Pár let šetření, ale ta barva se mi moc nepáčífrytol píše:2 výplaty.
Vaše sny
Pravidla fóra
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaše sny
Jak může někdo dát na takovou kytaru jako je goldtop snímače EMG,to mi hlava nebere
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
uz je cas na blackouty no 
-
real_dead_one
aby ti prujem utrh p***l za takovyhle reci
:-D
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
mě by stačila 1 rivera knucklehead a ještě 1 orange rockreverb a ESP ouja, Gibson custom a trabant
By ses divil jak pasivi hrajou mě si např. někdy kytaru s DM X2N v ruce?
By ses divil jak pasivi hrajou mě si např. někdy kytaru s DM X2N v ruce?
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Mel X2N na kytare, takze predpokladam, ze mel
Ale pasivy dokazou hrat dobre, akorat cim vyssi vystup, tim hure mi zni. Kdyz silny vystup, tak aktivy a kdyz pasivy, tak slabsi vystup. Tohle je moje rovnice.
Ale pasivy dokazou hrat dobre, akorat cim vyssi vystup, tim hure mi zni. Kdyz silny vystup, tak aktivy a kdyz pasivy, tak slabsi vystup. Tohle je moje rovnice.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Honzo, stejně všechno, co ty chceš ti dělá zesilovač... takže lopatu do ruky, kabel z lampičky a diesel a dime!real_dead_one píše:když ony ty pasivy prsotě nehrajou...

Great Image, Business, Sacred Object, Neat Doufám, že se naučím rozepínat singl!
panedge píše:Jak může někdo dát na takovou kytaru jako je goldtop snímače EMG,to mi hlava nebere
no právě..goldtop a EMG
-
Child of Hell
- Kontaktovat uživatele:
Tak já si jednou plánuju koupit tuhle nebo nějaký odobný SGéčko http://kytary.cz/epiphone-sg-g400-ebony/HN021388/ tušim že podobnou měl i ten kytarista z ACDC ne?? 
Sou dva druhy lidí...jedni poslouchají PUNK ROCK nebo METAL a ti druzí nerozumí muzice 
A kdyz uz jsme u toho, tak tohle bych rozhodne bral hned ..
http://www2.gibson.com/Products/Electri ... ng-SG.aspx
Child of Hell píše:Tak já si jednou plánuju koupit tuhle nebo nějaký odobný SGéčko http://kytary.cz/epiphone-sg-g400-ebony/HN021388/ tušim že podobnou měl i ten kytarista z ACDC ne??
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Kytara: Cort KX - Custom FTB - 2 x Seymour Duncan SH1('59) & SH4(JB)
Kombo: Laney LV100
Akustika: Cort AD870 NAT
Klavesy: Yamaha MOX6
Kytara: Cort KX - Custom FTB - 2 x Seymour Duncan SH1('59) & SH4(JB)
Kombo: Laney LV100
Akustika: Cort AD870 NAT
Klavesy: Yamaha MOX6
Jj, australské bazary v sedmdesátých letech vysloveně přetejkaly Gibsonama... Byla nová. Angus vybíral z katalogu místních hudebnin a přemýšlel i o LP, ale když ho někdo koupil, na nic nečekal a bral SG.KronoS píše:a ten zacinal na Gibson SG, z bazaru
</OT>
mne sa paci momentalne diezel einstein.. velmi pekne to hra, mozme to dat medzi moje sny, ktore by som si chcel splnit, ale ked tak uz s prepinatelnymi tymi 3 modmi na tom cistom kanali lebo nechapem preco to nerobia od vyroby uz tak..
z gitar sa mi pacia vigier, suhr S3, caparison 7fx, blackmachine B6 pripadne B7 s ebenovym topom, jolana petr henych tele,.. z ampov ten spominany diezel einstein, potom Marshall plexi 72ka, cornford kotzen, bogner twin jet
mojim navacsim snom by ale bolo vediet raz tak hrat aby som bol so sebou aspon z malej casti spokojny, to je dolezitejsie nez akykolvek gear si myslim
z gitar sa mi pacia vigier, suhr S3, caparison 7fx, blackmachine B6 pripadne B7 s ebenovym topom, jolana petr henych tele,.. z ampov ten spominany diezel einstein, potom Marshall plexi 72ka, cornford kotzen, bogner twin jet
mojim navacsim snom by ale bolo vediet raz tak hrat aby som bol so sebou aspon z malej casti spokojny, to je dolezitejsie nez akykolvek gear si myslim
caparison horus HGS MF, custom Igor keller 7 string, Mesa boogie Mark 4
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle topic by se měl jmenovat: "Co chcete za výbavu"
Já mám třeba sen být úspěšnej v "budoucí kariéře"
... znáte to, taková idylka... Samozřejmě taky sním po nějakým nádherným nástroji... a k tomu bych moc rád VOX NightTrain
... ale na doma celkem na prd... j
Jedině, jestli jako až "velkej kluk" se svým domem budu mít nějakej hrací kumbálek
...
Jinak od malička jsem na motorky... strašně dlouho sním o XJR 1300 a to nějakou dobu ještě potrvá (zkušeností na takovou "bestii" za řidítkama moc není a hlavně můj studentskej příjem je někde jinde než by měl být, aby takovej dospělej klasickej musclebike utáhl...
)... no a projet s ní kus světa...
http://www.motorkari.cz/clanky/redakcni ... 12240.html
Tak to je můj sen...
Já mám třeba sen být úspěšnej v "budoucí kariéře"
Jedině, jestli jako až "velkej kluk" se svým domem budu mít nějakej hrací kumbálek
Jinak od malička jsem na motorky... strašně dlouho sním o XJR 1300 a to nějakou dobu ještě potrvá (zkušeností na takovou "bestii" za řidítkama moc není a hlavně můj studentskej příjem je někde jinde než by měl být, aby takovej dospělej klasickej musclebike utáhl...
http://www.motorkari.cz/clanky/redakcni ... 12240.html
Tak to je můj sen...
-
real_dead_one
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Vážil bych slova být tebou. Ale nechci tu rozbouřit vášnivou hádku o tom zda pasiv či aktiv. Jde o vkus, jen mi příjde, že ty aktivy jsou pro lidi co umí akorád dát gain na plno a vyluzovat všelijaké pazvuky, ale čisté tóny bez dozvuků atd. jim dělá problém. Nechci se nikoho dotkout, jen můj názor.real_dead_one píše:patyzon: vidět že o tom moc nevíš
a já už se můžu jenom uculovatWocass píše:Vážil bych slova být tebou. Ale nechci tu rozbouřit vášnivou hádku o tom zda pasiv či aktiv. Jde o vkus, jen mi příjde, že ty aktivy jsou pro lidi co umí akorád dát gain na plno a vyluzovat všelijaké pazvuky, ale čisté tóny bez dozvuků atd. jim dělá problém. Nechci se nikoho dotkout, jen můj názor.real_dead_one píše:patyzon: vidět že o tom moc nevíš

Great Image, Business, Sacred Object, Neat Doufám, že se naučím rozepínat singl!
-
real_dead_one