Tak jo,
dlouho to shánim a nevim kam zajít. Ikea - nic. Baumax, Obi - nic. Proto Vás prosím, nevíte, kde sehnat tuhle, nebo podobnou síťku? Nebo alespoň ten černej filc?
Síťku někde kde prodávají pletiva - stavebniny, ikdyž ty OBI a Bau--- by to taky měly mít v několika velikostech ok. A přestříkat si to černým akrylovým sprejem. Když bys chtěl vytvořit hustší strukturu ok, tak dej 2 (nebo víc) za sebe s fázovým posunem 90° a máš to
Děda měl takové pletivo na králíkárně, tak kdyžtak se poptat někoho kdo má králíky
Hele, moje hlava
Černej filc? Na co? Žádný tam není... Je to ta přední síťka a za tím je černá deska s logem a tím nápisem... Filc tam není myslím (ruku do ohně za to nedám, ale na 95% není)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
Tahokov (Wohmův druhý příklad) to zakryje pěkně, i když má kosočtverečnou, ne šestihrannou strukturu.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1. Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Ta síťka se jmenuje Tahokov a koupíš ve Feroně. Jenom je to v celých tabulích. Jestli chceš ušetřit zajdi někam kde opravují plynové topení a z některých starých gamatů ti to třeba dají.
POZOR!
Tak jsem našel e-shop, kde se tyhle věci prodávají http://www.derovaneplechy.cz
Jelikož budu stavět kombo 1x12" tzn. potřebuju kus toho plechu nějahých 550x550 a tam prodávají jen tabule 1000x2000, tak bych byl docela rád, kdybych sehnal někoho, kdo by to se mnou koupil třeba napůl
Zatím mě docela zaujal: Ocel, tloušťka 1mm, kosodélníková (skoro kosočtverečná) oka 8x7mm http://www.derovaneplechy.cz/tahokov/z- ... ho-plechu/
je to hned první na stránce
je to normal perforovanej plech ,kterej je k dostani skorov každym želežářství ... dělám z toho už hodně dlouho a velice rád jelikož to vypadá nádherně a zpracovat je to velmi jednoduché