Solton Chorus 50
Pravidla fóra
- Stalinova.Babicka
- Kontaktovat uživatele:
Solton Chorus 50
Tak jsem podědil tohoto dědečka, a jsem překvapený, je sice těžký jak moje trenky pri zkoušení z deskriptivní geometrie, ale hraje jak mladík. Máte nějáké zkušenosti s tímhle dědulou? A vůbec, na co by jste vsadili? Na nějáké nové Marshally nebo na naprosto klasického Voxe či jiné starší klasiky?
Jinak Solton Chorus 50 v cele krase
http://www.fenderbazar.cz/obr/752.jpg
EPIPHONE SG G400***Kombo Solton Chorus 55***krabka MARSHALL JH-1 JACKHAMMER***
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Solton Chorus 50
Myslím že ho měl Pavel68, však on se ukážeStalinova.Babicka píše:Tak jsem podědil tohoto dědečka, a jsem překvapený, je sice těžký jak moje trenky pri zkoušení z deskriptivní geometrie, ale hraje jak mladík. Máte nějáké zkušenosti s tímhle dědulou? A vůbec, na co by jste vsadili? Na nějáké nové Marshally nebo na naprosto klasického Voxe či jiné starší klasiky?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Stalinova.Babicka
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím vespolek, nevlastní náhodou někdo schéma zapojení tohohle komba. Díky za odpovědi, aneb když ani strejda Google nepomůže, obracím se na vás.
Schéma bylo zastrčené v návodu. Jestli to fotr nevyhodil, tak návod ještě má dokonce i s paragonem 11500.- Korun československých z roku 1986.
Fajn, byl bys schopen ho oscanovat a někam uploadnout? Díky.
Jak pojedu k fotříkovi, tak se po tom podívám. Jedu za ním tak za měsíc. Jestli spěcháš tak to skus vysomrovat v servise u paná Hůly třeba.
Máme doma tohle kombo (resr. můj bracha) a hraje celkem dobře, až na ten zkreslený zvuk.. když jsem se díval na zadni stranu tak kromě vstupu na přepínač, výstup a napájení tam je i ECHO - sender a return.. nevíte někdo co to může být? mě napadlo že by to mohla být efektová smyčka, ale ruku do ohně za to nedám..
Áno, je to efektová slučka.
Momentálne bez kapely, stále hľadám
Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ...
Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ...
Tak když tu vidím oživení tohohle threadu a rozšiřující se řady majitelů Soltona na fóru, zkusím Vás opět poprosit o oscanované schéma zapojení. Díky předem.
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Schema má určitě Sinclair. www.aldax.cz
Fotr návod vyhodil schema se nekoná.
Todle kombo de zase do módy nebo co ? Byl jsem pro opravený věci u Matouška ty komba tam mněl dvě jedno tmavší jedno světlý.
Todle kombo de zase do módy nebo co ? Byl jsem pro opravený věci u Matouška ty komba tam mněl dvě jedno tmavší jedno světlý.
tohle kombo bylo v kurzu hlavne za sociku ne? koupil jsem to od kamosova taty ktery na nej hral se zabavovou kapelou a rikal ze tohle byl v osmdesatych letech tady nejvetsi luxus
mel jsem tohle peklo v 1x15" formatu asi ctyri nebo pet let, nevzpominam na nej moc v dobrym
je to imho dobry pro zacatecniky ktery chtej neco co bude hrat nahlas , da se sehnat za par kacek. slusne vibrato, totalne nepouzitelne zkresleni, nudny clean. pouzivat se to celkem dalo ve spojeni s lampedem 2LS, vsichni v okoli si mysleli ze mam celolampu 
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
No jasne, v 80tej letech jsem na to chodil jako kluk slintat do TuzexuKinx píše:tohle kombo bylo v kurzu hlavne za sociku ne?
Hraju výhradně na šrot.
Taky jsem ho jeden čas měl, používal jsem ho na akustiku s mic AKG C-402.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Při vyslovení jména tohoto aparátu se vždy oklepu. Fuj, hrozná věc. Suchý, ostrý, plechový, příšerný zvuk. Nedávno měl Bína psychotickou epizodu, doprovázenou halucinacemi ( nedovedu si to jinak vysvětlit ) a hrál přes něj na koncertech, s tvrzením, že má zvuk jako Hendrix. Už ho to přešlo. Jo to lampáč Tesla Mono 50, s magickým okem, s overdrivem, slušnou bednou a Diamantkou, to byla jiná liga
, ale to už je dávno..........naštěstí.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
Jazzmane, seš nějak na to vysazenej, ale já si to kombo pamatuju jako docela parádní.
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Také bych to neviděl tak zle. Na rozdíl od Mono 50 to bylo aspoň spolehlivé.