, co tam dělá ta hlava na opačnou stranu? 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Alkohol je potvora.mtmccox píše:Tyjo, co tam dělá ta hlava na opačnou stranu?
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
ok dík myslel sem si to podle toho zvuku co mi pak lez z komba tady sou moje postřehy kdyžtak je opravte
na oba snímače hraju když je kytara v písničce jediná
na krkovej hraju doprovod=power chordy popřípadě nejaký doprovodný riffy
na kobylkovej hraju sóla(teda budu hrát zatim si na to netroufám)
tohle mam ýu zkreslenýho kanálu čistej poižívám pouze více méně nastavení oba a na sóla kobylkovej
tohle mam ýu zkreslenýho kanálu čistej poižívám pouze více méně nastavení oba a na sóla kobylkovej
Tohle je podle chuti každýho. Záleží na tom, co hraješ a jak ti to vyhovuje. Nikdo ti tu neřekne, že tak a tak je to správně. Fantazii se meze nekladou.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
ok mě to takhle sedí tak to tak budu hrát
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mno, nicméně většinou to je přesně naopak. Což ale není nikterak závazný fakt. Powerchordy na zkresleném zvuku většinou vyzní lépe na kobylkáči, naopak zkreslená sóla jsou velmi často hraná na krkáč. U čistého zvuku to je pak skoro jedno.vorech6 píše:ok dík myslel sem si to podle toho zvuku co mi pak lez z komba tady sou moje postřehy kdyžtak je opravte
Nicméně tvoje hraní a tvoje uši - hraj si, jak je libo
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008