Minikombo Marshall MS-2

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
hokop

Minikombo Marshall MS-2

Příspěvek od hokop »

Zdravim, zacinam hrat na elektrickou kytaru a hledal sem nejaky kombo na doma a protoze nemam zrovna extra velky prostor tak by me zajimalo co si myslite o necem http://www.musiccenter.cz/Marshall-MS-2 ... í/:3:17077 ? Vyplati se to nebo to nema cenu kupovat? Pouzival bych to jenom doma...
edit: ani za boha mi to sem nechce dat celou adresu takze si to cele zkopirujte abyste videli co myslim :)
Ibanez RG 350, Laney LX20
Sadam.S

Re: Minikombo

Příspěvek od Sadam.S »

Hele, shodou okolností jsem zrovna dneska poprvé v životě slyšel Roland MicroCube a teda... na to, jaká je to malá svině, to hrálo jak ďábel :twisted:
Ale je pravda, že jsem to jen slyšel - neměl jsem možnost na to hrát ani nějak hloub to prozkoumat (v rámci posledního zvonění s tím běhal jeden kluk po škole :D)
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

hokop píše:Zdravim, zacinam hrat na elektrickou kytaru a hledal sem nejaky kombo na doma a protoze nemam zrovna extra velky prostor tak by me zajimalo co si myslite o necem http://www.musiccenter.cz/Marshall-MS-2 ... í/:3:17077 ? Vyplati se to nebo to nema cenu kupovat? Pouzival bych to jenom doma...
edit: ani za boha mi to sem nechce dat celou adresu takze si to cele zkopirujte abyste videli co myslim :)
Nevyplatí.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) Cort Earth 70 W NS DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Sadam.S píše:Hele, shodou okolností jsem zrovna dneska poprvé v životě slyšel Roland MicroCube a teda... na to, jaká je to malá svině, to hrálo jak ďábel :twisted:
Ale je pravda, že jsem to jen slyšel - neměl jsem možnost na to hrát ani nějak hloub to prozkoumat (v rámci posledního zvonění s tím běhal jeden kluk po škole :D)
Jedinou nevýhodou je cena - jinak to opravdu hraje dost dobře...

Co se týče toho MS-2 - jsou to vyhozené peníze. To lépe vyjde Vox AmPlug,
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Hegrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hegrik »

Sadam.S píše:Hele, shodou okolností jsem zrovna dneska poprvé v životě slyšel Roland MicroCube a teda... na to, jaká je to malá svině, to hrálo jak ďábel :twisted:
chacha u nás na škole taky s tim borec běhal....znělo to až moc parádně na to že to žere baterku a je to taková malá svině přes rameno.....ale ten marshall mě přijde jako spíš taková zajímavost která k tomu navíc hraje
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

hokop píše:Zdravim, zacinam hrat na elektrickou kytaru a hledal sem nejaky kombo na doma a protoze nemam zrovna extra velky prostor tak by me zajimalo co si myslite o necem http://www.musiccenter.cz/Marshall-MS-2 ... í/:3:17077 ? Vyplati se to nebo to nema cenu kupovat? Pouzival bych to jenom doma...
Jestli chceš tak ti prodám Kustom Dart10 za 900 a myslím ,že to máš lepší než nějáký malý kombo, do začátku ten kustom není špatnej
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

oddělen OT, Sadam.S, Hegrik - tohle si řešte přes SZ, tady není seznamka :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
torst

Re: Minikombo Marshall MS-2

Příspěvek od torst »

Náš kytarista při open air zkouškách upgradoval z (mého) halfstacku MS-2 na (svůj) fullstack MS-4. Přiznám se, čekal jsem od 2. repráku víc, širší zvuk, i nějaké mírné basy. Docela zklamání. Vlastně se mi při porovnání líbí víc menší MS-2. Průraznější, hlasitější. MS-4 nemá 2 kanály Cln/OD, vše řeší jen pot Gain, takže udělat hlasitý čistý zvuk je obtížné.
DSC09155.JPG
Říkají, že se mýlím. Kéž by měli pravdu. To, co je před námi, je strašné. Já to nezpůsobil. Jen jsem před tím nezavíral oči. Boha se nedovolávejte. (torst, 2026)
mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

Máš pravdu, je to skvělé kombo: https://www.youtube.com/watch?v=HbvUP4q-QVQ
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

S Marshall-em MS-2 jsem si dnes docela zablbnul :-)

Ještě ve spojení s DIY fuzzem (stavebnice s Musikding The Boss + The Range) https://www.instagram.com/p/Cg6fNurlA-D/
torst

Příspěvek od torst »

na čisté a garage zvuky se hodí lecos. I ZOOM 505.
Říkají, že se mýlím. Kéž by měli pravdu. To, co je před námi, je strašné. Já to nezpůsobil. Jen jsem před tím nezavíral oči. Boha se nedovolávejte. (torst, 2026)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“