program na vytvareni biciho doprovodu

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
molier

program na vytvareni biciho doprovodu

Příspěvek od molier »

Cau vsichni kytaristi,mam zadost na vas,jestli nevite o nakym dobrym programku na bici,kde bych si mohl vytvarit vlastni rytmus,proste bici doprovod...(vzasade mi jde o to,ze kdyz odposlouchavam pisnicky,tak abych je mohl potom hrat,tak bych si potreboval vytvorit k tomu bici linku...jinak mam v tom bordel a jsem mimo rytmus....ohledne metronomu,co asi budete nabizet misto toho-mam a neuspokojuje me....snad tohle tema tu neni:)
molier

Re: program na vytvareni biciho doprovodu

Příspěvek od molier »

dodatek:a halvne aby byl free ci treba nakou zkusebni verzi na mesic apak se uvidi(momentalne to dost potrebuju)
Kajin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kajin »

Jestli se zorientuješ v Guitar Pro tak se v tom dá udělat dost věcí, ale jestli nabízí i nějaký trial nevím
molier

Příspěvek od molier »

Kajin píše:Jestli se zorientuješ v Guitar Pro tak se v tom dá udělat dost věcí, ale jestli nabízí i nějaký trial nevím
Jj to jsem zkousel,stahnul jsem tu verzi 6,ale nak se v tom nemuzu zatim zorientovat potreboval bych ty jednotlivy bubny videt a zkouset zvuk na nich,...treba kopak nevim jak tam napsat,...jako v nejhorsim si rikam to ale doufam,ze mi sem hodite i jiny typy ;-)
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

molier píše:
Kajin píše:Jestli se zorientuješ v Guitar Pro tak se v tom dá udělat dost věcí, ale jestli nabízí i nějaký trial nevím
Jj to jsem zkousel,stahnul jsem tu verzi 6,ale nak se v tom nemuzu zatim zorientovat potreboval bych ty jednotlivy bubny videt a zkouset zvuk na nich,...treba kopak nevim jak tam napsat,...jako v nejhorsim si rikam to ale doufam,ze mi sem hodite i jiny typy ;-)
36 - kopak
40 - virbl
44 - hajtka
41,43,45,47,48,50 - prechody
49,51,52,55,57,59 - cinely

to by ti melo stacit :-) a samozrejme musis vedet jak se hraje na bubny ...zakladni rytmus - jedes hajtku v osminkach na 1. hajtku das kopak, na 3. virbl, na 5. a 6. kopak, na 7. virbl a na 8. zase kopak. Pak do toho ruzne pridavas jak se ti to libi. To uz musis odposlouchat z pisnicek.

stahni si obrazek vyfotil sem ti to ( http://www.ulozto.cz/4829301/forum.jpg )[/quote]
molier

Příspěvek od molier »

Dirty.Pig píše:
molier píše:
36 - kopak
40 - virbl
44 - hajtka
41,43,45,47,48,50 - prechody
49,51,52,55,57,59 - cinely

to by ti melo stacit :-) a samozrejme musis vedet jak se hraje na bubny ...zakladni rytmus - jedes hajtku v osminkach na 1. hajtku das kopak, na 3. virbl, na 5. a 6. kopak, na 7. virbl a na 8. zase kopak. Pak do toho ruzne pridavas jak se ti to libi. To uz musis odposlouchat z pisnicek.

stahni si obrazek vyfotil sem ti to ( http://www.ulozto.cz/4829301/forum.jpg )
[/quote]

Moc dík chlape...tohle jsem presne potreboval :)
umaxer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od umaxer »

počkej to guitar pro 6 máš trial verzi?
Hegrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hegrik »

v trialu to neuložíš to si raději pořid pětku ta ne bubny bohatě stačí :D mě třeba stačí na všechno :D
molier

Příspěvek od molier »

umaxer píše:počkej to guitar pro 6 máš trial verzi?
Jj,proc se ptas?

Hegrik:tak 5(mozna 4,ted nevim) jsem uz taky mel,ale to uz je hodne davno.Momentalne uvazuju o jeji koupi.Mimochodem 5 mi vic vyhovovala-¨jsem se v ni lip vyznal oproti ted ty 6,ale je to o zvyku samozrejmne.Jeste se musim podivat na to,co vsechno novyho prinasi 6-a pak se nak rozhodnu. :)
real_dead_one

Příspěvek od real_dead_one »

ja puvodne pouzival acoustica beatcraft, ale je to hodne nepohodlne, tak sem presel na Addictive drums. Napises si stopu v midi a ono to hraje a docela pekne :)
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“