John Frusciante

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Krata666
Kontaktovat uživatele:

Re: John Frusciante

Příspěvek od Krata666 »

[quote="]tak tyhle dvě věci se mi zrovna moc nelíbí... intro mám nejradši ze Slane
[quote]

Tak ona ta Easily moc do stylu RHChP nezapadá, alespoň z mého pohledu. Je trochu odlišná od toho funky (nebo co to hrajou).
Fender Mustang 65 (Japan)-Laney LC30-Delay DD6-Boss DS2-EHX Big Muff
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:DannY:. »

Krata666 píše:[
nebo co to hrajou... to je přesnější :D
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Krata666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krata666 »

.annY:. píše:
:D Tak já nevim. Co hrajou ?
Fender Mustang 65 (Japan)-Laney LC30-Delay DD6-Boss DS2-EHX Big Muff
Zejus

Příspěvek od Zejus »

Krata666 píše:
No drive hrali takovy funk rock a ted spis pop rock...ale vzdycky je takove "spis" nejde to presne vyhradit
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:DannY:. »

Krata666 píše:
však říkám že je lepší říct "nebo co to hrajou"... já sám nevím :D
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

furt hraju nieco ine,na zaciatku funk punk,potom aj rock sa tam zacal miesat,potom prechadzalo cez metal a psychedelic,potom zase to bol taky funky rock v californication obdobi,potom taky rock s trochu funky a SA zase taky rock s kapkou popu,ale kto ve co budu teraz hrat s novym gitarystom to nik neve:D
panedge

Příspěvek od panedge »

Důležitý taky je,že přišli nejen o bezvadnýho kytaristu,ale hlavně skladatele všech jejich hitů...
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

a neskladal hlavne Anthoni?Ved on je strojcom tych skvelich pesniciek...alebo John?...kazdopadne aj Josh nieje len take becko.Je to multyinstrumentalista,velmy dobre vraj hra na bicie,klavir,gitaru,basu,a nevem este na co,ma v LA vraj velke studio a tak...vraj je to jeden z naj hudobnikov v celom LA tak uvidime co bude v novom albume :D
panedge

Příspěvek od panedge »

Já se nechci hádat,ale myslím,že hlavně John.K jeho sólovce-měl sem jeho první a i když to bylo docelo dobrý,hlavně se mi líbila Going inside,se to nedalo poslouchat,hrozně mě rozčiloval zvuk automatickýho bubeníka,takže doufám,že se toho už vyvaruje
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Zejus

Příspěvek od Zejus »

si nemyslim ze to sklada jednotlivec...podle me nekdo prijde s napadem a pak to tvori spolecne, prijde mi to vsechno natolik specificke ze to nejde aby to skladal jeden
panedge

Příspěvek od panedge »

Zejus píše:si nemyslim ze to sklada jednotlivec...podle me nekdo prijde s napadem a pak to tvori spolecne, prijde mi to vsechno natolik specificke ze to nejde aby to skladal jeden
Myslíš?tak se podívej na tvorbu bez Johna,nějak si nevzpomínaám na nějaký hity ty jo? :wink: Jasně že každej přiloží ruku k dílu,ale to hlavní,schopnost složit bezvadnej song měl Johnny
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

panedge píše:
Zejus píše:si nemyslim ze to sklada jednotlivec...podle me nekdo prijde s napadem a pak to tvori spolecne, prijde mi to vsechno natolik specificke ze to nejde aby to skladal jeden
Myslíš?tak se podívej na tvorbu bez Johna,nějak si nevzpomínaám na nějaký hity ty jo? :wink: Jasně že každej přiloží ruku k dílu,ale to hlavní,schopnost složit bezvadnej song měl Johnny
Aeroplane, Cofee shop? :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

Aeroplane bol hyt..tiez aj Warped sa dostalo na MTV alebo My Friends bol velky hit
Funky_Train

Příspěvek od Funky_Train »

S Joshem Klinghofferrem mají nový RHCP hrát styl něčeho jako hrají Radiohead.Neboť sám Flea nedávno hrál z Thomem Yorkem a spolupráci si vychvaloval.
Uvidíme...nevím jestli se dá Josh přiblížit ve hře na kytaru k Johnnymu Greenwoodovi, ale slyšel jsem, že zase by měl Josh hrát jak na kytaru tak i na klávesy.
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

no klavesy resp piano ma mat Flea,pac sam Flea uci na svojej hudobnej skole aj piano
Funky_Train

Josh Klinghoffer pracuje ?
"Všetci sme nadšený, že Josh je súčasťou kapely teraz. Už dlhšiu dobu bol náš priateľ. Hral s nami, hral s Johnom - je v skutočnosti prírodne fit."
"Josh je skutočne tvorivá sila. Bude hrať na gitaru, písať texty, spievať a hrať na klávesy. Je to úžasný chlap. Skvelá vec je, že nešli sme cez to celé obdobie fázy, ktorá sa občas stane. Nie, ako keby sa konal takýto otvorený konkurz a dostali by sme niekoho, s ktorým by sme mohli počítať. Vieme, čo Josh vie a sme nadšení."
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

Funky_Train píše:Bude hrať na gitaru, písať texty, spievať a hrať na klávesy.]
no ja to mam zas z oficialnej stranky ze bude hrat na klaviry Flea...Josh nevem ci len syntetizatory

z jednej RHCP stranky:
Chad ďalej hovorí, že Flea sa vrátil k učeniu hudobnej teórie a hranie v USC škole hudby. V dôsledku toho, bude Flea hrať na piano, v niektorej skladbe na novom albume, informáciu Chad už spomenul v predchádzajúcom rozhovore...
Funky_Train

Nevím, každopádně bych radši blechu viděl s Bassou v ruce a Joshe za klávesama a s Gibsonem na rameni...
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

Funky_Train píše:Nevím, každopádně bych radši blechu viděl s Bassou v ruce a Joshe za klávesama a s Gibsonem na rameni...
ty si niekde cital ze na base bude hrat niekto iny :?: :)
ja nie
Funky_Train

BUDAJ-31 píše:
Funky_Train píše:Nevím, každopádně bych radši blechu viděl s Bassou v ruce a Joshe za klávesama a s Gibsonem na rameni...
ty si niekde cital ze na base bude hrat niekto iny :?: :)
ja nie
To jsem nečetl jen říkám, že bych byl radši kdyby Flea hrál jen na bassu ;-)
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“