Nováček vybírá

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
koko

Re: Nováček vybírá

Příspěvek od koko »

Jenom jeste malicko upozornim na ten bazar. Ja mam za 2 300 Rolanda 20 a ten uz je zase o chlup lepsi. Dostal jsem k tomu krabici, navod a uctenku. A jeste mam par mesicu do konce zaruky. Na kombu samotnem jsem nenasel skrabanecek. Ono je to tim ze tyhle kombicka vetsinou maji lidi doma a nikam to netahaj a hrajou na to potichu, pac by je jinak manzelky a sousedi vynesli v zubech, takze tomu fakt nic neni, jen je zajetej zaves od repraku a zesik je pekne zahorenej :)
BaCH PL-03MJBS, Washburn RX22F, Roland Cube 40xl , 15x a Micro Cube 2W, Ensoniq KS-32
mirko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirko »

koko píše:Jenom jeste malicko upozornim na ten bazar. Ja mam za 2 300 Rolanda 20 a ten uz je zase o chlup lepsi. Dostal jsem k tomu krabici, navod a uctenku. A jeste mam par mesicu do konce zaruky. Na kombu samotnem jsem nenasel skrabanecek. Ono je to tim ze tyhle kombicka vetsinou maji lidi doma a nikam to netahaj a hrajou na to potichu, pac by je jinak manzelky a sousedi vynesli v zubech, takze tomu fakt nic neni, jen je zajetej zaves od repraku a zesik je pekne zahorenej :)
Tomu kombu sa nemá čo stať. Obrnené je dobre môže sa do toho aj kopať :D
Inak 15tku mám a to kombo je super. Jedine chýba mi tam reverb, alebo chorus čo 20tka má aj spolu s inými efektami.
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
vorech6

Příspěvek od vorech6 »

jetsli seš ochtnej si pár set připlatit tak ber 20 přece jenom už tam máš ty efekty a dří nebo pozdějc využiješ minimálně reverb a chorus
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!

Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Krysh

Příspěvek od Krysh »

Tak nakonec beru z bazaru 30X za 3.5k :))
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“