Metallica
- Skořepný Šokátor
Re: Metallica
buď to v nich má rezonovat nebo sou tam prostě kvůli designuSkořepný Šokátor píše:Ale fakt by mě zajímalo, k čemu jsou ty trubky
edit: nebo jako opěrka ruky
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Také se mi tyto kytary nelíbí. Jen se modlím aby dnešní "moderní" doba pomalu nevytlačila klasiku typu strat, tele atd.. A za pár let jsme tu nenaráželi jen na tyto... ehm jak to slušně nazvat 
paskvily?Wocass píše: ... ehm jak to slušně nazvat
http://www.ticketpro.cz/jnp/festivaly/h ... tival.html
páni tak to vypadá, že snad pojedu
Prosimvás kdo máte zkušenosti z takhle velkejch akcí...Když si vezmu svoje vlastní pití v pet tak mě s tím asi nepustí co?
Je tam někde možnost protlačit se teda k nějakýmu stánku?Nebo to je jenom v V.I.P arealu?
páni tak to vypadá, že snad pojedu
Prosimvás kdo máte zkušenosti z takhle velkejch akcí...Když si vezmu svoje vlastní pití v pet tak mě s tím asi nepustí co?
Od Metallici se mi líbí stará tvorba - od založení až někdy do 1991. Tzn. třeba One, Fade to Black, From Whol Bel Tool (nejsem si jistý pravopisem), Nothing Else Matters - tu hodnotim jako jednu z nejlepších balad a podobně. Co se týče vzoru, tak já nikdy Kirka jako svůj vzor neměl, to byl a je spíš Randy Rhoads, Slash a Steve Vai.
Ti z vás, kteří nebyli na Rockových Kurzech, udělali velikou chybu.. 
- Skořepný Šokátor
nothing else matters byla první písnička kterou sem si zahrál na elektriku
Farewell To Army!Skořepný Šokátor píše:For Whom The Bell TollsWilys píše:...From Whol Bel Tool...![]()
Old Mand And The Sea!
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
- Skořepný Šokátor
co-se-nikam-jinam-neveslo/vase-oblibene ... ilit=knihymtmccox píše:Farewell To Army!Skořepný Šokátor píše:For Whom The Bell TollsWilys píše:...From Whol Bel Tool...![]()
Old Mand And The Sea!
fekál.
A Farewell to Arms... džízs...mtmccox píše:Farewell To Army!Skořepný Šokátor píše:For Whom The Bell TollsWilys píše:...From Whol Bel Tool...![]()
Old Mand And The Sea!
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
vorech6 píše:tak traveler guitars mě dováděj pomalu k breku a šílenství. Nechápu jak na to někdo může krát vřdyť to porušuje veškerá zákony akustikyNero píše:Kdyby si to lidé nekupovali, tak by to ta firma asi nevyráběla. Některé zákonitosti trhu jsou dost primitivníTo je tak stejný jako s Hohnerama nebo Traveler Guitars...
Náhodou jako kytara na cesty na cvičení to je super. Měl jsem jednu nedávno v ruce a je to docela vtipná záležitost. A akustiku bych vůbec neřešil. TG s ní mají společného asi tak stejně jako ostatní elektrické kytary...
Nicméně jsme trochu OT, takže jestli bude někdo chtít dále rozebírat headless kytary apod., necht si k tomu založí vlastní téma...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Na fóru Metallicy se strhla uplná mánie, čekujte to, sou tam fakt perly 
Tve ty vobrázky sou moc velký a nechce se mi to předělávat...no prostě na to koukněte, je to moc!
http://www.metallicabb.com/index.php?showtopic=133162
Tve ty vobrázky sou moc velký a nechce se mi to předělávat...no prostě na to koukněte, je to moc!
http://www.metallicabb.com/index.php?showtopic=133162
Fakt povedené 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Kdo je ten na pravo od Roba?
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
- Skořepný Šokátor
To je myslím producent ale nevím to jistě...nej je James tady: http://i39.tinypic.com/5vnc6o.jpg 
fekál.
Vypadá to na Boba Rocka.Joey01 píše:Kdo je ten na pravo od Roba?