No já sem sice audiofil, ale taky sem docela kenc, a každej znalej by mě hnal. Já prostě pustím mp3 jako přehrávač a pak to prásknu do komba az komba do zesilovače TESLA NZC 130 (přes redukci) když v týhle cestě vynechám kombo tak neslyším nic, když o tam mám tak slyším málo na max hlasitost, tak chci mezi to eště zapojit to jak posílal core 88(myslím), to by mělo fungovat tak jak potřebujucore88 píše:tak to potom jo sem to asi jen blbě pochopil . jen mi jeste nejak nedochazi to jak tam pise zechce zesilovat MP3 a pak to hnat do comba
Zesík
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zesík
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
sem tak koukal a ten 6W zesilovač TPA1517 ten v ČR bude asi nesehnatelnejknedlousek píše:No já sem sice audiofil, ale taky sem docela kenc, a každej znalej by mě hnal. Já prostě pustím mp3 jako přehrávač a pak to prásknu do komba az komba do zesilovače TESLA NZC 130 (přes redukci) když v týhle cestě vynechám kombo tak neslyším nic, když o tam mám tak slyším málo na max hlasitost, tak chci mezi to eště zapojit to jak posílal core 88(myslím), to by mělo fungovat tak jak potřebujucore88 píše:tak to potom jo sem to asi jen blbě pochopil . jen mi jeste nejak nedochazi to jak tam pise zechce zesilovat MP3 a pak to hnat do comba
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Tak máš někde něco v háji, protože to má vstupy na normální linkovou úroveň a silným walkmanem nebo mp3 stavěnou pro možnost použití malých pasivních repráčků (chrchláčků) by to mělo jít i přebudit.knedlousek píše:No já sem sice audiofil, ale taky sem docela kenc, a každej znalej by mě hnal. Já prostě pustím mp3 jako přehrávač a pak to prásknu do komba az komba do zesilovače TESLA NZC 130 (přes redukci) když v týhle cestě vynechám kombo tak neslyším nic, když o tam mám tak slyším málo na max hlasitost, tak chci mezi to eště zapojit to jak posílal core 88(myslím), to by mělo fungovat tak jak potřebujucore88 píše:tak to potom jo sem to asi jen blbě pochopil . jen mi jeste nejak nedochazi to jak tam pise zechce zesilovat MP3 a pak to hnat do comba
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
a kontrolní otázka, co by měllo konkrétně bejt v háji?woro90 píše:Tak máš někde něco v háji, protože to má vstupy na normální linkovou úroveň a silným walkmanem nebo mp3 stavěnou pro možnost použití malých pasivních repráčků (chrchláčků) by to mělo jít i přebudit.knedlousek píše:No já sem sice audiofil, ale taky sem docela kenc, a každej znalej by mě hnal. Já prostě pustím mp3 jako přehrávač a pak to prásknu do komba az komba do zesilovače TESLA NZC 130 (přes redukci) když v týhle cestě vynechám kombo tak neslyším nic, když o tam mám tak slyším málo na max hlasitost, tak chci mezi to eště zapojit to jak posílal core 88(myslím), to by mělo fungovat tak jak potřebujucore88 píše:tak to potom jo sem to asi jen blbě pochopil . jen mi jeste nejak nedochazi to jak tam pise zechce zesilovat MP3 a pak to hnat do comba
Kdo to má čuchat takhle na dálku? Někde se ti ztrácí signál nebo se nezesiluje jak má. Mělo by to fungovat i bez předzesílení.knedlousek píše:a kontrolní otázka, co by měllo konkrétně bejt v háji?
tak to je teda nákej divnej zesík ne ?
když signál co do něj pouštíš musí bejt napřed zesílenej aby to hrálo 
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

jasne, proste vezmi mp3 a napoj to primo na nejake repro, jestli to nebude hrat vubec mas neco spatne
jestli to bude hrat jenom trochu (pri vysoke citlivosti repra stredne nahlas) - tak je to ok a chba neni v mp3 ale nekde jinde
napsal sem to zpravne?
jestli to bude hrat jenom trochu (pri vysoke citlivosti repra stredne nahlas) - tak je to ok a chba neni v mp3 ale nekde jinde
napsal sem to zpravne?
Poslechněte si mou kapelu na http://annoyingdust.com
A co to třeba napsat správně, česky.vrablc.v píše:jasne, proste vezmi mp3 a napoj to primo na nejake repro, jestli to nebude hrat vubec mas neco spatne
jestli to bude hrat jenom trochu (pri vysoke citlivosti repra stredne nahlas) - tak je to ok a chba neni v mp3 ale nekde jinde![]()
napsal sem to zpravne?
Stačí použít sluchátka. Ale pokud tu mp3 používá, nejspíš s ní nic nebude. Problém může být v kabelu, v konektorech, v zesíku, v kabelu, v konektorech, v repráku nebo na více místech.
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
já vím že to stoprocentně neni v mp3 a pak zbejvaj kabely(což je dost možný) a zesík(což je taky možný)woro90 píše:A co to třeba napsat správně, česky.vrablc.v píše:jasne, proste vezmi mp3 a napoj to primo na nejake repro, jestli to nebude hrat vubec mas neco spatne
jestli to bude hrat jenom trochu (pri vysoke citlivosti repra stredne nahlas) - tak je to ok a chba neni v mp3 ale nekde jinde![]()
napsal sem to zpravne?
Stačí použít sluchátka. Ale pokud tu mp3 používá, nejspíš s ní nic nebude. Problém může být v kabelu, v konektorech, v zesíku, v kabelu, v konektorech, v repráku nebo na více místech.
woro90 píše:Já vím že tu s tím některé možná nudím, ale narazil jsem na zajímavý booster zvaný Fetzer Valve, simulující lampu:
http://www.runoffgroove.com/oldfetzer.html
http://www.runoffgroove.com/fetzervalve.html
Mám ho a nezní vůbec špatně. MPF102 se dají koupit v PS Electronic na Žižkově. Stavěl jsem ho na veroboardu, ale šel by klidně i na kusu kartonu
je to čistý preamp??? samozdrejmě nake to zkresleni tam bude ale mam na mysli jestli to nebude neco jako overdrive....to ja totiz nechci...rad bych do aparatu dal naky cisty preamp
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower